Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anladım canım.aslında gezerek yemeseler keşke.ben çocuklara hep sofra sererim.öyle alistirdim.ama tabi çocuğa göre değişiyor. Belki bazı çocuklar bu kurala uymayabiliyor.hos gerçi bu seferde kırıntı değil ama saç dökülüyor yani her şekilde yine günlük süpürge gerekiyor

İyi geceler millet
Defalarca mutfağı toparladım bıkkınlık geldi artık.
Al bendende o kadar.aksam yemeğinin bulasigini mak.attim calistirdim.pervane çırpıciya deymis yıkamamis.makineyi bosaltayim diye gittim biraz önce ama tekrar calistirdim.bir sürude bulasik çıkmıştı.
Makinenin bitmesine dayanamadım elimde yikadim bi ton

Bugün mutfak tezgahında ne var ne yok detaylı hallettim
Çöp kutusu, baharatlıklar, bulaşıklık Çamaşır suyuyla yıkandı
Mikrodalga, kahve makinesi iç dış kablo parlatıldı
Ocağın telleri taşları krem temizleyiciyle tellendi
Davlumbazın filtreleri yağçözle yıkandı ve davlumbaz da silindi
Tezgahı da komple çamaşır suyuyla temizledim ışıldadı valla

Yaz geldi ya daha çok süpür,sil yapılıyor Bugün bütün evi süpürdüm koltuklar da dahil tam dilim diyordum temizlik havasına girmişken bebiş bir kustu üst baş halı battı terasa çıkardım eşimle yıkadık.
O koltuklar yine kaldı silinemedi.

Merhabalar hanımlar Benim kız bugün pestilimi çıkardı sağolsun gelen giden çoktu haftasonu buralar hareketli kalabalık oluyor.
Kv nin misafirleri bazen benim. Bi türlü bebişi uyutamadım yemekte yok çorba var sadece.
Biraz yürüyüşe çıktık.
Evi toparladım, süpürdüm.
Bulaşıklar yıkandı.
Annem içli köfte getirdi öğlen yedik ama akşam yemeğim yok.
Kilim yıkandı eşim yıkadı sağolsun ben sadece yanında el attım azıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…