bi de el bagajına almıyolar öyle şeyleri.eskiden sıvı almazlardı sadece.şimdi krem kıvamındakileri de almıyolar.geçen sene salçalar için etmedikleri kalmadı bana.dondurma kutularına koymuşum sarmışım bantlamışım yani.yok ille yük bagajına yollamanız lazım dediler.poşetini beğenmediler,sardırın öyle verin dediler.stand kurmuşlar kenara orda sarıyolarmış,uyduruk streçe sardılar bi de üstüne 20 lira verdim.ula dedim iki kilo salça alırdım o parayla benHaklısın canım iyi onları getirebiliyorsun yine zaten uçaktaki kilo hakkı ne ki zalımlar o kadar para veriyoruz bagaz hakkımız kısıtlı
Ahaah aynen iki kilo salça alırdın :) benim şampuanımı almadılar yeni almıştım şampuanı orda gıcık bir kadın asla olmaz kenara bırakın dedi öyle bir gıcık oldum ki ona kenara bırakacağıma çöpe atarım dedim attım :) eşim o anki yüz ifadenden her şey anlaşılıyordu dedi bana :) oh çöpe attım iyi ki yoksa o cadı onu alıp evine götürebilirdibi de el bagajına almıyolar öyle şeyleri.eskiden sıvı almazlardı sadece.şimdi krem kıvamındakileri de almıyolar.geçen sene salçalar için etmedikleri kalmadı bana.dondurma kutularına koymuşum sarmışım bantlamışım yani.yok ille yük bagajına yollamanız lazım dediler.poşetini beğenmediler,sardırın öyle verin dediler.stand kurmuşlar kenara orda sarıyolarmış,uyduruk streçe sardılar bi de üstüne 20 lira verdim.ula dedim iki kilo salça alırdım o parayla ben
kendilerine alıyolar tabi ya.biz hediye içki götürdüğümüzde eşim hep der alırlarsa git tuvalete dök diyeAhaah aynen iki kilo salça alırdın :) benim şampuanımı almadılar yeni almıştım şampuanı orda gıcık bir kadın asla olmaz kenara bırakın dedi öyle bir gıcık oldum ki ona kenara bırakacağıma çöpe atarım dedim attım :) eşim o anki yüz ifadenden her şey anlaşılıyordu dedi bana :) oh çöpe attım iyi ki yoksa o cadı onu alıp evine götürebilirdi
Kendilerine alıyorlar tabi ben de çöpe attım sırf onlara gitmesin diye :) o iğneyi alıcan totsuna batırıp batırıp çıkarıcan haklısın ben de zaten bu iğneyi uçakta yolculara bunu yapmak için taşıyordum tüh yapamıcam dicenkendilerine alıyolar tabi ya.biz hediye içki götürdüğümüzde eşim hep der alırlarsa git tuvalete dök diye
bi ara çantamdana olta iğnemizi almışlardı ya minicik iğne.neymiş efendim yolcuların güvenliğini tehlikeye atamazlarmış.ne alaka dedim küçücük iğne kutusunda paketinde.olmazmış.dedim terörist miyiz biz dedim ayıp yaptığınızbiz görevimizi yapıyoz dedi adam.kendine almadıysa ne olim
Kendilerine alıyorlar tabi ben de çöpe attım sırf onlara gitmesin diye :) o iğneyi alıcan totsuna batırıp batırıp çıkarıcan haklısın ben de zaten bu iğneyi uçakta yolculara bunu yapmak için taşıyordum tüh yapamıcam dicen
oyyEl bileğimi sardım, nasıl ağrıyor ya, hep böyle oluyor artık her temizlik sonrası
ula çarşamba herif izinli bütün mutfağı sildirecek karı banaÖdevler
7 Ağustos çarşamba : Mutfak dolaplarını mutfağı bitirme
8 Ağustos perşembe : Bütün camları silme
9 Ağustos cuma : Bütün kapıları silme
Kalan günler bayram hazırlıkları olur
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Abbow benim evin bütün camları boydan yere kadar yandım benÖdevler
7 Ağustos çarşamba : Mutfak dolaplarını mutfağı bitirme
8 Ağustos perşembe : Bütün camları silme
9 Ağustos cuma : Bütün kapıları silme
Kalan günler bayram hazırlıkları olur
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35
Feminas
Yok kuzum ya varr sorun elimde belli, hani geçen de olmuştu ya elimin üstü ağrıyor bükemiyorum diye demiştim, aynı yeroyy
nasıl bi hışımla siliyosan heryeri ,karı kendini kaybediyo resmen iş yaparken
Bugün sil o zamanula çarşamba herif izinli bütün mutfağı sildirecek karı bana
Bayram temizliği için böyle verdim, yapmak isteyenler yapsın diye canımAbbow benim evin bütün camları boydan yere kadar yandım ben
Yavaş bacım. Boşver canından kıymetli mi?El bileğimi sardım, nasıl ağrıyor ya, hep böyle oluyor artık her temizlik sonrası
Mecbur yapılacak, kim yapacak? Bayramda bir sürü misafir geliyorYavaş bacım. Boşver canından kıymetli mi?
Yok ya cumartesiyi bekliycem, eşime çektiricem suyunu, ben yapamıyorum artık, elim hep böyle fazla bez sıksam bir gün hemen ağrıyorNego Koltuk yıkayacaktık sen yıkadın mı?
O el boşuna olmaz öyle