Düzenli Evimiz & Hayatımız

Genlerinde vanlilik varsa pek uysal olmazlar aslında her zaman en agresif kedilerin van kedisi oldugunu soyluyorlar ama pamuksuda cok uysal bir kedi. İnanmıyorum bilim adamlarına foti yokmu bonus
Kız evden kaçıp duruyor ya nasıl uysal asi kız

Ana işte görmüyor kusurunu.
Pamıksı dışarı çıkıyor ya meraktan kadına sordum yok dedi hiç çıkmadı evcil hayvan dışarda barınamaz zaten temiz kalmaz dedi nego o kadar beyazdı ki görmen dokunman lazım ya

Kurban olduğum Mevlam beni hiç durmuyum deeyi yaratmış durmayayım da inşallah sağlıklı olayım da hep

Yatakları düzelttim.
Kahvaltıya patates kızarttım masayı beslenmeyi hazırladım.
Çocukların formaları ütüledim.
Çanta kontrolü yaptım.
Katlanmış çamaşırları yerleştirdim.
Çamaşır makinesini çalıştırdım.
Mutfağı topladım, tezgahları alt dolap yüzlerini vs sildim.
Tavuk çıkarmıştım sabah kalkınca,onu haşladım.
Taze fasulye pişirdim. Çorba tavuklu pilav da yapıcam.
Bulaşıkları yıkadım.
Atılacak kavanozları ayırdım.
Verilecek giysileri ayırdım.
Çocukların kışlık ayakkabılarına baktım,olmayanları vermek için ayırdım.
Biriktirdiğim kağıtları kitapları ve kavanozları çöpün yanına koydum (kağıt toplayıcıları alıyor)
Hurdacıya verilecekleri ayırdım.
Halı yıkamayı aradım iki halı verdim.
Çocukları aldım yemeklerini yediler geri bıraktım.
Geldim çamaşır astım. Yemek yedim.

Çok işim var daha

Son düzenleme:
Yaa kiyamam ben ona abladanda allah razi olsun, iyiki var boyle insanlar

Bir şey söylemediler mi? Yeni gelmiş ya doğalgaz belki uzun sürer. Umarım gelir çabucak.
Yok valla soylemediler komur falan almadılar gelir diye düşünüyor herkes
Ahsgsjsh gezmeyi seviyor yay burcu herhal saldirip isirma huyu yok ondan uysal dediydim hsgshs
Allah razı olsun canım bugün daha iyiyim hamdolsun
Gecmis olsun canim herkes hasta valla bir kursun dokturelim

Bizdeki diger kediler kapiya bile yanasmiyor, benimki kapi acılınca komsuya gidiyor gezmeye ahscsjs

Kızlar bsy danısacam size kuzum 1 yasında. Sütü enjektörle içiriyorum daha biberon falan kullanmıyır maalesef. Kışa giriyoruz ya mandalina sıkayım az da limon ilave edeyim nasıl içirsem kendisine acaba bunu da enjektörle verecek dğlm ya veririm ya Sabır Ya Allah ama alısmasın fazla sütü mecbur veriyorum muhallebiye koysam c vitamini diye ısıda vitamin gider bana alternatifler sunar msnz bu arada bardakla içemiyor daha çok az içip kaçıyor hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…