Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa kızalr ne güzel bize örnek oluyorsunuz.umutlanıyoruz.bana akıl verin kızlar bugün 17 gün oldu hiç böyle olmadım bu güne kadar ilk defa bukadar uzun sürdü.hala gelen giden yok.dış gebelik falan olmasın.ara sıra sancım oluyor ama yok yok yok.dış gebelik olsaydı çıkarmıydı tahlilde.sonucum 1.20 çıktı negatif ama neden hala yok.akıl verin bana
kızlar an itibari ile ovülasyon testi almaya karar vermiş bulunuyorum.madem yumurtlama günlerimiz belli değil bakalım testle anlaşılacak.kesin alıcam araştırdım burdan bayağı işe yarıyor.internetten gg den sipariş vericem.allahım kırmızım gelsede başlasam.gerçekten çok merak ediyorum ne zaman yumurtladığımı.gı gıt gıdaaaaaak
aynı benim gibisin.bende hep plan yapıorum.çalışmıyorum.tam işe girerim çocuk olur diye işten vazgeçtim.allahtan sınavlarım var aof teyim final sınavları var önümüzdeki aya onlara çaılşmaya başlayacağım.tam kafa dağıtmalık.ders çalışırken bşii düşünmek zor:)
bende onda karar kırdım gibi.bi tane var clearblue diye ama o çok pahalı geldi.hadi inşallh bakarsın işimize yarar.hoşuma gitti benim denemk istiyorum.paylaşırız.ama bu gebelik testi gibi silik çıkınca olmuyomuş net çizgi olması lazımmış sanırım.
:)haklısın canım ama düzensz oluyoruz ya en azından ne zamn yumurtladığımızı anlamak için bir kereye mahsus ta olsa denemye karar verdim.tabi yine herşey rabbime kalmış ama taktım kafaya bikere:)
ben hiç kullanmdım bilmiyorum.kafama takılan bişi olursa soraraım sana o zamn.resmini paylaşırım gerekirse.ayy umut doldu içime yaa.adet bitiminde hemen mi yapmaya başlayacağım acaba..
umut dünyası napıcan işte:)
bak canım biz ovulasyon testi almaya karar verdik hedi sende al.ne zamn yumurtladığımızı bilerek çalışmlaramızı yaparız en azından.çok merak ediyorum açıkçası ne zamn yumurtladığımı.bebişi tuturmak daha kolay olur gibi geldi bana böylece.
umut dünyası napıcan işte:)