How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

düzensiz adet görüp hamile kalanlar

Son adet tarihini baz almalısın...
Adet döngün kaç gün? Başlangıçtan başlangıca?

yanı yaklasık 29-30 gunde bır oluyorum normalde..ama ıste en sonki 2 hafta gecıkmelı oldu..acaba dıyorum normalde bu ayda 20li gunlerde olucaktım hamıleyım dıye mı olmadım onda kararsızım yarın bı kan testı mı yaptırsam :(

yanı yaklasık 29-30 gunde bır oluyorum normalde..ama ıste en sonki 2 hafta gecıkmelı oldu..acaba dıyorum normalde bu ayda 20li gunlerde olucaktım hamıleyım dıye mı olmadım onda kararsızım yarın bı kan testı mı yaptırsam :(

kaç gün geciktin sen şimdi anlayamadım canım.adetin geçtimi yoksa günlerin mi

kaç gün geciktin sen şimdi anlayamadım canım.adetin geçtimi yoksa günlerin mi

şimdi şöyle,ben normalde 22-23ü gibi adet oluyordum en son 22 şubatta oldum martta olmadım 7 nisanda oldum..ilk defa bu kadar geç oldu..ben 5 gundur korunmuyorum,acaba normalde yıne bu ayın 22-23ü gıbı mı adet olcaktım yoksa 7sı gıbı mı..normali 22li gunler,dıyorumkı acaba hamıleyımde o yuzden mı 22lı tarıhlerde adet olmadım..cnku 7sınde olcagımı sanmam ılk defa boyle gecıktı daha once hıc olmadı

şimdi şöyle,ben normalde 22-23ü gibi adet oluyordum en son 22 şubatta oldum martta olmadım 7 nisanda oldum..ilk defa bu kadar geç oldu..ben 5 gundur korunmuyorum,acaba normalde yıne bu ayın 22-23ü gıbı mı adet olcaktım yoksa 7sı gıbı mı..normali 22li gunler,dıyorumkı acaba hamıleyımde o yuzden mı 22lı tarıhlerde adet olmadım..cnku 7sınde olcagımı sanmam ılk defa boyle gecıktı daha once hıc olmadı

Üstüne görmeden şüpheleniyorsun sanırım. Ama üstüne görmede adet miktarı, şekli farklı olur, dikkatini çekti mi böyle birşey? Yoksa her zamanki şekilde ve yoğunlukta mı regl oldun?
Adetin ne şekilde ve ne sebepten gecikmiş olursa olsun, artık gecikmiş adet tarihine göre regl olursun.
Kimyasal gebelik yaşamış ve düşük yapmış olabilirsin. Mevsimsel gecişten ya da stresten kaynaklanmış olabilir gecikmen. Senede bir veya iki kez bu tarz gecikmeler normaldir.
Ama yeni yumurta yeni adet tarihine göre oluşacağından artık mayıs başında regl olacaksın.

Son düzenleme:
yazamazmıyım yaa.yazarım elbet.olumlu yada olumsuz ne olursa.ama testin markası kafamı karıştıran.bu sitede baktım bebe time kullanmayın yanlış sonuç veriyor demişler.o yüzden olumsuz sonuca hazırladım kendimi :27:

Hayırlısı olsun inşallah canım. Ama belli de olmaz, her seferinde hatalı çıkacak diye bi kural da yok yani....

bana sorarsan mayısta adet olursun sen yine 7 sine doğru olabilir.en son ay gecikmişsin.13 günde bir adet olunurmu.olunsada yumurtlama falan var.zaten adetten 14 gün sonra yumurtlasan anca bu ralar senin yumurtlama günlerine denk gelir.bebek istiyorsan buı ralar çalışmalara dikkat et derim.henüz erken bence

Üstüne görmeden şüpheleniyorsun sanırım. Ama üstüne görmede adet miktarı, şekli farklı olur, dikkatini çekti mi böyle birşey? Yoksa her zamanki şekilde ve yoğunlukta mı regl oldun?
Adetin ne şekilde ve ne sebepten gecikmiş olursa olsun, artık gecikmiş adet tarihine göre regl olursun.
Kimyasal gebelik yaşamış ve düşük yapmış olabilirsin. Mevsimsel gecişten ya da stresten kaynaklanmış olabilir gecikmen. Senede bir veya iki kez bu tarz gecikmeler normaldir.
Ama yeni yumurta yeni adet tarihine göre oluşacağından artık mayıs başında regl olacaksın.

Herzamankı kadar yogun olmadı 5 gune kadar surerdı 3.gunde artık son kahverengı sekılde gelmeye basladı ve bıttı.. bırde suan goguslerımde bır sızı kasıklarımda da hafıf boyle adet olucakmısım gıbı bır agrı var 2 gundur

Herzamankı kadar yogun olmadı 5 gune kadar surerdı 3.gunde artık son kahverengı sekılde gelmeye basladı ve bıttı.. bırde suan goguslerımde bır sızı kasıklarımda da hafıf boyle adet olucakmısım gıbı bır agrı var 2 gundur

Bi test yapabilirsin eğer şüpheleniyorsan.
Ama 7 nisanda regl olduysan bugünler tam yumurtlama günlerindir kasık ağrıların ondan da olabilir.
Akıntını takip ediyor musun? Uzayan akıntın geldimi?

Bi test yapabilirsin eğer şüpheleniyorsan.
Ama 7 nisanda regl olduysan bugünler tam yumurtlama günlerindir kasık ağrıların ondan da olabilir.
Akıntını takip ediyor musun? Uzayan akıntın geldimi?

Hayır uzayan bı akıntı gormedı dıkkatımı cekmedı hıc ne oluyo o oldugunda..dr zaten yumurtan catlamıs bu gunlerde ılıskıye gır demıstı oyle yapıyorum

Hayır uzayan bı akıntı gormedı dıkkatımı cekmedı hıc ne oluyo o oldugunda..dr zaten yumurtan catlamıs bu gunlerde ılıskıye gır demıstı oyle yapıyorum

Uzayan akıntı yumurta çatlamasının bir işareti. Çatlamadan önce yada çatlamayla birlikte geliyor.
Yumurta çatladıktan sonra 12-24 saat yaşıyor. Çatlamadan evvel ilişkiye girmek lazım, yada çatladığı gün...

kızlar ateşimi ölçüyorum bir kaç gündür 36.7 falandı bugün çok üşüyorum ellerim ayaklarım buz dedim ateşim düşüyor adet olcam galiba bi ölçeyim bakayım 37.1 çıktı.36.5 ve üzerinde çıkıyor zaten hep bir haftadır.acaba:49:

kızlar az önce idraar testi yaptım negatif çıktı yine.ama hala adette olmadım.15 gün geçti bu nasıl bişey allahım yaaa.bugün bebek mevlüdüne gittik.kendimi nekadar olumsuz düşünmeye çalışsamda kaptırmışım galiba en ufak bişeyde karnımı tutar oldu.obur oldum.bu 15 günde 1 kilo almışım şok oldum.ben yarın kan testine gideceğim kısmet olursa.ama idrar negatif olunca hevesim kalmadı.artık hayırlısı ne yapalım.uzun zamandır bukadar gecikmemiştim.çok üzülüyorum.kan testinde de negatfi vurcaklar suratıma biliyorum:(:(:43::43::43:

ben de eskiden hamile olduğumu sanar yemeyi çok abartırdım çok yavaş hareket ederdim hamile olunca bunları yapmıyorsun eğer hamileysne yemeni abartma ilk 3 ay ya 1 kilo ya da hiç kilo alınmaz hamileliğin 7.ayından sonra kilo alınmaya başlanır

kırmızıyı gören kaçtı reklamdaki gibi.bakıyorumda kimse yok:)bi ben kaldım:1:

canım kaçmadım :) demiştim ya geçen gün annem geliyo hazırlık yapıyorum diye :)) annem dün geldi de internete girmedim bugün :) 2 buçuk aydır görmüyordum... bu hafta burda.
ama yarın mutlaka bakıcam sonucunu çok merak ettim :))) inşallah müjdeli haberle karşılaşırım...:49::emir_bebek:

kızlar bende bugun kan verecem yarın sonucu alırsam yazarım gene adetıme 1 gun var ama belırtılerım oldugu ıcın enrken yaptıracam bebek varsa cıkar heralde degılmı 1 gun erken olması sorun olmaz ısallah belırtılerım sunlar sag kasıkta agrı ara ara gogusde sızlama ara ara bıde dunden berı mıgde bulantısı sancı .ıdrara sık cıkma rengınde degısıklık bakalım hepsı psıkolojıkmı yoksa bebekmı

Benimde adetim duzensizdi yumurtaliklarimda tembellik vardi. 5-6 ay ugrastik sonra doktora gittim klomen die bi ilaca basladik 4 Ay yine olmadi ben her geciken gun test yapiodum nerdeyse.. 5. Ayda yine adet gunum gecti hemen teste kostum negatif cikti aradan 1 hafta gecti yine yaptim negatif bi hafta sonra tekrar yaptim umutsuz bi sekilde teste baktim 2 cizgiyi gorunce hungur hungur aglamistim. Kendinizi bunaltmayin , acele etmeyin ne kadar rahat olursaniz o kadar iyi yani.. O sartla girmeyin yataga biliyorum aklinizin bi ucunda dursun ama bebek olsun diye odaklanmayin yasadim biliyorum hic aklimda olmayan bi gun hamile kalmisim ben .. Bide adetten sonraki 9-15 gun arasina dikkat edin ;) guzel haberler vermeniz dilegiyle :)

aradım labaratuarı saat 2 de verecekmiş sonucu.aman ne uzun sürdü ya bu testin çıkması.herşey üzerime geliyor.dün 3 gibi verdim sonucu hala çıkmamış.:47:

Benimde adetim duzensizdi yumurtaliklarimda tembellik vardi. 5-6 ay ugrastik sonra doktora gittim klomen die bi ilaca basladik 4 Ay yine olmadi ben her geciken gun test yapiodum nerdeyse.. 5. Ayda yine adet gunum gecti hemen teste kostum negatif cikti aradan 1 hafta gecti yine yaptim negatif bi hafta sonra tekrar yaptim umutsuz bi sekilde teste baktim 2 cizgiyi gorunce hungur hungur aglamistim. Kendinizi bunaltmayin , acele etmeyin ne kadar rahat olursaniz o kadar iyi yani.. O sartla girmeyin yataga biliyorum aklinizin bi ucunda dursun ama bebek olsun diye odaklanmayin yasadim biliyorum hic aklimda olmayan bi gun hamile kalmisim ben .. Bide adetten sonraki 9-15 gun arasina dikkat edin ;) guzel haberler vermeniz dilegiyle :)

ya arkadaşım ne kadar geçmişti adetinden acaba pozitifi gördüğünde?

Back