Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bazen benim de motivasyona çok ihtiyacım oluyor temizlik konusunda bir bakıyorsun dip bucak yapıyorum Bir bakıyorsun hiç yapmıyorum belki görev olursa düzenli yapılır diye düşündüm

Bazen benim de motivasyona çok ihtiyacım oluyor temizlik konusunda bir bakıyorsun dip bucak yapıyorum Bir bakıyorsun hiç yapmıyorum belki görev olursa düzenli yapılır diye düşündüm

Günlük işlerimizi yazıyoruz o çok motive ediyor. Hiç yapmadığımız gün olursa arkadaşlarımızı okumak iyi geliyor

Bazen süre tutup yazıyoruz.

Akşamları

Mutfak toplu

Şeklinde tik atıyoruz.

Evet ben de bazen buraya girip okuyorum aslında kim ne yapmış ben neler yapmışım diye

Kızlar bu saatte kim var bilmiyorum ama ögretmene ne hediye alınabilir. Sınıfca olana katılmak istemiyorum oglum kendi versin bi elini öpsün ögretmeninin istiyorum. Kupa fincan dışında zaten 24 senelik bi ögretmen yüzlerce gelmistir ona

Ben varım ama sana cevabım yok. Wp den yazmayınca uyudun sanmıştım

Kadın mı güzel bir şal alabilirsin mevsimlik diycem de hediye bütçeni bilmiyorum fazla kaçabilir

Ben varım ama sana cevabım yok. Wp den yazmayınca uyudun sanmıştım
Hemen bakıyorum sorry bebeğim
Kadın mı güzel bir şal alabilirsin mevsimlik diycem de hediye bütçeni bilmiyorum fazla kaçabilir
Kadın şal hiç aklıma gelmemisti. Yani kapalı değil senin dedigin zaten o şallardan degil bakıyım bi

Çamaşır makinesinin markası ne bide deterjan cok farkediyo benim makineminde ben yıkamasını begenmiyorum
Siemens. Sonradan oldu ya. Sıvı deterjan kullanıyorum netten alıyorum hep. Beyazlarda toz kullanıyorum. Mesela yıkandı bugün açtım deterjan kokmuyor. Değişik bi koku var. Renklilerde yine az da olsa deterjan kokuyor. Kızın çamaşırları mesela çok iyi güzel kokuyor yoğun kokuyor deterjan. Bilmiyorum sorun neyde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…