Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canımben annemdeyim hala o yüzden ödevlere uyamıyorum inşallah eve dönüşte katılacağım

Nego Nego bende arcelik almayi dusunuyorum cok pahali bisey almak.istemiyorum.is gorsun yeter ama fakirede bakayim
Araştır canım, donanım haber diye bir site var orda ayrıntılı her markayı yazıyorlar, gerçekten silmekten daha güzel, çamur gibi su çıkıyor bir görsen
Canımben annemdeyim hala o yüzden ödevlere uyamıyorum inşallah eve dönüşte katılacağım
Seni biliyorum canım 🤗 bahane sunmadan gelmeyenler var boşuna etiket yapmıyım onlara diye yazdım 😊

Hanımlar dolap içine organizer dediysem, evde ne varsa o olur, misal renkli karton bardaklar, içine kabartma tozu vs koyuyorum ben, şeffaf küçük saklama kaplarını da öyle değerlendiriyorum, sebzeler için ekstra dikdörtgen büyük iki saklama kabım var onları kullanıyorum gerekince. Kendiniz de üretebilirsiniz yani 😘
öğretmenim benim buz dolabım temiz yerine sineklikleri yıkasam olurmu :KK68:

1565082848010153758765.jpg

Aman hazır baklava aldırcam bu sefer, niye yapıyorum ki, kim kıymet biliyor
:KK45: bence de
dün o lokumcuk şekerler var ya kent marka.herif dedi alalım sen seversin.dedim gelen giden yokki biz yiyoz,alma bişey.kapımı çalan yok :KK70: :KK70:
ben gidiyom arkadaşlara bayramlaşmaya hepsi benden 10 yaş büyük :KK70: :KK70:

:KK45: bence de
dün o lokumcuk şekerler var ya kent marka.herif dedi alalım sen seversin.dedim gelen giden yokki biz yiyoz,alma bişey.kapımı çalan yok :KK70: :KK70:
ben gidiyom arkadaşlara bayramlaşmaya hepsi benden 10 yaş büyük :KK70: :KK70:
Alsın kız sus, yersin bayramda, keşke başka şehirde olsam 🙄

X