Düzenli Evimiz & Hayatımız

IMG_8597.jpeg

İyi akşamlar kızlar
Çok yogun bir gündü.
Sabah kalktık evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım ocak davlumbaz dolap kapaklarını sildim.
Kahve makinesinin parçalarını yıkadım
Makineye çamaşır attım.
Çıktı kurutmaya attım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı hazırlandık çıktık. Eve gelirken babamı aramıştım annem evde fenalaşmış tansiyonu düsmüs yığılmış yere Allahtan arkadaşı varmış yanında hastaneye gittik annemi aldık geldik yemek hazırladım yediler gittiler. Bisey cıkmamıs çok şükür biraz enfeksiyon varmıs sanırım.
Simdide kücük oglanı uyuttum. Çay içcez insallah
çok geçimş olsun canım Allah şifa versin

Kızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikin😂 bana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya 🥲 sizi seviyorum ❤️
bizde seni seviyoruz loracım annende doğumdan sonra gelir hem daha iyi çocuklarla falanda ilgilenir , sonrasında daha çok ihtiyacın olucak :KK200: :anne:

Günaydın 🌹
Bugün 8 de uyandım.
Kahvaltı yaptık.
Eşim işe gitti.
Bu akşam 5/6 gibi gelir.
bulaşık makinesini çalıştırdım,
Ocağı sildim.
Yerleri süpürdüm..
Ve vileda yapıp sildim.
Çöp attım.
sehpaları sildim.
umutun giysilerini yıkadım...
😊

Günaydın hanımlar, cumartesi misafirlerim geldi, dün de tüm gün onlarlaydım. Hala da evdeler bakalım bugün gidecekler. Ama tabi ben uyandım iş yerine geldim. Eve gidince güzel bir toparlamam gerek. Çamaşırlar birikti, haliyle onların kullandıkları nevresimler vs. akşam ilk hedefim çamaşırlar.
Ardından bugün mutfak alt dolaplarını bir elden geçireyim diyorum. Birkaç gün içinde evi eski haline döndürebilirsem ne mutlu:110:

X