ne işin var lokumcukla diyeceğine bana söylediğine bak hele aboooAlsın kız sus, yersin bayramda, keşke başka şehirde olsam
Ayy evet eşimi işe gönderdikten sonra bir yatmışım daha yeni uyanabildim:/ dedim mesajları okumadan konuya dalmayım :)bellok beğene beğene geliyo
ben de kalkamadım daha yerimden inşallah bi gazla başlicamAyy evet eşimi işe gönderdikten sonra bir yatmışım daha yeni uyanabildim:/ dedim mesajları okumadan konuya dalmayım :)
ah fasulye ahDün buzdolabını temizlemiştim Allahtan bugün dolap için fasulye yapıcam bir kahve falan yapıp kendime geliyim de inşallah hızlı hızlı hallederim
Ya dimi ah o kilo almışsın kısmı en gıcığıne işin var lokumcukla diyeceğine bana söylediğine bak hele aboooanam haftaya gelirsin di mi diyo.bi de işin kaynana görümce tarafı var.gelin kilo almışınnnn dicekler
hee anam benden haber bekliyo mühürü vurdurim alıcakmış bileti.ama baktım iki günde pahallanmış bilet.erkenden mi aldırsam bilemedim.ben dedim nolur nolmaz buranın devlet daireleri cins bakarsın erken tatile girerler mühür işi bayramdan sonraya kalır o yüzden hemen almasın dedim kadıncağız.ama biletin de artıyo fiyatıYa dimi ah o kilo almışsın kısmı en gıcığı
Ayy gelecek misin peki
Yani doğru bu sefer ziyan olur bilet parasıhee anam benden haber bekliyo mühürü vurdurim alıcakmış bileti.ama baktım iki günde pahallanmış bilet.erkenden mi aldırsam bilemedim.ben dedim nolur nolmaz buranın devlet daireleri cins bakarsın erken tatile girerler mühür işi bayramdan sonraya kalır o yüzden hemen almasın dedim kadıncağız.ama biletin de artıyo fiyatı
aynen kuzum ben de napsam bilemedim.anam tutturdu ille ben alcam bileti sen para koyma diye.ama bilet pahallanınca kıyamıyom da kadıncağıza yazık bayram ikramiyesiyle alcak kıyamam :)Yani doğru bu sefer ziyan olur bilet parası
Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
@Psikolojik Deliii
@sweet mom
@Eymenliakifli
@istanbula
@beybisi35
Feminas
Hanımlar listede olup hiç uğramayanları etiketlemiycem artık.
Ayrıca ödevleri yapanlar ödevi yaptım diye beni etiketlesin lütfen
Aslında yapsak ne güzel olur.bugünde hiç halim yok.yaprak Sarıcam ayılmak için kahve içiyorumNormalde böyle ağır ödev vermem ben, bu bayram torpili