Yok ya cumartesiyi bekliycem, eşime çektiricem suyunu, ben yapamıyorum artık, elim hep böyle fazla bez sıksam bir gün hemen ağrıyor
Kız iyice kirletip öyle gidiyorlar.Mecbur yapılacak, kim yapacak? Bayramda bir sürü misafir geliyor
Ay super ya
Ahaha süpermiş kafasına dökmüş
cam çekçeki varsa onla yap kuzum,Abbow benim evin bütün camları boydan yere kadar yandım ben
Yok ama kesin almam lazım ondan :)cam çekçeki varsa onla yap kuzum,
Ya dedim ya şu enerjine bayılıyorum valla beni çok güldürüyosun :)ben de salçayı mı süreydim orama burama kız
Hayırdır canım kötü bir şey yok yaBende saat 9da uyandim. 11de yataktan çıktım. Biraz canım sıkkın.
Kalktım yatagimi topladım
Çamaşır topladım , yeniden astım.
Topladıklarımi katladim..
Şimdi birşeyler yiyorum.
Evi süpürüp ,buzdolabına girişcem. Sonra yemek falan.
sen hamiş hamiş girişicem diyince hep korkuyorum ben yaBende saat 9da uyandim. 11de yataktan çıktım. Biraz canım sıkkın.
Şimdi birşeyler yiyorum.
böle söyleme utanürümYa dedim ya şu enerjine bayılıyorum valla beni çok güldürüyosun :)
Ne sebrp oluyor öğreneyim de bir, bugün gitmişken belki muayene olurumAman daha yorma ucu ameliyata gidiyo ve kötü olan ameliyattan sonra tekrarlama durumu oluyor
Kız bayramda gelen kaç dk oturuyor da kirletecekKız iyice kirletip öyle gidiyorlar.
O yüzden temizliği bayram sonrası yapmak lazım.
Yap yap da kendini yormadanyap. Senin bilek ağrını kimse cekmez ki ;(
Sağol canım, sinir sıkışması için bslıldıbir şey çıkmadı
Evet canım ama püskürtme yeri bozuldu zaten önemli olan çektirme kısmı, elimle sulu sulu silip çektiriyorum ben. Fantom benim ki dandik, daha güzel markalar var, ihlas, fakir gibiKizlar bu arada hali yikama makineniz mi var koltuk yikamaktan bahsetmissiniz bende almayi dusunuyorumda
Hayrolsun canım neyin varBende saat 9da uyandim. 11de yataktan çıktım. Biraz canım sıkkın.
Şimdi birşeyler yiyorum.
Hayirdir canim neyin varBende saat 9da uyandim. 11de yataktan çıktım. Biraz canım sıkkın.
Şimdi birşeyler yiyorum.
Neden kisen hamiş hamiş girişicem diyince hep korkuyorum ben ya