Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annemlerdeyiz hala nego. Kiracı temmuz ayında çıkacağını söyledi. Beklemedeyiz şu an.Çok şükür canım bildiğin gibiyim
Ha ha ha aslanım çekirge
Geçmiş olsun teneffüs çok şükür iyiyim.
Çok şükür iyiyim sweet
Mutlu olmana mutlu oldum bende
Nasılsın evine geçtin mi ne durumdasınız?
Hoşbuldum
Hayırlısı olsun. Eşin iyileşti mi?Annemlerdeyiz hala nego. Kiracı temmuz ayında çıkacağını söyledi. Beklemedeyiz şu an.
Her yer her yerde şu andaEeeee evler temiz miiii
Dün temiz ledim.kahvalti yaptık.Eeeee evler temiz miiii
Bunu Elazığ'da Fatih Çakar söylüyordu.Ben çok söylerimİnşallah ağzıma dolanmaz ya
Çaba var ama sonuç yok temizliyorum topluyorum ama hep dağınık hep fluEeeee evler temiz miiii
Düşünüp sorduğun için teşekkür ederim nego. Sağolasın. İşte ağrılar, şişlik vs devam ediyor. İşe döneli üç ay oldu sanırım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor eşim. Bu da iyileşme sürecini zorlaştırıyor bence.Hayırlısı olsun. Eşin iyileşti mi?
Bende aynı durumdayım beceremiyorum malesef ne namaz ne ev düzeni kalmadı hep bir tembellik hep bir depresyon halindeyim ev işini sevmiyorum ben bunu itaoraf ediyorum ama mecbur yapılacak baska çare yokEvlerinizi nasil düzenli ve temiz tutuyorsunuz biz 2 kişiyiz ben asla beceremiyorum