• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

arkadaşım hepimiz için hayırlısı bakalım.... şimdiki sıkıntımız yumurtlama dönemini yakalamak.. ben 5i ile 16sı arası eşimden ayrı kalıcam muhtemelen yakalayamicaz yumurtlamayı bu ay :(( adeti 24inde oldum yani 38. gün oldum..bi önceki ay 31. gün olmuştum... bu karmaşanın içinde yakala yakalayabilirsen :s

bakarsın bu karmaşada yakalarsın.ayarlayınca olmuyo zaten:)kızlar çok mutluyum yaaa.sigarayıda bırakma kararı aldım.yarın tütüne son:46:herşey daha güzel olacak inşallah.acele etmeyeceğim artık bebek konusunda.oluruna bırakıcam.hatta mümkünse kanım nikotinden temizlensin öyle gelsin bebiş:49:ben sigara istıom dersem kızın bana:47:

bakarsın bu karmaşada yakalarsın.ayarlayınca olmuyo zaten:)kızlar çok mutluyum yaaa.sigarayıda bırakma kararı aldım.yarın tütüne son:46:herşey daha güzel olacak inşallah.acele etmeyeceğim artık bebek konusunda.oluruna bırakıcam.hatta mümkünse kanım nikotinden temizlensin öyle gelsin bebiş:49:ben sigara istıom dersem kızın bana:47:

bende adet olmadan önce hamiş şüphesindeyken bıraktım sigarayı... 1 hafta içmeden durdum ama kırmızı yı görünce başladım yine :((( bende bırakcam inş. gidim gelim tatilime dönüşte bende bırakcam :)) bu ay umutsuzum ama bakalım.. bende acele etmicem artık zaten son zamanlarda kilo aldım :( diyete girdim dün itibariyle... az 4 5 kilo verim öle hamiş kalayım... bende de strs yok artık acemilikten stres yapmıştım şimdi yürüyüş diyet 1 2 ay sonra hamiş kalsam daha iyi yani.. ama kısmet tabi belli de olmaz.. olursada süprüüüz olcak işte..:37:

sıkma canını hayırlısı olsun.. hadi bakalım sen de bu ay çalışacaklardansın sanırım... bol şans :))

olsun her işte bir hayır vardır.:31:kızlar ben sigara içiom yine.bidahaki haftaya deniycem yine.bu denemem başarısızlıkla sonuçlandı.:17:

kızlar meraba biraz geç haber vermiş oluyorum ama olmadı bebiş ya adet gördüm birhafta önce biraz karmaşadaydım oyüzden evde olmadım annemdeydim....sigarayı bırakın hemde hemen arkadaşlar bende içiodum ama 1buçuk aydır almaddım agzıma ve canım hiç istemio en büyük düşmanıymış sigara yumoşların öptm hepinizi.......

arkadaşlar yumurtlamayı nasıl tahmin edeceksiz... biz düzensiz düzenliler.... son 3 adetim 30 32 38... en son adetim ayın 24ü :) lütfen tahmin yürütün.. ben ne zaman yumurtlarım sizce :))))

arkadaşlar yumurtlamayı nasıl tahmin edeceksiz... biz düzensiz düzenliler.... son 3 adetim 30 32 38... en son adetim ayın 24ü :) lütfen tahmin yürütün.. ben ne zaman yumurtlarım sizce :))))

ben kendi hesaplamam göre hesapladım ne kadar doğru olur bilemem ama bence nisan 15 gibi olabilir.

Selam kizlar benim adetim hep 1 hafta erken olur beklenen adet tarifim bugun insallah olmammmm

canım ya dert etme sen gayet normal yumurtluosun 28 gün adet döngün bir hafta önce olduna göre 14günden itibaren 2günde bir birlikte olursan allah nasip ederse çok normal bi şekilde hamiş olursun...

şaşırmışım canım yaa.mayıs demek istedim.yetişir bence:)ben nisan 29 adet oldum en son mayısta adet beklemiyorum valla.hazirana sarkar gibi geliyo.bakalım.

ben döndüm aranıza kızlar... ne var ne yok.. conquetor buralardamısın.. çalışmalar tam gaz devam dimi :))) var mı belirti filan?? ben en son nisan 24 te adet gördüm bu ay pek umutlu değilim.. zaten ara ara adet belirtileri kendini hissetiriyor..

Kızlar ben 35 40 günde bir adet oluyordum sürekli düzensiz. doktorum PKO dan şüphelendi. ÇOcuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın 7 8 ay olmazsa gelin tedaviye başlarız dedi. Çünkü tüm belirtiler bunu gösteriyordu. Biz mayıs gibi korunmayı bırakacakken Ocakda bıraktık dr umun bu tavsiyesi üzerine. ve Şubatta hamile kaldım. :27: ama adet tarihimle alakası yok geç yumurtlamam var. şu an 3 aylık hamileyim... allah kucağıma almayı nasip etsin... :16:

Kızlar ben 35 40 günde bir adet oluyordum sürekli düzensiz. doktorum PKO dan şüphelendi. ÇOcuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın 7 8 ay olmazsa gelin tedaviye başlarız dedi. Çünkü tüm belirtiler bunu gösteriyordu. Biz mayıs gibi korunmayı bırakacakken Ocakda bıraktık dr umun bu tavsiyesi üzerine. ve Şubatta hamile kaldım. :27: ama adet tarihimle alakası yok geç yumurtlamam var. şu an 3 aylık hamileyim... allah kucağıma almayı nasip etsin... :16:

amin canım tebrik edrim... adet döngüsü net belli olmayan için bu bekleme işi dahada arap saçına dönüyor.. neeyse ki senin kısmet hemencecik gelmiş.. darısı bizim başımıza...

evet kızlar geçen ay bu zamanlarda bir kaç kişi hep beraber bekliyorduk kanama yada bebek.... nerelerdesiniz... ben de beklemeye başladım gene... 31. günümdeyim.. hadi bakalım hayırlısı..

kızlar ben şu 2 aydır adet düzensizliği yaşıorum gecen ay bir hafta gecikti kan testinde çıktı ama düşük seviyede yani 100 mlu bu ayda 10gün gecikti oda idrarda ikinci çizgi hafif görünür şekilde ama yine adet oldumm bende bu ay tekrar ümitliyim alllah nasip ederse 2 ay üst üste kimyasal gebelikkkk yaşıorum üzülüorumm ama yapacak bişey yok kimyasal geirmek kötü değil sonuçta kalabilmenin ümidi sadece tutunamıolar ama olur sabredinn ben ilk oğlumda üstünede gördüm öğrendiğimde 2 aylıktı bakın maşallah şimdi 8 yaşında.aslında sanırım ben fazla ara vermişşm

kızlar ben şu 2 aydır adet düzensizliği yaşıorum gecen ay bir hafta gecikti kan testinde çıktı ama düşük seviyede yani 100 mlu bu ayda 10gün gecikti oda idrarda ikinci çizgi hafif görünür şekilde ama yine adet oldumm bende bu ay tekrar ümitliyim alllah nasip ederse 2 ay üst üste kimyasal gebelikkkk yaşıorum üzülüorumm ama yapacak bişey yok kimyasal geirmek kötü değil sonuçta kalabilmenin ümidi sadece tutunamıolar ama olur sabredinn ben ilk oğlumda üstünede gördüm öğrendiğimde 2 aylıktı bakın maşallah şimdi 8 yaşında.aslında sanırım ben fazla ara vermişşm

evet doğru söylüyorsun aslında :))) inşallah tez zamanda kavuşursun 2. bebişe :)) bu üstüne görme dedikleri gb hafif kanama mıydı seninki yoksa normal miydi her şey ve şüphe duymadın mı??

Back