Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende bugün açtım makinayı tam yıkamamış üst bölüm ama neden bilmiyorum sanki pervaneden de bir problem yok gibiydi.
Ben de akıl tutulması biraz pril döktüm biraz da domestos sonra bir köpürdü Allah'ım makinayı bozacaktım az daha
Tuz koymak geldi aklıma belki tuzu bitmiştir.
Sofra sererek yedirmek en mantıklısı valla benimkiler hiperaktif mama sandalyesinin altına serdim öyle verdim bugün alışırlar umarım.Bana çekmişler Annem Teneffüs en çok sen mi yedin acaba sofra mı yedi derdi küçükken çok dökerdim.
Aslında hem kurallarım var hijyen konusunda hemde sanki baskı uygulamıyorum bu yüzden ekstra yoruluyorum gibi üst baş kirletirlerse karışmam çocuklarıma kuma da girerler duvarları da çizerler ne bilim öyle de böyle büyüyecekler inş.

Gelincik78 bildirimlerle motive olup erteleme yapmıyoruz ev işlerinde

Niye ki aman dikkat edin
Seçim için canım saçmalar terasa geldi hep dolu gibi yağdı resmen
Bizim burda da aynı. Konvoy geçti biraz önce. Valla bi yerde saz kurdular bize yakın heralde düğün gibi çalıyor silahlar falan
Ülkemiz için en hayırlısı olsun inşallah her zaman.
Ama bizim burada bireysel silahlanma oldukça fazla bahaneyle sıkıyorlar zaten.Silah denemesi yapan da oluyor.

Bizde de öyle. Benim babam da düğünde kazayla kendi silahı ile vuruldu
Ya geçen gün akşam saatlerinde dayımlara taziye ziyaretinde bulunduk eşimle birden silahlar patladı maskeli birileri sıkmış kaçmış mahalle karıştı.
Pencereden bakınıyordum eşim indi falan bana söylememiş.
Sonradan durulunca indim meğersem kurşun sekmiş babama gelmiş tam kolon vardı önünde verilmiş sadakamız var şükürler olsun. Akşamları camiye gider o arada arkadaşlarını görmüş çay içmişler gitmemiş.Kurşun sıyırdı çok şükür birşeyi yok
Bir kadın vuruldu bacağından
Bazen biz ne yaşıyoruz diyorum vallahi sonumuz hayrolsun.
Baban vefat etti demiştin yanlış mı hatırlıyorum.

Ortalık çok fena oldu iyice yaa. Evet vefat etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…