• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

kızlar benim adetlerim çok düzensiz yaa sizin yine 30 ve katları
benim 30 geçiyo 100 lere bile geliyo bir ay oluyom bir ay olmuyom
pko var tedavide olmuyorum
bekarım buarada
şimdiden üzülmeye başladım

arkadaşlar düzensiz adet gören biri olarak yumurtladığım dönemi nasıl tahmin edicem.. mart itibariyle 30-33-36-36. günlerde oldum... şu an daha yeni bitti sayılır 8. günümdeyim.... bilen varsa yada atış serbest :)))

ben şimdiye kadar çok düzenli adet görüyordum 29 yada 30 gün arayla ama bu ay 29unda olmam gereken adetim hala gelmedi dün kantesti yaptırdım 0,28 çıktı gebelik yok dedi doktor ama ben hala adet olmadım ve bundan sonraki ovulasyonumu nasıl hesaplarım hiç bi fikrim yok gerçi daha adet olduğumda yok anlamadım ki bu ay umutluydum yine yıkıldım dün 3 aydır deniyoruz denemeye devam:(

Son bir senedir adet düzensizliği yaşıyorum bende. 38 yaşındayım bu arada. Ama benim öyle 31-32 gün falan değil 45-50 gün olduğu oluyor. Şubat ayında hiç olmadı mesela. Martta gecikti, Nisanda keza öyle ki nisanda hem gecikti hemde olunca 15 gün sürdü.
Ama ben nisan ayında HAMİLE kalmışım. dün dr. gittim. Geç yumurtlama olmuştur dedi. İnternette çok okudum bu geç yumurtlama yı. Adet gecikmesinin olmasının nedeni yumurtlamanın 14.15.16 günlerde değil de daha sonraki zamanda 21. 22. günlerde olmasıymış. adet olduktan sonra geriye doğru 14. gün saydığınızda yumurtlama gününüzü bulabilirmişsiniz. Valla bilmiyorum okuduklarım...

Son bir senedir adet düzensizliği yaşıyorum bende. 38 yaşındayım bu arada. Ama benim öyle 31-32 gün falan değil 45-50 gün olduğu oluyor. Şubat ayında hiç olmadı mesela. Martta gecikti, Nisanda keza öyle ki nisanda hem gecikti hemde olunca 15 gün sürdü.
Ama ben nisan ayında HAMİLE kalmışım. dün dr. gittim. Geç yumurtlama olmuştur dedi. İnternette çok okudum bu geç yumurtlama yı. Adet gecikmesinin olmasının nedeni yumurtlamanın 14.15.16 günlerde değil de daha sonraki zamanda 21. 22. günlerde olmasıymış. adet olduktan sonra geriye doğru 14. gün saydığınızda yumurtlama gününüzü bulabilirmişsiniz. Valla bilmiyorum okuduklarım...

çok teşekkürler cvp için bende o hesabi duydum ama benim şimdiye kadar
29-30günde bir geliyorduya şimdi ama 37 gün oldu adet görmeyeli bu sefer ve hala olmadım ya adet oldum diyelim ondan sonraki adetim nezaman hiç tahmin edememki artık nolucakondan soruyorum. hayırlı olsun sizin bebiş te inş. allah banada nasip etsin tüm isteyenlere peki siz ilk denemenizde mi bebek sahibi oldunuz?...

sanırım hafifle normal arasında bende gidip geliorum ama ortasıdı arara sürüodu aradan 8yıl geçmiş bacımm başıma gelenlerden sora düüne düşüne araştıra araştıra proff olcam galiba:))))))))))))))

merhaba
ben en son 24 nisanda adet gördüm.ancak yumurta rezerv azlığı olduğu için adetlerim bazen düzensiz oluyor yani yumurtlama zamanlarım net değil..2 ay hastalanmadıgım zaman da oldu.ancak bu defa bazı belirtiler hissediyorum.
1 haziranda doktora gittim.kan testi yaptı bir şey çıkmadı.doktor cok fazla akıntı oldugunu söyledi
yaklaşık 10 gündür adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor.karnım şiş ve gögüs uçlarım dokununca çok acıyor.dün akşam ateşim sebepsiz 37.5 a çıktı.bacaklarım agırdı. ve bir de inanılmaz gaz var 10 gündür falan.genelde kabızlık sorunu yasayan ben afedersiniz her gün tuvalete cıkıyorum. baş dönmesi yasıyorum gün içerisinde ve birkaç gündür ara ara anlık mide bulantılarım oldu geçti.10 -15 gündür neredeyse her gün baş ağrısı çekiyorum.uyku problemim var
sizce bu belirtiler hamileliği işaret ediyor olabilir mi?

merhabalar kızlar bende çok düzensizim tedaviyle aşılama denendi bi kez olmadı ikinciyi yapcaktık yumurtalar kendilinden çatladı gene olmadı yani en son adet tarihim nisan 26 mayısta tık yok dr bıraktım bakalım neolcak 15 gün olsun dr gidicem artık heralde :36::36:

inşallah olur arkadaşım.. bende en son 29 mayısta adet gördüm.. bugün 11. günüm... ama ne zaman yumurtlicağımı bilmiorum :( 30 36 arası oynuyor :((

ama merak ettiğim birşey var yumurtalamadan birkaç gün önce kasıkta hafif bi his olur mu ?? yani öyleyse hafif kasıkta bişeyler hissediyor gibiyim bugünde

adet her ay 5 10 gun oynamayla oluyo ama yumurtlamayı takıp etmek zor 1 senelık evlıyım ve bı turlu anlayamadım kızlar bıde bu yumurtlamayı arttırmak ıcın bıtkısel bı onerısı olan varmı

Genelde herkes geç adet görüyor.
Benimde sıkıntım 15 günde bir bazen 10 günde bir adet görmem.evlendiğimin 1 ayına hamile kaldım.
Üretim hızlıymış bendede ama doktorlar bana hep sıkıntı olmadığını söylüyor kansızlık olmadığı sürece zaten kansızlıkta olmuyor.
Ama şimdi yeni düşünüyorum.

Genelde herkes geç adet görüyor.
Benimde sıkıntım 15 günde bir bazen 10 günde bir adet görmem.evlendiğimin 1 ayına hamile kaldım.
Üretim hızlıymış bendede ama doktorlar bana hep sıkıntı olmadığını söylüyor kansızlık olmadığı sürece zaten kansızlıkta olmuyor.
Ama şimdi yeni düşünüyorum.
10 günde adet görmenin normal bir yanı yok Can'ım.Mutlaka bir etken vardır.Devlete gittiysen anlayamamış olabilirler.kanama miktarların önemli.

10 günde adet görmenin normal bir yanı yok Can'ım.Mutlaka bir etken vardır.Devlete gittiysen anlayamamış olabilirler.kanama miktarların önemli.
Valla onuda yaptım istanbul bursa arası birçok özel doktora da gittim ama durum değişmedi annemde aynı benim gibi :KK48: annem şuanda 47 yaşında hala durumu değişmemiş ikimizde bir çok doktora gittik engelenemiyo ama şükürki ikimizinde hiç bir sorunu yok.:KK57::KK24:

Valla onuda yaptım istanbul bursa arası birçok özel doktora da gittim ama durum değişmedi annemde aynı benim gibi :KK48: annem şuanda 47 yaşında hala durumu değişmemiş ikimizde bir çok doktora gittik engelenemiyo ama şükürki ikimizinde hiç bir sorunu yok.:KK57::KK24:
Yapcak birşey yok o zaman :D bir ayda 2 kez hamile kalırsın oluverir.

Back