How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

bu arada kızlar bhcg test değerim 1.20 çıkmış.daha önce yaptırdıklarımda hep 00.1 falan çıkyordu.neden ki acaba?

ben de hamile sanmıştım geçen aylarda yanlış hatırlamıyorsam 1.27 çıkmıştı ben de belki vardır diye heves ettim ama ne yazıkki yok

yok ya olmayacağını bende biliyorum da daha önce hep 0 lı değerler çıkardı:)neyse bidahaki maçlara bakıcaz artık:)az kaldı biliyorum yaklaştıkk:):49:

bende dun kan verdım bugun 3 den sonra sonuc alacam am dun lekelenmem oldu kahverengı ama dunden berı adet olmadım ben adet oluyorum devamı gelır dedım ama gelmedı neysekı sonucu alınca bellı olacak

kızlar bende çok düzensiz adet oluyordum hatta bi süre hiç olamadım ilaçla oldum. En son okadar düznesizdiki ayın hangi günü olaccağım belli olmuyorduçBazen az bazen çok. 35- 40 gün olduğu olurdu ya da 25 gün ..en son 15 gün gecikti ben hiç ihtimal vermedim.Doktordan regl olamıyorum hormonlarım dengesizleşti heralde yine diye randevu bile aldım.Sonra bi arkadaşım akı lverdi,gittim tes yaptım baktım çift çizgi....Hiç blli olmuyor böyle şeler.Ben de düzensiz zaten tedavisiz olmaz diye hiç ihtimal bile vermemiştim.Üzülürdüm düşündükçe..Şimdi 18+ 5 hamileyim :) darısı bütün isteyenlerin başına..

umutsuz olmayın kızlar.ben ılaçsız asla adet olamıyodum kendılığınden hamıle kaldım abbıme bınlerce şüükür dua edın sız yeter

umutsuz olmayın kızlar.ben ılaçsız asla adet olamıyodum kendılığınden hamıle kaldım abbıme bınlerce şüükür dua edın sız yeter

canım öylemi yaaa ne güzel..
ben bekarım şimdiden takmaya başladım çok düzensiz benimde 35-40 gün olsa yine iyi çok çok uzun zamanlarda oluyor nasıl böyle hamile kalıcam acaba diyorum ama senin gibiler umut oluyor ..hemen isteyince oldumu canım

yaa kızalr ne güzel bize örnek oluyorsunuz.umutlanıyoruz.bana akıl verin kızlar bugün 17 gün oldu hiç böyle olmadım bu güne kadar ilk defa bukadar uzun sürdü.hala gelen giden yok.dış gebelik falan olmasın.ara sıra sancım oluyor ama yok yok yok.dış gebelik olsaydı çıkarmıydı tahlilde.sonucum 1.20 çıktı negatif ama neden hala yok.akıl verin bana:37:

yaa kızalr ne güzel bize örnek oluyorsunuz.umutlanıyoruz.bana akıl verin kızlar bugün 17 gün oldu hiç böyle olmadım bu güne kadar ilk defa bukadar uzun sürdü.hala gelen giden yok.dış gebelik falan olmasın.ara sıra sancım oluyor ama yok yok yok.dış gebelik olsaydı çıkarmıydı tahlilde.sonucum 1.20 çıktı negatif ama neden hala yok.akıl verin bana:37:

canım benim yanlış anlamazsan bişi dicem ama zaten korkulcak bişi değil sadece bi ihtimal diye kafanda bulunsun diye söylüyorum.benim bi arkadaşımında reglisi yaklaşık 20-25 gün gecikmişti acaba hamilemiyim derken idrar testi yaptı negatif çıktı sonra garanti olsun diye kan testi yaptırdı ve yine negatif çıktı ve bi doktora gidip kontrolde bulununca ufak bi kisti olduğu anlaşıldı ve zamanla attı zaten o kisti ve şu anda hiç bi problemi yok,bide şölede olabilir ama adetin bu kadar uzun gecikmişmiydi yani hani 1 hafta yada 10 gün gçmiştir belki ama bu kadar uzun gecikme olmuşmuydu belki stresten falan olabilrm.?

daha önce bukadar gecikmem hiç olmadı.ilk defa oluyor.17 yaşımda 3 ay olmamıştım ondada zaten kist çıkmıştı.bidahada hiç tekrrarlamadı.geçen ay doktora gitiim temiz dedi.bir ayda kist oluşurmu acaba.aklıma gelmedi değil.stressten de olabilir.işllh stress ten olsunda başka bişi çıkmasın

daha önce bukadar gecikmem hiç olmadı.ilk defa oluyor.17 yaşımda 3 ay olmamıştım ondada zaten kist çıkmıştı.bidahada hiç tekrrarlamadı.geçen ay doktora gitiim temiz dedi.bir ayda kist oluşurmu acaba.aklıma gelmedi değil.stressten de olabilir.işllh stress ten olsunda başka bişi çıkmasın

olabilir belki ama olsada önemli değil dediğim gibi ilaçla yada kendiliğinden gidiyo,hiç stres yapma canım benimde stresten bi kere 2 hafta gecikmişti.hem duyduğuma göre tabi ne kadar doğru bilmiyorum çatlamak isteyen yani döllenme oluşturmak isteyen yumurta çatlayamadığı zaman kist olusturuyomuş yani çatlasaydı zaten hamile kalıcaktın o yüzden hiç sıkma canını.ben yol yakındır diyorum :1:hatta şöle dene bi plan kur ne bilim tatil gibi yada spora başlıcam yada çalışmıyosan işe gircem gibi bak böle zamanlarda daha rahat oluyo benim ilk hamileliiğimde öle oldu çünkü işe girmek istiyodum çocukda istiyodum ama işede girim istiyodum hamile kalmıştım ve işe başlayamadım:52:

aynı benim gibisin.bende hep plan yapıorum.çalışmıyorum.tam işe girerim çocuk olur diye işten vazgeçtim.allahtan sınavlarım var aof teyim final sınavları var önümüzdeki aya onlara çaılşmaya başlayacağım.tam kafa dağıtmalık.ders çalışırken bşii düşünmek zor:)

olabilir belki ama olsada önemli değil dediğim gibi ilaçla yada kendiliğinden gidiyo,hiç stres yapma canım benimde stresten bi kere 2 hafta gecikmişti.hem duyduğuma göre tabi ne kadar doğru bilmiyorum çatlamak isteyen yani döllenme oluşturmak isteyen yumurta çatlayamadığı zaman kist olusturuyomuş yani çatlasaydı zaten hamile kalıcaktın o yüzden hiç sıkma canını.ben yol yakındır diyorum :1:hatta şöle dene bi plan kur ne bilim tatil gibi yada spora başlıcam yada çalışmıyosan işe gircem gibi bak böle zamanlarda daha rahat oluyo benim ilk hamileliiğimde öle oldu çünkü işe girmek istiyodum çocukda istiyodum ama işede girim istiyodum hamile kalmıştım ve işe başlayamadım:52:

canım işllh ya.eşimin sperm sayısı düşük beni korkutan o aslında.doktorlarda oyalıyormu diyorum.belki normal yolla olur dedi adam savdı başından.100 lira veriyorum 15 dk için.kafaya taktım doktorumu değiştrsemmi acaba.bu 3. doktorum.benim işim düşüyor adama bana 1 ay sonraya randevu veriyor.ölsek umrunda olmayacak:47:

bide ne yap biliyomusun o bana çok iyi gelmişti çünkü herkes soruyodu çocuk ne zaman diye bende hep kısmet bakalım deyip kestirip atıyodum hatta benim kocam çok istiyodu ve bu bende psikolojik olaraka baskı yapıyodu ister istemez ondan bile adet tarihi gizliyodum çünkü hemen umutlanıyodu hep kendi içimde yaşadım çocuk isteğimi hiç kimseye demedim belli etmedim en yakınlarıma bile arkadaşlarıma dahi,onlardan zarar geleceğinden değilde sanki duyulunca tılsımı bozulcak olmayacak gibi hissediyodum.biliyorum çok zor ama bi süre bence çevrendekelire bu çocuk isteğinden bahsetme derslere verdim kendimi falan de,hem daha az kişi soracak kafan dağılcak hemde bak gene sonra ummadğın anda herkesi mutlu ediceksin.:49:

çok kızızyorum kendime.bütün sülale neredeyse biliyor çocuk istediğimizi.ben içimde tutamıyorum.geciktiğimi de hemen söyledim sonra rezil oldum.herkes soruyor şimdi negatf diyorum.ama aldım ağzımın payını artık asla söylemeyeceğim hatta adet tarihim geciksede daha var diyeceğim eşimede.olunca süpriz olsun.gerçekten büyüsü kaçıyor.

çok kızızyorum kendime.bütün sülale neredeyse biliyor çocuk istediğimizi.ben içimde tutamıyorum.geciktiğimi de hemen söyledim sonra rezil oldum.herkes soruyor şimdi negatf diyorum.ama aldım ağzımın payını artık asla söylemeyeceğim hatta adet tarihim geciksede daha var diyeceğim eşimede.olunca süpriz olsun.gerçekten büyüsü kaçıyor.

o kadar iyi anlıyorumki seni bende başlarda böyleydim,hatta her gecikmemde koşturup test alıyodum annem yada ablamla bakıyoduk negatif çıkıyodu o kadar üzülüyodumki bi kaç defa başıma geldi bu şekilde artık en son gebe kaldığımda bu sefer kimseye geciktini dememiştim çünkü desem yine gecikmiştir negatiftir diyolardı bende bozuluyodum.artık 8 gün olmuştu kimseye dememiştim adetimin geciktini kimseye,eşime bile demeden test alıp evde yapmıştım ve pozitif çıkmıştı dünyalar beim olmuştu :1:

ne güzel yaaaa.şuan gebemisin canım hala.kaç aylık bebiş.işllh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.istyen herkese versin.acele etmiyorum aslında allah ne zaman nasip ederse.ama adet olmamış olmam şuan benim için engel.olsam bir an önce çalışmalara başlasam diyorum.içimdede bir his bana bu ay anormal bişi oldu diyor.askeri hastaneye mi gitsem acaba diyorum yarın.hiç gitmedim ama siviller de gidebiliyormuş sanırım artık.bu özel doktorlardan fayda yok bana.

maalesef canım 11 haftalıkken kaybettim bebeğimi :58:ama çok dua ediyorum inşallah daha sağlıklı güzel gebelikler beni ve benim gibileri bekliyodur.bilmiyorum hiç hamile kaldınmı ama o kadar muhteşem bi duygu ki canım allahım isteyen herkese o duyguyu tattırmak nasip etsin.bence bi kadının dünyada başına gelen ve onu en özel,en güzel hissettiren duygu bu.sanki insan kendini bu dünyada ki ilk hamile yada tek hamile kalabilen bi insan gibi hşssediyo yani muhteşem özel hissediyosun,hiç bi şey bana bu dünyada bu duyguyu tattıramadı ki bana bu duyguyu çok fazla tatmak nasip olmadı,kimbilir o bebeği dünyaya getirp ona sarılmak ne muhteşem bi duygudur.Allahım isteyen bizim gibi herkese böyle güzel anları nasip etsin.

çok üzüldüm kusuruma bakma canım.geçmiş olsun.en azından hamile kalabildiğin belli olmuş.oda bişeydir.ben hiç kalmadım daha.ama sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim bizlere hepimize.:49:bak gör kalırsın sen yakında hamiş inşallah:49:

Back