- 2 Ağustos 2013
- 34.154
- 101.684
Teşekkür ederim ablacım öperim tabiSağlıklı sıhhatli huzurlu bereketli uzun ömrü olsun iyi doğmuş ahsenimizbizim için kocamaaannn öp annesiii
Teşekkür ederim canım benimsweetgirlcandy doğum günü kutlu olsun prensesin
Anladım canım.aslında gezerek yemeseler keşke.ben çocuklara hep sofra sererim.öyle alistirdim.ama tabi çocuğa göre değişiyor. Belki bazı çocuklar bu kurala uymayabiliyor.hos gerçi bu seferde kırıntı değil ama saç dökülüyor yani her şekilde yine günlük süpürge gerekiyorSüpürüyorum canım her gün yada ertesi gün gırgır yapıyorum sürekli gezerek yiyorlar dik süpürge falan olsa kolaylık olur ama böyle bana pek pratik gelmiyor bıktım süpürmekten, üşeniyorum arada
Hem omzundan dolayı süpürge zorluyor biraz dinlendirmek zorundayım canım bu yüzden.
Al bendende o kadar.aksam yemeğinin bulasigini mak.attim calistirdim.pervane çırpıciya deymis yıkamamis.makineyi bosaltayim diye gittim biraz önce ama tekrar calistirdim.bir sürude bulasik çıkmıştı.İyi geceler millet
Defalarca mutfağı toparladım bıkkınlık geldi artık.
Canim bir ümit dogdu bakalim insallah olur.ah bi boşalsa su ev hemen gelip yazacam buraya.kurban kesecez bi boş göreyim dünya gözüyle şu eviO1deren87 Senin ev meselesi ne oldu canım?
iyiki doğmuş prensesTeşekkür ederim canım benim
Teşekkür ederim canım benimiyiki doğmuş prenses
Mutlu yillari olsun insallah ❤
Bu aralar benim evde öyle işim bitmiyor ,çocukları da dahil ettim artıkÇaba var ama sonuç yoktemizliyorum topluyorum ama hep dağınık hep flu
Doğum günü kutlu olsun nice yaşları olsunMiiis miiiis bal dök yalabugün kızımın doğum gününü kutladık öncesi ve sonrasında tabiki temizlik yapıldı
Galiba ben kk da çok zaman geçiriyorumBu aralar benim evde öyle işim bitmiyor ,çocukları da dahil ettim artık
Ben elektrik saçıyorum bu araBu aralar benim evde öyle işim bitmiyor ,çocukları da dahil ettim artık
Teşekkür ederim negocumDoğum günü kutlu olsun nice yaşları olsun
Yaz geldi ya daha çok süpür,sil yapılıyorAnladım canım.aslında gezerek yemeseler keşke.ben çocuklara hep sofra sererim.öyle alistirdim.ama tabi çocuğa göre değişiyor. Belki bazı çocuklar bu kurala uymayabiliyor.hos gerçi bu seferde kırıntı değil ama saç dökülüyor yani her şekilde yine günlük süpürge gerekiyor