Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kan tahlılı sonucumu aldım negatıfmıs arkadaslar ılgınız ıcın tesekurler
bişi sorcam şimdi sipariş vermek üzere coretstin sitesine girdim ama 3 aylık paket var ondan mı alsam ki.hangisini tavsiye dersiniz kızlar.bide gg de wondfo var acaba oda iyimidir ki?bilen varmı.wondfonun fiyatı daha uygun.
:)haklısın canım ama düzensz oluyoruz ya en azından ne zamn yumurtladığımızı anlamak için bir kereye mahsus ta olsa denemye karar verdim.tabi yine herşey rabbime kalmış ama taktım kafaya bikere:)
GG'de core marka yok mu?
ben de almak istiyorum ama yumurtam çatlamıyorsa yada yumurta oluşmuyorsa teste boşa para veririm diye düşünüyorum
bende düzensiz adet görüyordum pkoluyum ama cok şükürr kaldım
yok gg de bulamadım ama
Var canım ya ben baktım. Fiyatı kendi sitesindekinden daha iyi
15 ovulasyon testi+2 gebelik testi 22 tl.
Merhaba kızlar..Bende sizin gibiyim ( adetim 30-35 günde geliyor genelde ama bazen daha da geciktiği oluyor,bir kere 40 günde olmuştum..bu ayda gecikti ,bugün 38 gün oldu..11 aydır bebek istiyoruz ve ben hiç dr gitmedim korkumdan..çok korkuyorum dr a gitmekten ,ama bu defa kesin kararlıyım hastalanırsam gideceğim..Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ara ara ağrıyor,idrarımın rengi çok koyu,göğüsslerim acayip acıyor..