- 28 Şubat 2025
- 28
- -15
- 1
- 22
Yanlış bildiğim birşeyi anlatırken önce nasıl konuşman gerektiğini öğren yoksa sana seni gibi muamele yaparım karşında eğer saçma sapan bir muamele görüyorsan bu senden kaynaklı bana diyebilirsin direk laf çarpmak yerine yükselme gibi bir ihtimali yok o işaretle de mesela bir alakası yok hayırlısı olsun de geç ama sen hala benim sabrımla oynuyorsun ben kimseye kolay kolay beddua etmem hele arkasından hiç etmem bak yüzüne karşı ediyorum beni bu noktaya getirdiniz en son ya ben seni asıl Allah'a havale ediyorum lanet gelsin ki ben bu uygulamada ilk defa sizlerle birşeyi paylaştım özür dilerim bu da benim salakligimSana etnik ırkınla alakalı kim bir şey dedine olduğun umrumda değil. Sana o belgeyi verenin diye hakaret etmişsin ya o belgeyi vereni söyledim bende malum TÜRKİYE de aldım ben o belgeyi. Ayrıca beddua ediyorsun da hiç düşünüyor musun o beddua dönüp dolaşıp sana geri gelir diye? Sana burada hakaret eden yok, aşağılayan yok. Yanlış bildiğin şeyi anlatıyor insanlar tutup beddua ediyorsun. Herkes kendine yakışanı yapar. Seni Allah’a havale ediyorum.