How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

her ay doktora gittim biri kis var dedi öteki bir yumurtalıgın büyük dedi çeşit çeşit şeyler söylendi ama bişey yokmuş fakat yoruldum neden olmuyor bu ay yine adet olucam belirtileri var bi şeyi çok istersek allah sınıyormuş dogruymuş demek

kist varsa ilaçla halledilir.banada doktorum demişti bir yumurtan diğerine göre büyük demişti ama üzerinde durmadı.okadar kafana takma.bişi olmaz.sakin ol canım.nekadar zamandır istiyorsunuz bebek?

biriyle konuşmak okadar iyi geliyorki anlatamam hep okuyordum ama kısmet olmadı kayıt olmak dün eşimle kayıt yaptık çok sıkılıyordum iyi gelicegini biliyordum

9 aydır evliyim yaş 22 hep eşime sitem ediyordum sıkılıyorum diye ailemde yanımda degil onlardan uzaktayım birilaride yok çevremde kolay kolay arkadaş edinemem

Sikma canini 9 aydir evlisin daha yeni benim 1.5 sene sonra oldu. Biliyorum zor ama zamana birakmak lazimmis kendini sartladikca daha zor gelir sana.. Yatagniz cocuk yapmak icin degil size ozel olsun ;)

Merhaba kızlar..Bende sizin gibiyim :(( adetim 30-35 günde geliyor genelde ama bazen daha da geciktiği oluyor,bir kere 40 günde olmuştum..bu ayda gecikti ,bugün 38 gün oldu..11 aydır bebek istiyoruz ve ben hiç dr gitmedim korkumdan..çok korkuyorum dr a gitmekten ,ama bu defa kesin kararlıyım hastalanırsam gideceğim..Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ara ara ağrıyor,idrarımın rengi çok koyu,göğüsslerim acayip acıyor..

Merhaba kızlar..Bende sizin gibiyim :(( adetim 30-35 günde geliyor genelde ama bazen daha da geciktiği oluyor,bir kere 40 günde olmuştum..bu ayda gecikti ,bugün 38 gün oldu..11 aydır bebek istiyoruz ve ben hiç dr gitmedim korkumdan..çok korkuyorum dr a gitmekten ,ama bu defa kesin kararlıyım hastalanırsam gideceğim..Kasıklarım hastalanacakmışım gibi ara ara ağrıyor,idrarımın rengi çok koyu,göğüsslerim acayip acıyor..

Dilerim rabbim hepinize saglikli bebekler verir. Bence artik gitmelisin dr a korkucak bisey yok ultrasonla yumurtaliklara bakip yumurtlamayi kontrol ediyorlar. Benimm 2.5 ayda bir oldugum oluyordu. Yumurtlamami duzene soktu doktorum ilacla .. Sonra gununu takip ettik 5.ayda hamile kaldim

Dilerim rabbim hepinize saglikli bebekler verir. Bence artik gitmelisin dr a korkucak bisey yok ultrasonla yumurtaliklara bakip yumurtlamayi kontrol ediyorlar. Benimm 2.5 ayda bir oldugum oluyordu. Yumurtlamami duzene soktu doktorum ilacla .. Sonra gununu takip ettik 5.ayda hamile kaldim

canımsenin yumurtlama günün kaçıncı günde olduğu belirlendi peki.takipte anlaşılmıştır.geç mi yumurtlama oluyormuş.bende geç yumurtluyorum sanırım o yüzden sordum.

Sağol canım..Çok böyle kesin kararlı olduğumoldu ama hep kaçtım :) ama bu defa gerçekten kararlıyım:34:

canımsenin yumurtlama günün kaçıncı günde olduğu belirlendi peki.takipte anlaşılmıştır.geç mi yumurtlama oluyormuş.bende geç yumurtluyorum sanırım o yüzden sordum.

Evet gec oluyordu. Ve her seferinde farkli oluyordu. Adetim bitince klomen e basliyodum ilac bitince doktora gidiyodum o soyluodu mesela 2 gune kadar yumurtlama olcak die.

bencede gitmelisin arkadaşım.en azından sorun varmı belirlenirse daha erken çözümlenir.seneler geçtikçe yıpranıyor insan.ben gittiğimde adetlerim düzensiz diye gittim ama eşimde de sorun çıktı.belli olmuyor.

Back