Bir şey söylemediler mi? Yeni gelmiş ya doğalgaz belki uzun sürer. Umarım gelir çabucak.Bir aya razıyım valla yeterki daha fazla uzamasin
Hala oturuyor musun meselaNego Halılar gelene kadar temizliği bitirmem lazım.
Saçlarımdan tut önce beni yerlerde sürükle anlıyosun dimi
Merdane oklava vileda sapı her türlü şiddete razıyım.
Kız evden kaçıp duruyor ya nasıl uysal asi kızGenlerinde vanlilik varsa pek uysal olmazlar aslındaher zaman en agresif kedilerin van kedisi oldugunu soyluyorlar ama pamuksuda cok uysal bir kedi. İnanmıyorum bilim adamlarına foti yokmu bonus
Hala oturuyor musun mesela
Ana işte görmüyor kusurunu.Kız evden kaçıp duruyor ya nasıl uysal asi kız
Kimin ki kedi?Ana işte görmüyor kusurunu.
Pamıksı dışarı çıkıyor ya meraktan kadına sordum yok dedi hiç çıkmadı evcil hayvan dışarda barınamaz zaten temiz kalmaz dedi nego o kadar beyazdı ki görmen dokunman lazım ya
Allah razı olsun canlar
Allah razı olsun canım bugün daha iyiyim hamdolsunGeçmiş olsun canım
Yaa kiyamam ben onaÇağırcam bi kere daha çekicem o zaman.
Korktu yavrum 1,5 saat koltuğun altından çıkmadı.
Sokaktan bulmuş bunu abla hastaymış iyileştirmiş büyütmüş 5 aylık falan ama erkek iri yani serpilmiş.
Şimdi uygun bi yer olursa sahiplendircek
Yok valla soylemedilerBir şey söylemediler mi? Yeni gelmiş ya doğalgaz belki uzun sürer. Umarım gelir çabucak.
Ahsgsjsh gezmeyi seviyor yay burcu herhalKız evden kaçıp duruyor ya nasıl uysal asi kız
Gecmis olsun canimAllah razı olsun canım bugün daha iyiyim hamdolsun
Bizdeki diger kediler kapiya bile yanasmiyor, benimki kapi acılınca komsuya gidiyor gezmeye ahscsjsAna işte görmüyor kusurunu.
Pamıksı dışarı çıkıyor ya meraktan kadına sordum yok dedi hiç çıkmadı evcil hayvan dışarda barınamaz zaten temiz kalmaz dedi nego o kadar beyazdı ki görmen dokunman lazım ya
Çok geçmiş olsun benim genelde hep b12 ve D eksik baktırayım bende sürekli gözüm uykudaBenim eksik değerler varda ilaç içmeyi unutuyorum hep
Kimin ki kedi?
Aynı ben kardeşlerimi arayıp işine gücüne bak deyip dururum yoksa yatışdalarAblam burdaydı telefon konuşmaları gıybetler falan bana diyoki kalk işini yap çocuklar gelicek