Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok geçimş olsun canım Allah şifa versin

bizde seni seviyoruz loracım annende doğumdan sonra gelir hem daha iyi çocuklarla falanda ilgilenir , sonrasında daha çok ihtiyacın olucak

Geldi haber Nur topu gibi kızımız oldu

Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
ay çok sevindim gözlerim doldu ,
maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

Geldi haber Nur topu gibi kızımız oldu

Aktif Lora ablacımm gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Vatanına ailesine hayırlı saliha bir evlat olsun aminnnnn
Maşallah rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin duygulandım

Günaydın hanımlar, cumartesi misafirlerim geldi, dün de tüm gün onlarlaydım. Hala da evdeler bakalım bugün gidecekler. Ama tabi ben uyandım iş yerine geldim. Eve gidince güzel bir toparlamam gerek. Çamaşırlar birikti, haliyle onların kullandıkları nevresimler vs. akşam ilk hedefim çamaşırlar.
Ardından bugün mutfak alt dolaplarını bir elden geçireyim diyorum. Birkaç gün içinde evi eski haline döndürebilirsem ne mutlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…