Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annemlerdeyiz hala nego. Kiracı temmuz ayında çıkacağını söyledi. Beklemedeyiz şu an.

Sağol Nego..
Günaydın hanımlar
Bonus hoşgeldin
Pinhan gızz nerelerdesin bahçeyle mi uğraşıyorsun

Evlerinizi nasil düzenli ve temiz tutuyorsunuz biz 2 kişiyiz ben asla beceremiyorum
Bende aynı durumdayım beceremiyorum malesef ne namaz ne ev düzeni kalmadı hep bir tembellik hep bir depresyon halindeyim ev işini sevmiyorum ben bunu itaoraf ediyorum ama mecbur yapılacak baska çare yok
Bu tükenmişlik hissi bir gitse aslında

Yapılacak lar listem
-oturma odası temizlenecek (süpürge ,toz alma ,yerler Vileda ile silinecek)
-salon temizlenecek(süpürge,toz alma yerler)
-Mutfak (makine boşaltılacak,tezgah ve Ocak silinecek,kirli bulaşıklar makineye gidecek süpürge , yerler dolapları silinecek)
-yatak odası (çamaşırlar katlanacak,yatak çarşafı vs.degisecek , süpürge yerler silinecek)
İnşaAllah yapabilirim
Kur'an okunacak 7 sayfa (Kur'an okuma grubuna girdim ama gerideyim gruptan atilmamak için yetistirmem lazim)
Yasin okunacak (başka bir grupta o da)
Ve kitap okunacak 20 sayfa
Ve haftalık ilim videosu izlenecek (Nureddin Yıldız hocamın)
Rabbim yar ve yardımcım olsun son 1 hafta işleri savsaklayinca böyle oldu
Rabbim e duam inşaAllah düzenli tertipli bir hayatım olur
Evladım ve eşimle saadet ve huzurlu günlerim olur

Eveet geldim geldim
Ev temiz sayılır yerleri gırgırladım etrafını sildim.Bize de bi robot nasip olur mu bee
Kahvaltı hazırladım yataklar toparlandı.
Bulaşıklar yıkandı.
Beyazlar yıkandı asılmayı bekliyor bebişi emzirip uyutup bi su döker çekerim balkonu öyle asarım inş.
Dün akşam buz dolabı temizliği yapmıştım raflar takıldı pazardan alınanlar yerleştirildi.
Wc, lavabo yıkandı.
Masa silindi.
Koltuk lekeleri silindi.
Kek yaptım, hamur yoğurdum salçalı soğanlı biberli ekmek yaptım.
Oyuncaklar toparlandı.
Şimdi oturdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…