Neden ki
Canımben annemdeyim hala o yüzden ödevlere uyamıyorum inşallah eve dönüşte katılacağımNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
Hanımlar listede olup hiç uğramayanları etiketlemiycem artık.
Ayrıca ödevleri yapanlar ödevi yaptım diye beni etiketlesin lütfen
Ama. Ne yapayim,bir bıraktım mi kalır öyle.ya ne bilim benim teyzem de öyleydi hamile hamile bütün evi indirir kaldırırdı halı yıkar sererdi
aklıma o geliyo sen öyle diyince amanin diyom deli de mi öyle yapıyo acaba diye
yap da kendini telef etmeden normal normal yapAma. Ne yapayim,bir bıraktım mi kalır öyle.
Mecbur girisiyorum
Aynen içimden temizlik canavarı çıktı... Çok salmistim.. burası iyi olduyap da kendini telef etmeden normal normal yap
içinde bi temizlik terminatörü var öyle hissediyorum
Araştır canım, donanım haber diye bir site var orda ayrıntılı her markayı yazıyorlar, gerçekten silmekten daha güzel, çamur gibi su çıkıyor bir görsenNego bende arcelik almayi dusunuyorum cok pahali bisey almak.istemiyorum.is gorsun yeter ama fakirede bakayim
Seni biliyorum canımCanımben annemdeyim hala o yüzden ödevlere uyamıyorum inşallah eve dönüşte katılacağım
Hanımlar dolap içine organizer dediysem, evde ne varsa o olur, misal renkli karton bardaklar, içine kabartma tozu vs koyuyorum ben, şeffaf küçük saklama kaplarını da öyle değerlendiriyorum, sebzeler için ekstra dikdörtgen büyük iki saklama kabım var onları kullanıyorum gerekince. Kendiniz de üretebilirsiniz yani
öğretmenim benim buz dolabım temiz yerine sineklikleri yıkasam olurmuNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
@Feminas
Hanımlar listede olup hiç uğramayanları etiketlemiycem artık.
Ayrıca ödevleri yapanlar ödevi yaptım diye beni etiketlesin lütfen
Tabi ki oluröğretmenim benim buz dolabım temiz yerine sineklikleri yıkasam olurmu
tamam foto istermisinTabi ki olur
Allah kolaylik versin.Kız bayramda gelen kaç dk oturuyor da kirletecekartık sol elime ağırlık vericem, bugün fasulyeyi
ben daha kahvaltı yapıyom
Neden olmasıntamam foto istermisin
Aman hazır baklava aldırcam bu sefer, niye yapıyorum ki, kim kıymet biliyor
Alsın kız sus, yersin bayramda, keşke başka şehirde olsambence de
dün o lokumcuk şekerler var ya kent marka.herif dedi alalım sen seversin.dedim gelen giden yokki biz yiyoz,alma bişey.kapımı çalan yok
ben gidiyom arkadaşlara bayramlaşmaya hepsi benden 10 yaş büyük