• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile hamile kalanlar

ilayda2405

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
22
4
1
24
Ben adet döngümün 25. Günü yumurtlama gördüm döngüm 30 regl a 5 gün kala yani 28 ocak da pik gördüm bat 3 Şubat dı 12 gün gecikmiş oluyor bugün Sat da 4 Ocak dı sizce geç döllenme olmuş olabilir mi? Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif çıktı sizce ne yapmalıyım?

Yumurtlamadan sonraki 14 gün mü sayıp bat hesaplıyoruz o tarih geçince mi mi test yapmam gerekiyor
Evet çatladığı günden itibaren çatladığı günü 1. Gün sayarak, 14. Gün adet olmamız gerekiyor bazen 1 gün eksik ya da 1 gün fazla sürebilir nadir de olsa. Ama genelde böyle olur.

Evet çatladığı günden itibaren çatladığı günü 1. Gün sayarak, 14. Gün adet olmamız gerekiyor bazen 1 gün eksik ya da 1 gün fazla sürebilir nadir de olsa. Ama genelde böyle olur.
O zaman takvim uygulamalar yanlış oluyor ya biraz daha bekleyim o zaman olmazsam öyle yapayım çok teşekkür ettim sağolun

Kızlar merhaba, bugün adetin 15. Günü. Ovülasyon test sonucum bu şekilde. Ben de amh düşüklüğ var. 0,3. 2 yumurtam var. Onun etkisinden mi pik olmuyor testlerim. Altta 2 tane 13 yazan bugüne ait. Şubat sonu tüp bebek tedavisine başlayacağız.
Merak etmeyin tüp bebekle kalırsınız Allahın izniyle hamile iyi bi doktor bulun. Benim 003 amh 1 senedir tüp bebek yollarında rezil oldum hiç toplama yapamadılar başıma gelmedik kalmadı o yüzden doktor çok önemli.

Back
X