Düzenli Evimiz & Hayatımız

Haklısın canım iyi onları getirebiliyorsun yine zaten uçaktaki kilo hakkı ne ki zalımlar o kadar para veriyoruz bagaz hakkımız kısıtlı
bi de el bagajına almıyolar öyle şeyleri.eskiden sıvı almazlardı sadece.şimdi krem kıvamındakileri de almıyolar.geçen sene salçalar için etmedikleri kalmadı bana.dondurma kutularına koymuşum sarmışım bantlamışım yani.yok ille yük bagajına yollamanız lazım dediler.poşetini beğenmediler,sardırın öyle verin dediler.stand kurmuşlar kenara orda sarıyolarmış,uyduruk streçe sardılar bi de üstüne 20 lira verdim.ula dedim iki kilo salça alırdım o parayla ben :KK70: :KK70: :KK70:

bi de el bagajına almıyolar öyle şeyleri.eskiden sıvı almazlardı sadece.şimdi krem kıvamındakileri de almıyolar.geçen sene salçalar için etmedikleri kalmadı bana.dondurma kutularına koymuşum sarmışım bantlamışım yani.yok ille yük bagajına yollamanız lazım dediler.poşetini beğenmediler,sardırın öyle verin dediler.stand kurmuşlar kenara orda sarıyolarmış,uyduruk streçe sardılar bi de üstüne 20 lira verdim.ula dedim iki kilo salça alırdım o parayla ben :KK70: :KK70: :KK70:
Ahaah aynen iki kilo salça alırdın :) benim şampuanımı almadılar yeni almıştım şampuanı orda gıcık bir kadın asla olmaz kenara bırakın dedi öyle bir gıcık oldum ki ona kenara bırakacağıma çöpe atarım dedim attım :) eşim o anki yüz ifadenden her şey anlaşılıyordu dedi bana :) oh çöpe attım iyi ki yoksa o cadı onu alıp evine götürebilirdi 😀

Ahaah aynen iki kilo salça alırdın :) benim şampuanımı almadılar yeni almıştım şampuanı orda gıcık bir kadın asla olmaz kenara bırakın dedi öyle bir gıcık oldum ki ona kenara bırakacağıma çöpe atarım dedim attım :) eşim o anki yüz ifadenden her şey anlaşılıyordu dedi bana :) oh çöpe attım iyi ki yoksa o cadı onu alıp evine götürebilirdi 😀
kendilerine alıyolar tabi ya.biz hediye içki götürdüğümüzde eşim hep der alırlarsa git tuvalete dök diye :KK70: :KK70:
bi ara çantamdana olta iğnemizi almışlardı ya minicik iğne.neymiş efendim yolcuların güvenliğini tehlikeye atamazlarmış.ne alaka dedim küçücük iğne kutusunda paketinde.olmazmış.dedim terörist miyiz biz dedim ayıp yaptığınız :confused: biz görevimizi yapıyoz dedi adam.kendine almadıysa ne olim

kendilerine alıyolar tabi ya.biz hediye içki götürdüğümüzde eşim hep der alırlarsa git tuvalete dök diye :KK70: :KK70:
bi ara çantamdana olta iğnemizi almışlardı ya minicik iğne.neymiş efendim yolcuların güvenliğini tehlikeye atamazlarmış.ne alaka dedim küçücük iğne kutusunda paketinde.olmazmış.dedim terörist miyiz biz dedim ayıp yaptığınız :confused: biz görevimizi yapıyoz dedi adam.kendine almadıysa ne olim
Kendilerine alıyorlar tabi ben de çöpe attım sırf onlara gitmesin diye :) o iğneyi alıcan totsuna batırıp batırıp çıkarıcan haklısın ben de zaten bu iğneyi uçakta yolculara bunu yapmak için taşıyordum tüh yapamıcam dicen 😀

Kendilerine alıyorlar tabi ben de çöpe attım sırf onlara gitmesin diye :) o iğneyi alıcan totsuna batırıp batırıp çıkarıcan haklısın ben de zaten bu iğneyi uçakta yolculara bunu yapmak için taşıyordum tüh yapamıcam dicen 😀
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
eşimin gözünde kaldıydı ya iğne :KK70: kavga çıkarıcaktı.olta iğneleri çok kıymetli onun.nasip olmasın innnşaalllaaah dedi bi de :KK70: :KK70:

Günaydın kızlar.rahat rahat kahvaltımızı ypamıyorumki eşim 12de öğlen yemeğine geliyo.hemen yemek derdine düşüyom.dün akşam topalak döktüm şimdi onu pişirecem.öğlen de yaprak saracam.ev temiz sayılır

Ödevler

7 Ağustos çarşamba : Mutfak dolaplarını mutfağı bitirme

8 Ağustos perşembe : Bütün camları silme

9 Ağustos cuma : Bütün kapıları silme

Kalan günler bayram hazırlıkları olur

Nego Nego
@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
D e f n e D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
Eymenliakifli Eymenliakifli
Nayro Nayro
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
ula çarşamba herif izinli bütün mutfağı sildirecek karı bana :KK70: :KK70: :KK70:

Ödevler

7 Ağustos çarşamba : Mutfak dolaplarını mutfağı bitirme

8 Ağustos perşembe : Bütün camları silme

9 Ağustos cuma : Bütün kapıları silme

Kalan günler bayram hazırlıkları olur

Nego Nego
@malii
Bonus Bonus
yorgun anneanne yorgun anneanne
Skyler White Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd Kmsl Hnd
O1deren87 O1deren87
Feslegen Kokulu Nane Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
D e f n e D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii Psikolojik Deliii
-SWEET MOM- -SWEET MOM-
Eymenliakifli Eymenliakifli
Nayro Nayro
beybisi35 beybisi35
Feminas Feminas
Abbow benim evin bütün camları boydan yere kadar yandım ben :KK43:

oyy:anne::anne:

nasıl bi hışımla siliyosan heryeri ,karı kendini kaybediyo resmen iş yaparken :KK70: :KK70:
Yok kuzum ya varr sorun elimde belli, hani geçen de olmuştu ya elimin üstü ağrıyor bükemiyorum diye demiştim, aynı yer
ula çarşamba herif izinli bütün mutfağı sildirecek karı bana :KK70: :KK70: :KK70:
Bugün sil o zaman 😆
Abbow benim evin bütün camları boydan yere kadar yandım ben :KK43:
Bayram temizliği için böyle verdim, yapmak isteyenler yapsın diye canım 😘

X