- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.212
- 158
Garantiye girmiyor o zaman , tabii ki cekiyorCam kiriğini neden çekmiyor ya benim eski robot supurgem bile çekiyor?
Bunu bilmiyordum .Garantiye girmiyor o zaman , tabii ki cekiyor
O zaman mediamarkta bakınBaktım şimdi kendi sitesinde stok kalmamış
Media markt ta online dan kaldırmış ya daha dün vardıO zaman mediamarkta bakınama mutlaka deneyin öyle alın biz kablosuz alalım diye gittik anneme ağır geldi kablolu aldık, belki siz de kablolunun duruşunu sevmezsiniz.
Bulunduğunuz şehirde Dyson mağazası/demostore varsa bir de oralara bakın istersenizMedia markt ta online dan kaldırmış ya daha dün vardıbirazdan yandaki avm ye inip bakacağım ya valla gıcıklığına yapıyor bunlar memurlar bugün zam aldilarya öööffff öf
Şimdi avm ye iniyorum bulamazsam ve bu seferde alamazsam saçımı falan yolacağim artıkBulunduğunuz şehirde Dyson mağazası/demostore varsa bir de oralara bakın isterseniz
Bence bu ara alabiliyosan cok zengin bi insansin vxvxvbxŞuanda evlilik için aday yok nikah nişan tarihi galan belli değil çeyiz için birkaç parça eşya aldım araştırmaya başladım vs. Gözüm dysonun kablolu supurgesinde herkes çok övüyor bu ara almak istiyorum doların hali malum bu ara aldım aldım alamazsam bidaha alamam gibime geliyor kullananlar memnun mu ?
Yok kız kuş kadar memur zammıyla bir ay aç gezip alacağımBence bu ara alabiliyosan cok zengin bi insansin vxvxvbx
Onlarda baktım fiyatları dysondan aşağı değil pek . Biraz daha ucuz birşey olsun dersem de yorumlar pek iyi değil. Sen evde ne kullanıyorsun Margaret?Philipslere neden bakmıyorsun? Fiyatlardan haberim yok hiç ama kablolu süpürgede en iyisi o gibi geliyor bana.
Philips şarjlilardan kullaniyorum ben asiri cogzelPhilipslere neden bakmıyorsun? Fiyatlardan haberim yok hiç ama kablolu süpürgede en iyisi o gibi geliyor bana.
Kendi bekar evimde robot supurgem var . Ben bunu çeyiz için almak istiyorum şarjlilari büyük temizlik için onermiyorlar o yüzden şarjlilari eledim malesefPhilips şarjlilardan kullaniyorum ben asiri cogzel
Robot degil benim dedigim dur bulayimKendi bekar evimde robot supurgem var . Ben bunu çeyiz için almak istiyorum şarjlilari büyük temizlik için onermiyorlar o yüzden şarjlilari eledim malesef
Benimki de Philips. Evlenirken de pahalıydı, şimdi de pahalıdır. Biraz daha uygun ve süpürgede iyi marka arıyorsan Rowenta’ya bak. Dyson da eminim iyidir ama sırf garanti meselesi yüzünden tercih etmezdim ben. Ya da kesinlikle kendi sitesinden alırdım.Onlarda baktım fiyatları dysondan aşağı değil pek . Biraz daha ucuz birşey olsun dersem de yorumlar pek iyi değil. Sen evde ne kullanıyorsun Margaret?
Ortadaki değildir inşallah bshdhbdjdjd
Dyson in ayni model dikeyine baktim ben cok agir geldi. Ev tek kat degil. Anami aglatir diye almadim ben dysonBenimki de Philips. Evlenirken de pahalıydı, şimdi de pahalıdır. Biraz daha uygun ve süpürgede iyi marka arıyorsan Rowenta’ya bak. Dyson da eminim iyidir ama sırf garanti meselesi yüzünden tercih etmezdim ben. Ya da kesinlikle kendi sitesinden alırdım.
Evet annem kablosuz Dyson’la evi anca süpürüyor, şarjı kıtı kıtına yetiyor ama evin büyüklüğüne ve kişinin titizliğine göre değişiyor da olabilir. Annemden bahsediyoruz çünkü akskajakKendi bekar evimde robot supurgem var . Ben bunu çeyiz için almak istiyorum şarjlilari büyük temizlik için onermiyorlar o yüzden şarjlilari eledim malesef
Yurt dışındaki kuzenim Türkiye’de Dyson’ı fazla abarttıklarını söylüyordu, Philips’in dik süpürgesi daha iyi diyordu.Philips şarjlilardan kullaniyorum ben asiri cogzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?