Hay yaşa supurgemmm amannn ne iyi geldi haydee
Valla benim de aklıma geliyordu Tinimini yüzümüzü güldürürdü arada diye.Gifleri atmayı özlemişimmmm ben buralara yaa
İnşallah eskisi gibi olacaz çiçeğimmmmValla benim de aklıma geliyordu Tinimini yüzümüzü güldürürdü arada diye.
Hoşgeldin Nego
İnşallah kuzumİnşallah eskisi gibi olacaz çiçeğimmmm
Seçim için mi ? şuradan yanımdan gelip geciyon da selâm vermiyonKızlar ben yine memlekete geldim hafta sonu burdayım fırsat oldukca bakayım merak etmeyinhepinizi çok özledim
İyiyim çok şükür sen nasılsın negom
Mesajını görünce çok mutlu oldum nego. İnşallah iyisindir, her şey gönlüne göre oluyor ve yolundadır.
Çok şükür canım bildiğin gibiyimhamd olsun canım, iyi diyelim iyi olalım. Sen nasılsın
Ha ha ha aslanım çekirgeNeyseki bir haftadır temizlik yaptım da başkana temiz yakalandım
Geçmiş olsun teneffüs çok şükür iyiyim.Hoşgeldin Nego
Ben bu aralar biraz rahatsızdım omzum ağrıyordu üzerine çocuklar hastalandı
Kızın hırıltısı var buhar veriyorum biraz rahatlattı üzerine erkek kardeşim motosiklet kazası geçirdi olduğu yerde de soyulmuş maalesef şükürler olsun bulundu.
Bu aralar yoğun geçiyor yetiştiremiyor bebişle Allah'ım güç kuvvet versin bütün kadınlara yaptıklarımız da küçümseniyor en çokta bu beni üzüyor.
Sen nasılsın??
Çok şükür iyiyim sweetİyiyim çok şükür sen nasılsın negom
Mutlu olmana mutlu oldum bendeMesajını görünce çok mutlu oldum nego. İnşallah iyisindir, her şey gönlüne göre oluyor ve yolundadır.
Bonus senin mesajını görünce de çok mutlu oldum.
Hoşgeldiniz
Benim dolandı dünden beriİnşallah ağzıma dolanmaz ya
Mesajını görünce çok mutlu oldum nego. İnşallah iyisindir, her şey gönlüne göre oluyor ve yolundadır.
Bonus senin mesajını görünce de çok mutlu oldum.
Hoşgeldiniz