çok geçimş olsun canım Allah şifa versinİyi akşamlar kızlar
Çok yogun bir gündü.
Sabah kalktık evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım ocak davlumbaz dolap kapaklarını sildim.
Kahve makinesinin parçalarını yıkadım
Makineye çamaşır attım.
Çıktı kurutmaya attım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı hazırlandık çıktık. Eve gelirken babamı aramıştım annem evde fenalaşmış tansiyonu düsmüs yığılmış yere Allahtan arkadaşı varmış yanında hastaneye gittik annemi aldık geldik yemek hazırladım yediler gittiler. Bisey cıkmamıs çok şükür biraz enfeksiyon varmıs sanırım.
Simdide kücük oglanı uyuttum. Çay içcez insallah
bizde seni seviyoruz loracım annende doğumdan sonra gelir hem daha iyi çocuklarla falanda ilgilenir , sonrasında daha çok ihtiyacın olucakKızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikinbana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum
Teşekkür ederimçok geçimş olsun canım Allah şifa versin
ay çok sevindim gözlerim doldu ,Geldi haberNur topu gibi kızımız oldu
Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
Maşallah rabbim analı babalı büyütsünGeldi haberNur topu gibi kızımız oldu
Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
h analı babalı büyütsün inşallah bahtı güzel olsunGeldi haberNur topu gibi kızımız oldu
Rabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla afiyetle seninde kucağını doldursun ablacımMaşallah rabbim analı babalı büyütsünsağlıklı hayırlı uzun ömürler versin duygulandım
Amin ablacımRabbim tez vakitte hayırlısıyla sağlıcakla kolaylıkla afiyetle seninde kucağını doldursun ablacım