How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

bencede gitmelisin arkadaşım.en azından sorun varmı belirlenirse daha erken çözümlenir.seneler geçtikçe yıpranıyor insan.ben gittiğimde adetlerim düzensiz diye gittim ama eşimde de sorun çıktı.belli olmuyor.

haklısın canım..Bir de adet düzensiz olunca her gecikmede hamile miyim sorusu insanı mahvediyor..Ne olacaksa bir an önce olması daha iyi değil mi..(Kendime gaz veriyorum :))

haklısın canım..Bir de adet düzensiz olunca her gecikmede hamile miyim sorusu insanı mahvediyor..Ne olacaksa bir an önce olması daha iyi değil mi..(Kendime gaz veriyorum :))

Ne olabilir ki unutma herseyin bi cozumu var. Yaptigin hersey degicek buna inan. ayrica suna da emin ol doktorun senin en iyi destekcin olcak.

Doktora gittin mi ne dedi sana yada ne zamandir istiyosunuz bebek?
geçen sene doktora gittiğimde bana yumurtalık tembelliği teşhisi koydu.ama adetlerim en fazla 10 gecerdi.eşimin sperm sayısı ve hızlı ileri sayısı düşüktü.siizin çocuğunuz normal yolla olmaz dedi aşılama deneyelim olmassa tüp bebek dedi.sonra klomen verdi kullandım.12 günü gittim yumurtlamamışsın dedi.başka bir gün bakmadan progestan verdi iç adet olcan bitince dedi.neyse öyle bi 3 ayım geçti.başka bir doktora gitmeye karar verdim.nitekim iyikide gitmişim. çünki aslında normal yolla yumurtladığımı öğrenmiş oldum.eşimin sperm sayısı geçen seneye nazaran artmasada ileri hızlı sayımızda çok artış oldu.başka doktorlara emin olmak için gittim ve normal yollada gebe kalabileceğim söylendi.hikayemi anlatınca doktorlar şok oldu.böyle yani arkadaşım.en son 2 ay önce gittim.bekliyoruz bakalım.hamile kalınca gel bir sene sonra görüşelim dedi kalmassan eğer:)

Ne olabilir ki unutma herseyin bi cozumu var. Yaptigin hersey degicek buna inan. ayrica suna da emin ol doktorun senin en iyi destekcin olcak.

ayyy kızlar çok sağolun..İçime su serptiniz gerçekten ,hemen şu an doktora gidesim geldi..İnşallah gelmez ama adet olursam hemen gideceğim..Peki ne kadar sonra gitmeliyim adetten?
Bir de conqueror eşinde ne çıktı?..sperm sayısıyla mı ilgili?

aradım labaratuarı saat 2 de verecekmiş sonucu.aman ne uzun sürdü ya bu testin çıkması.herşey üzerime geliyor.dün 3 gibi verdim sonucu hala çıkmamış.:47:

hadi bakalım haberlerini bekliyorum arkadaşım... ara ara girip bakıcam dediğim gb misafir olduğundan çok aktif olamıyorum ama yaazamassamda okuyorum takip ediyorum

geçen sene doktora gittiğimde bana yumurtalık tembelliği teşhisi koydu.ama adetlerim en fazla 10 gecerdi.eşimin sperm sayısı ve hızlı ileri sayısı düşüktü.siizin çocuğunuz normal yolla olmaz dedi aşılama deneyelim olmassa tüp bebek dedi.sonra klomen verdi kullandım.12 günü gittim yumurtlamamışsın dedi.başka bir gün bakmadan progestan verdi iç adet olcan bitince dedi.neyse öyle bi 3 ayım geçti.başka bir doktora gitmeye karar verdim.nitekim iyikide gitmişim. çünki aslında normal yolla yumurtladığımı öğrenmiş oldum.eşimin sperm sayısı geçen seneye nazaran artmasada ileri hızlı sayımızda çok artış oldu.başka doktorlara emin olmak için gittim ve normal yollada gebe kalabileceğim söylendi.hikayemi anlatınca doktorlar şok oldu.böyle yani arkadaşım.en son 2 ay önce gittim.bekliyoruz bakalım.hamile kalınca gel bir sene sonra görüşelim dedi kalmassan eğer:)

Guzel haberlerini bekliyorum tatlim ..insallah pozitif cikar kocA gobekli koca popolu olursun hihi :)

evet conqueror bekliyorum hadi sana 2 :)) çarşıya çıkıcam senden haber bekliyorum :)))) inşallah hamilesindir

kızlar test sonucum belli oldu negatif.:43:

üzülme arkadaşım hayırlısı olsun... bir daha ki aya inşallah... neyse şimdi negatifi gördün ya artık gelir senin nazlı kırmızı... üzülme sakın :)) bu ay olmadı bidaha ki ay.. destek veririz birbirimize .. üzülmek yok moral bozmak yok birgün bizde anne olcaz allah nasip ederse ..

ben çıkıyorum sonra konuşuruz tekrar..

çok saolun kızlar.üzülmüyorum çok fazla.zaten sigara kullandım.1 mayısta sigarayı bırakacağım.ondan sonra gelsin bebiş.hayırlısı buymuş.rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.artık kırmızıyı beklemekteyim.gelsinde çalışmalar başlasın.kafamada takmıycam artık.psikolojikte geciktiriyoruz valla.saldım çayıra:)bebk için değil kendim için ilişki olacak.adamcağıza yazık kızz 15 gündür hamileyimdir diye uzak durdum valla.yandım ben:17::17::17:

çok saolun kızlar.üzülmüyorum çok fazla.zaten sigara kullandım.1 mayısta sigarayı bırakacağım.ondan sonra gelsin bebiş.hayırlısı buymuş.rabbim ne zaman isterse o zaman olacak.artık kırmızıyı beklemekteyim.gelsinde çalışmalar başlasın.kafamada takmıycam artık.psikolojikte geciktiriyoruz valla.saldım çayıra:)bebk için değil kendim için ilişki olacak.adamcağıza yazık kızz 15 gündür hamileyimdir diye uzak durdum valla.yandım ben:17::17::17:

Canım hayırlısı böyleymiş..dediğin gibi eğer bebek yoksa kırmızılar gelsin diye dua etmemiz lazım.. Allahım en kısa zamanda hepimize nasip etsin inşallah..

kızlar merhaba bende yaklaşık 1 ay önce düşük yaptım,hamileliğim için yaklaşık 6 ay uğraşmıştık kocamla,bide 30 yaşında olduğum için korkmuştum acaba hemen bebek olmazmı diye,neler denemiştik o sıralarda valla yok bacakları kaldır yok yastık koy,hemen tuvalete gitme hemen kalkma falan ama çok sıkılmıştım artık bide kocam benden daha fazla sarmıştı artık adet günleriimi hesaplıyodu acaba bu ay hamilemiiyim diye derken çok sıkılmıştım .hatta adet tarihimi gizliyodum ki zaten bide çok düzensizdi benim 1-2 gün gecikse hemen hamileyim sanıyodu,sonra takmamaya başladım artık yukarda yazdıklarımın hiçbirini yapmadım.bide dediğim gibi adetim çok düzensizdi benim yani son hamileliğimdede yine gecikti falan diye düşünmüştüm 8 gün olmuştu ama sonra tabiki belirtilerden şüphelenip yine kocama haber vermeden idrar testi aldım onu hiç heveslendirmek istemedim hatta tam evde yaparken o geldi nasıl testi hızlı hızlı yaptım hatırlamıyom:1: .anam bide baktım çift çizgi inanamadım valla ama bebeğimin ömrü vefa etmedi,11 haftalıkken kaybettim.şimdi hem içimde ufak bi korku tekrar aynı şeyler olurmu diye bi yandan da hemen toparlanıp yeniden o müthiş duyguyu tatma isteğim var ne diyeyim allahımdan her şeyin hayırlısı inşallah herşey çok daha güzel olur:49:

bu arada kızlar bhcg test değerim 1.20 çıkmış.daha önce yaptırdıklarımda hep 00.1 falan çıkyordu.neden ki acaba?

canım ben de üzüldüm hamile olmadığına hamilelik cinsel ilişkiye engel değil ki zaten son aylarda mecburen cinsel ilişki olmuyor hem karın büyüyor hem isteksizlik başlıyor canım ben de hamile olduğumu sandığımda senin gibi psikolojiye girmiştim düşük tehlikesi olmayan kadın cinsel ilişkiye girebilir abartıp hem kendini hem eşini üzme

Back