Düzenli Evimiz & Hayatımız

Etmiyor çünkü konu sahibimiz gelmiyor şu an o yapıyordu günlük görevleri.

Biz de kendimiz bazen birleşip bazen ayrı ayrı benzer işleri yapıyoruz.
Mesela mutfağını temizleyecek olan varsa soruyor eşlik etmek isteyen mutfak temizlemeye ihtiyacı olan var mı diye.

Birlikte yapmak daha güzel oluyor çünkü
Bazen benim de motivasyona çok ihtiyacım oluyor temizlik konusunda bir bakıyorsun dip bucak yapıyorum Bir bakıyorsun hiç yapmıyorum belki görev olursa düzenli yapılır diye düşündüm

Bazen benim de motivasyona çok ihtiyacım oluyor temizlik konusunda bir bakıyorsun dip bucak yapıyorum Bir bakıyorsun hiç yapmıyorum belki görev olursa düzenli yapılır diye düşündüm

Günlük işlerimizi yazıyoruz o çok motive ediyor. Hiç yapmadığımız gün olursa arkadaşlarımızı okumak iyi geliyor

Bazen süre tutup yazıyoruz.

Akşamları

Mutfak toplu ✅

Şeklinde tik atıyoruz.

Günlük işlerimizi yazıyoruz o çok motive ediyor. Hiç yapmadığımız gün olursa arkadaşlarımızı okumak iyi geliyor

Bazen süre tutup yazıyoruz.

Akşamları

Mutfak toplu ✅

Şeklinde tik atıyoruz.
Evet ben de bazen buraya girip okuyorum aslında kim ne yapmış ben neler yapmışım diye

Misafirler gitti mutfağı topladım 2 kez bulaşık makinesini çalıştırdım kısa programda baya yoruldum 🤦🏻‍♀️ yine pilav arttı hiç sevmiyorum artan pilavı

Kızlar bu saatte kim var bilmiyorum ama ögretmene ne hediye alınabilir. Sınıfca olana katılmak istemiyorum oglum kendi versin bi elini öpsün ögretmeninin istiyorum. Kupa fincan dışında zaten 24 senelik bi ögretmen yüzlerce gelmistir ona

Kızlar bu saatte kim var bilmiyorum ama ögretmene ne hediye alınabilir. Sınıfca olana katılmak istemiyorum oglum kendi versin bi elini öpsün ögretmeninin istiyorum. Kupa fincan dışında zaten 24 senelik bi ögretmen yüzlerce gelmistir ona
Ben varım ama sana cevabım yok. Wp den yazmayınca uyudun sanmıştım :lülülü:

Kadın mı güzel bir şal alabilirsin mevsimlik diycem de hediye bütçeni bilmiyorum fazla kaçabilir

Ben varım ama sana cevabım yok. Wp den yazmayınca uyudun sanmıştım :lülülü:
Hemen bakıyorum😂 sorry bebeğim
Kadın mı güzel bir şal alabilirsin mevsimlik diycem de hediye bütçeni bilmiyorum fazla kaçabilir
Kadın şal hiç aklıma gelmemisti. Yani kapalı değil senin dedigin zaten o şallardan degil bakıyım bi

X