Ovulasyon pik mi lütfen bilgisi olan yazsin..

Evet yumurtlamanin ertesi günü başlamıştı hatta çok şaşırmıştım
Bu ara asiri kasik ağrım birde alt karnım ağrıyor
Bende batmalar falan olduğunda asla hamile çıkmadım 🥲 bu yumurtlamada da 2 gün yoğun akıntım oldu 3. Gün ovulasyon testi yaptım pik çıktı o şekilde değerlendirdim 6 gün sonra kabızlık yaşadım 7. Gün şiddetli kalça bacak ağrısı 8 gün daha beter 9. Gün influenza oldum galiba ateşi. Çıktı halsizlik yattım 1 hafta sonra öğrendim :/

Bende batmalar falan olduğunda asla hamile çıkmadım 🥲 bu yumurtlamada da 2 gün yoğun akıntım oldu 3. Gün ovulasyon testi yaptım pik çıktı o şekilde değerlendirdim 6 gün sonra kabızlık yaşadım 7. Gün şiddetli kalça bacak ağrısı 8 gün daha beter 9. Gün influenza oldum galiba ateşi. Çıktı halsizlik yattım 1 hafta sonra öğrendim :/
Siz şuan hamilemisiniz
Bende aslında ne zaman kasik ağrısı yaşasm o ay adet oldum
Ama genelde adete 1 hafta kala başlardı bu sefer yumurtlama da yaşıyorum
Ve aşırı bir gaz yaşıyorum

Siz şuan hamilemisiniz
Bende aslında ne zaman kasik ağrısı yaşasm o ay adet oldum
Ama genelde adete 1 hafta kala başlardı bu sefer yumurtlama da yaşıyorum
Ve aşırı bir gaz yaşıyorum
Evet hamileyim diğer hamileliğimde çok geç öğrendim sonra belirtilerimi düşündüm ondada alerji oldum gögüslerim kaşınıyordu arka koluna kadar sıçradı bir gün durduk yere duman yok bir şey yok gözlerim akıyordu öyle ağlar gibi ne oluyor dedim hatta birde bir yüze serumum vardı çok güzel kokuyordu çiğ tavuk gibi koktu 🥹 ben hiç yumurtlama falan bilmem şeffaf akıntı olmuyor bende hep beyaz akıntım var genelde her zaman oluyor ama bu pik görmeden önce çok yoğun gelmişti hastalandım mı acaba diye baktım diğer gün taytımdan elime ıslaklık değdi işemedim ya baktım sulu beyaz akıntı diğer gün hop pik .. yumurtlama akıntısı hissi hiç bilmiyorum oluyorsada arada göğüslerim de şişer gazım da olur adet olacağım derim hatta

Evet hamileyim diğer hamileliğimde çok geç öğrendim sonra belirtilerimi düşündüm ondada alerji oldum gögüslerim kaşınıyordu arka koluna kadar sıçradı bir gün durduk yere duman yok bir şey yok gözlerim akıyordu öyle ağlar gibi ne oluyor dedim hatta birde bir yüze serumum vardı çok güzel kokuyordu çiğ tavuk gibi koktu 🥹 ben hiç yumurtlama falan bilmem şeffaf akıntı olmuyor bende hep beyaz akıntım var genelde her zaman oluyor ama bu pik görmeden önce çok yoğun gelmişti hastalandım mı acaba diye baktım diğer gün taytımdan elime ıslaklık değdi işemedim ya baktım sulu beyaz akıntı diğer gün hop pik .. yumurtlama akıntısı hissi hiç bilmiyorum oluyorsada arada göğüslerim de şişer gazım da olur adet olacağım derim hatta
Benim de bazı aylar yumurtlama zamanında göğüs ağrısı oluyor birde adete 1 hafta kala başlar adet olunca geçer
Kimyasal gebelik çok yaşadım 7 kez🤕 en sonuncu geçen ay oldu
Hepsinde de erken yumurtlama oldu adetten önce öğrendim
Ama en belirgin belirti bence göğüs ucu sızısı
Ben de ilk kez denedim ovulasyon adetim biteli de 10 günden fazla oldu ilk yapisimda pik görünce şaşırdım açıkçası

Benim de bazı aylar yumurtlama zamanında göğüs ağrısı oluyor birde adete 1 hafta kala başlar adet olunca geçer
Kimyasal gebelik çok yaşadım 7 kez🤕 en sonuncu geçen ay oldu
Hepsinde de erken yumurtlama oldu adetten önce öğrendim
Ama en belirgin belirti bence göğüs ucu sızısı
Ben de ilk kez denedim ovulasyon adetim biteli de 10 günden fazla oldu ilk yapisimda pik görünce şaşırdım açıkçası
Evet ya ne çok kimyasal geçirmişsiniz 😒 ne güzel işte yumurtlama var benim göğüsüm öğrendikten sonra şiddetli yanmalar oldu bir kaç gündür belirtilerim kayboldu .. yarın o yüzden erken gitmeyi düşünüyorum normalde 28’de gel demişti

Evet ya ne çok kimyasal geçirmişsiniz 😒 ne güzel işte yumurtlama var benim göğüsüm öğrendikten sonra şiddetli yanmalar oldu bir kaç gündür belirtilerim kayboldu .. yarın o yüzden erken gitmeyi düşünüyorum normalde 28’de gel demişti
Kaç haftalık sizinki

Benim 2. İlki kürtaj oldum bu 2. Bende kolay hamile kalamıyorum maalesef PCOS olduğu için :(
Bende kolay kalamıyorum kaldığım da kimyasal yada düşük oluyor
İlk kızıma 6. Ayımda kaldım öncesi yine kimyasal yaşadım
2.kizima da öncesi 2 kimyasal yaşadım sonra kalabildim
3. İçinde 3 yıldır uğraşıyorum 1 düşük oldu sonra da hep kimyasal

Kaçıncı gebeliginiz
Benim 2 evladım var
Biz 3 yıldır 3.icin uğraşıyoruz

Bende kolay kalamıyorum kaldığım da kimyasal yada düşük oluyor
İlk kızıma 6. Ayımda kaldım öncesi yine kimyasal yaşadım
2.kizima da öncesi 2 kimyasal yaşadım sonra kalabildim
3. İçinde 3 yıldır uğraşıyorum 1 düşük oldu sonra da hep kimyasal
Doktor bir şey demiyor mu bu duruma sürekli kimyasal yaşıyorsunuz çünkü

Doktor bir şey demiyor mu bu duruma sürekli kimyasal yaşıyorsunuz çünkü
Devlet çok üstünde durmadı 2 çocuğum olduğu için Genetik test verdim hafif pıhtılaşma yatkınlık çıktı onu da çok önemsemedikler
Özel bir kliniğe gittim orada ki dr da beni çok tatmin edici bisey diyemedi
Kıstım var adetle atılınca klomen tedavisi yaparız dedi 2 ay sonra gel dedi bu arada da korunma dedi
Ama dr da içime sinmedi nedense başka dr arastiriyorum

Devlet çok üstünde durmadı 2 çocuğum olduğu için Genetik test verdim hafif pıhtılaşma yatkınlık çıktı onu da çok önemsemedikler
Özel bir kliniğe gittim orada ki dr da beni çok tatmin edici bisey diyemedi
Kıstım var adetle atılınca klomen tedavisi yaparız dedi 2 ay sonra gel dedi bu arada da korunma dedi
Ama dr da içime sinmedi nedense başka dr arastiriyorum
Küçük bir şehirde mi yaşıyorsunuz :/

Şuan Ümraniye de Şükran hn gidiyorum ama içime sinmedi
Özel hastanelerin dr gitmek istemiyorum
Sizin varmi bildiğiniz anadolu yakasında
Ben İstanbul’da yaşamıyorum ama yaşasaydım en iyisini bulurdum oturduğum yerden inceleyerek 🥲🥲 özelde ilgi var diğer yerlerde yok maalesef :/

Oyle olmuyor maalesef ya çok büyük hevesle gittiğim çoğu dr ki ücretleri de uçuk ama beklentimi karşılamıyor.
Özel klinik tercih ediyorum
Ben İstanbul’da yaşamıyorum ama yaşasaydım en iyisini bulurdum oturduğum yerden inceleyerek 🥲🥲 özelde ilgi var diğer yerlerde yok maalesef :/

Oyle olmuyor maalesef ya çok büyük hevesle gittiğim çoğu dr ki ücretleri de uçuk ama beklentimi karşılamıyor.
Özel klinik tercih ediyorum
Googleden yorumlara bakarak seçebilirsin başka alanlarda bu şekilde en iyi doktorlara ulaştım puanı 5 olanların içinden seçtim kadın doğum içinde ilçemizde seçenekler belli aslında o yüzden biliyorsun kim iyi kim değil hemen buldum

Googleden yorumlara bakarak seçebilirsin başka alanlarda bu şekilde en iyi doktorlara ulaştım puanı 5 olanların içinden seçtim kadın doğum içinde ilçemizde seçenekler belli aslında o yüzden biliyorsun kim iyi kim değil hemen buldum
Nerede yaşıyorsunuz
Küçük yerler daha iyi oluyor bu açıdan ama maalesef İstanbul da öyle değil ya da ben denk gelemedim
Buradan da çok başlık açtım ama karşılık alamadim

Back