• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

ilayda2405

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
22
4
1
24
Ben adet döngümün 25. Günü yumurtlama gördüm döngüm 30 regl a 5 gün kala yani 28 ocak da pik gördüm bat 3 Şubat dı 12 gün gecikmiş oluyor bugün Sat da 4 Ocak dı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi? Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmalıyım?

Evet çatladığı günden itibaren çatladığı günü 1. Gün sayarak, 14. Gün adet olmamız gerekiyor bazen 1 gün eksik ya da 1 gün fazla sürebilir nadir de olsa. Ama genelde böyle olur.
O zaman takvim uygulamalar yanlış oluyor ya biraz daha bekleyim o zaman olmazsam öyle yapayım çok teşekkür ettim sağolun

Kızlar merhaba, bugün adetin 15. Günü. Ovülasyon test sonucum bu şekilde. Ben de amh düşüklüğ var. 0,3. 2 yumurtam var. Onun etkisinden mi pik olmuyor testlerim. Altta 2 tane 13 yazan bugüne ait. Şubat sonu tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Merak etmeyin tüp bebekle kalırsınız Allahın izniyle hamile iyi bi doktor bulun. Benim 003 amh 1 senedir tüp bebek yollarında rezil oldum hiç toplama yapamadılar başıma gelmedik kalmadı o yüzden doktor çok önemli.

Back