Düzenli Evimiz & Hayatımız

merhaba Nureddın Yıldızı gorunce, usttekı mesajına binaen "Kıblegah Evler" dıye kıtabı var okudun mu bilmiyorum, baya toparlar ev ile ahiretını birleştirmene yardımcı olur :)

merhaba Nureddın Yıldızı gorunce, usttekı mesajına binaen "Kıblegah Evler" dıye kıtabı var okudun mu bilmiyorum, baya toparlar ev ile ahiretını birleştirmene yardımcı olur :)
Okuyamadım ama almayı düşünüyorum inşaAllah teşekkür ederim

Nerede robot süpürge yi Dyson i anca rüyamızda görürüz ellerine emeğine sağlık canım

Nerede robot süpürge yi Dyson i anca rüyamızda görürüz ellerine emeğine sağlık canım
SağolasınOlur bir gün canım ya hiç öyle düşünme yavaş yavaş ulaşılabilir olacak inş. ilerleyen dönemlerde.Tabi ekonomi kötüye gitmezse.
Annemin çamaşır makinesi çok sonradan alındı yıllarca elde yıkadı. Ariston almıştık bayağ iyiydi ilk aldığımız dönemlerde.
Bulaşık makinesi ablam çalıştı aldı önce kullanmam dedi sonra alıştılar iyiki var diyorlar.
İlerleyen dönemlerde bi robotta alır kız kardeşim inş.

Eşim nişanlılık döneminde bana bi kitabını hediye etmişti ben sevdim ondan sonra baktığım biri dinlerim kendisini dini sorular da kafam karışırsa bakıyorum.

Bence de modası geçecek daha neler neler çıkacak Allah bilir tüketim çılgınlığı aldı başını gidiyor olur inşaallah zamanla

Tenefüscüm
Sürekli evi gırgirlayip yerleride siliyorsun ya bu iş zor olmuyormu?
evi süpurmeden silmek niyeyse bana işkence gibi gelir.hani yerler temizde olsa biseler takılir cinnet gelir bana☺
Bebek uyuyunca ,uyanmasin diyemi elektrik süpürgesini acmiyorsun canim

Süpürüyorum canım her gün yada ertesi gün gırgır yapıyorum sürekli gezerek yiyorlar dik süpürge falan olsa kolaylık olur ama böyle bana pek pratik gelmiyor bıktım süpürmekten, üşeniyorum arada
Hem omzundan dolayı süpürge zorluyor biraz dinlendirmek zorundayım canım bu yüzden.

İl dışı seyahatleri benim düzenini cok bozuyor. Belli süre sonra düzene girince oluyor detayli bahar temizliğim bitti simdi günlük yapıyorum
Süpür sil toz al wc yika gibi
Birde ara ara burda söylenen gibi dolao içleri halledince ev mis oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…