GunaaydiiiinnnHayırlı sabahlar, güzel bir hafta diliyorum. Şöyle çimenlere oturup doğayı izlesek sakinliği dinlesekEki Görüntüle 3146526
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Harika bir hafta diliyorum herkese. Bugun cok isim var evde aksama yazarimHayırlı sabahlar, güzel bir hafta diliyorum. Şöyle çimenlere oturup doğayı izlesek sakinliği dinlesekEki Görüntüle 3146526
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Musluk Suyu
@UcanSupurge
@Limonsuzzcay
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
Levaiz
@Teneffus Zili
@Efser
@N u r
@Selizay
@Tiniminimavihanim
penyez83
@sweetgirlcandy
@dira90
@Pinhan
@_ASTRAL_
@O1deren87
K Kitapkontesi
@aslisc
@Sidraa
@mavidelisiii
@Saricivcivcikcik
@Kukrim
@B bstnc
@paeneperfectus
@mimesis
Hemsirecik
@Nau Nau
@ATTRAENTE
@Sifayildizi
fridabaci
Bir aya razıyım valla yeterki daha fazla uzamasinDuruma göre bir ayı bulabiliyor canım belki daha erken olur sistem şimdi nasıl bilmiyorum.
Hoşgeldin bonusum
Hoşgeldin bonusumnerelerdeydin iyisindir İNŞAALLAH
Genlerinde vanlilik varsa pek uysal olmazlar aslındaHemsirecik kız o ne güzel kediydi van meleziymiş çokta uysal bayıldım ya
Çok şükür canım iyiyim sağolasınHoşbuldum canımiyiyim şükür ya yoğundum çok elime alamadım teli sen iyimisin?
Benim eksik değerler varda ilaç içmeyi unutuyorum hepBenim de iki aydır böyle neden anlamadım gidip değerlerime baktırayım dedim belki vitamin eksikliğindendir
Tabii ki hayırÇocuklarda gelicek mi
Nasılsın canımGünaydın güzel bir hafta olsun hepimize
Yooo hiç kalmazOnlar gelmez ise aklınız çocuklar da kalır keyif alamazsınız
Gelsinler kalabalık ta bakılır top oynarlar bebelere de salıncak kurarız
Fikir alışverişi de yapamayız meselaAy onlara ne imkan sunsan tersini yaparlar o zaman sessizliği dinleyemeyiz
Çağırcam bi kere daha çekicem o zaman.Genlerinde vanlilik varsa pek uysal olmazlar aslındaher zaman en agresif kedilerin van kedisi oldugunu soyluyorlar ama pamuksuda cok uysal bir kedi. İnanmıyorum bilim adamlarına foti yokmu bonus
Hayırdır canım