- 7 Ağustos 2016
- 5.789
- 18.830
Yemin ediyorum bunu bekliyordumNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Canım çekirgelerim, temizlik, düzen neferlerim
Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz
Tamamdır ben de varım şimdiden herkese kolay gelsinNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz
Ay ben birazdan buzdolabını temizlicen. ÖrtülerileriM hazirNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Amiiin canım inşallah Allah razı olsunEn kisa zamanda ummadigin anda olur insallah rabbim kucaginizi bos bjrakmasin
Ictim cano@malii bi kahvede ben iceyim desem soyle keyif yaparak ona bile useniyorum
Valla bayram.oncesi aklimdaydi super olur ama ortu derken ne tarz ortu olsun buzdolabina raflarimida dun temizlemistim yeni ortuler alip temizleyip serdimNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Ben bugün ki ödev olan bir dolap üzerini sildim yatak odasının dolaplarıni komple silerek..Nego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Takma kafana benimki de hiçbir şey yapamıyordu. 15 gün içinde hem döndü hem oturdu hem emekleri hem de tutunup kalktı.
Şimdi durduramıyorum
CocoChanelmademoiselle kuzucum yiğenim 15 aylık yürüdü hiç dert etme sıkma canını
Canım benim kızımda bundan 15 gün önceye kadar emeklemiyordu yattığı yerden oturur pozisyona gelmiyordu herşeyin bir zamanı var o yüzden kafana takmaCocoChanelmademoiselle
Oturtursan sorun yok ama dimi? Benim bu oglumda asiri tembel cikti hala yurumuyor surunerek emeklemekten yeni cikti normal emekleyip ayaga kalkiyor butun icraati bu put gibiydi 6 aylik olana kadar gozunu bile cevirmiyordu oyle oldugu yere bakiyordu hareketleri gayet yavasti dedim bu cocukda sorun var simdi 1 aydir oyle boyle degil acildi gecer insallah merak etme
Sağolun kızlar,beklemedeyim.11inci ayın içindeyiz.mama sandalyesine oturtuyorum mesela ama çok çabuk sıkılıyor.kaldırmamı itiyor.sürekli yerde.yuvarlanıyor sürünerek emekliyor.ama normal emeklemeye geçemedik bir türlü.akranları tutunarak yürümeye başladı ayrıca anne baba diyor bizimkinde tık yok.her çocuk bir değil demekki.inşallah benim minnoşum da bir an önce ayaklanır.çok mutlu olurum.yanyana yatmayı çok istiyorum onunla.beşikle sallanmadan uyumuyorHoş geldin aramızaburç işi espri tabi ki
Amin canım size de geçmiş olsun
Hoş geldin aramıza
Efo = haklı tabi ki ne sandın
Ban yesem de ulaşırım size merak etme
Canım süpürme mecbur her gün, çocuklar batırıyor ama her gün silmem, wc de mecbur her gün takıntım var benim
Tabi ki hoş geldin aramızahayırlı olsun eviniz
Canım öncelikle normal hiç endişe etme, pimpirikli bir anne misin? Yere koyuyor musun kızını, benim çocuklar yerde büyüdü hep, bebekler yerden kuvvet alır derler.
Sağol canımgeçmiş olsun
Sen kendini çok yorma ama hamile hamile
Hoş geldin aramızasen bana uy hallolur dağınıklık
Hoş geldin aramızatabi ki
Vallahi buzdolabım çok batıktı kuzum,tamam yarın buzdolabı temizliyorum.her gün böyle temizlik adına ödevlendirilmek cok güzel valla.insan nerden başlayacağını bilemiyor çoğu zamanNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Cansıngeçen rafları duvarlarını silmiştim.gene silerim komple.
mutfak bana uyar
Yaa ne güzel denk gelmişOlleey dün almıştım örtüleri
Kız ne işletmesi, bakkal amcaların kaçı üniversite okuyoryaa çok istiyom valla hem kendi işim olur .ama işletme mezunu olmak mı lazım acaba bilmiyomki
Hadi gözün aydın o zamanYemin ediyorum bunu bekliyordum
Sebzeligimi, buzdolabımin içini yapmak istiyodum..
Gerçi ben dip köşe yapmıştım,, geçen haftalarda ama yine yapmak lazım..
Kiler dolabı tarzı dolaplar lazım o zaman sanaBenim evim 1 artı 1 ama öyle küçük değil eski yapı. Han gibi mutfağım var, ama küçücük mutfak dolabım var.. dışarı çıktığım da uygun birşeyler bakıp yer düzeni yapmam lazım..
Tamamdır ben de varım şimdiden herkese kolay gelsin
Eline sağlık, hadi yine iyisin yırttın dolap üstündenKalktigim da çamaşır topladım
Çamaşır astım
Yatak odami toparladım
Süpürdüm
Şimdi kahvaltı yaptım,çay keyfi yapıyorum.
Silinecek dolap üstüm yokev çatı katı mutfak dolabı da , gardolapta tavana yapışık nerdeyse
Aldık gittiBenide alın aranıza
Oo çok iyiAy ben birazdan buzdolabını temizlicen. ÖrtülerileriM hazir
Canım örtün varsa yeni almana gerek yok zaten, cam raflar çiziliyor o yüzden dedim örtüyü ama şart değilValla bayram.oncesi aklimdaydi super olur ama ortu derken ne tarz ortu olsun buzdolabina raflarimida dun temizlemistim yeni ortuler alip temizleyip serdim
Benim dolapta öyle bir sıkıntı olmadı ama bilemiyorum canımHani ortu sermeyin performansi duser buzdolaplarinin diyorlar ya ben sermedim ama cam oluncada cabuk leke oluyor
Eline sağlıkYata
Ben bugün ki ödev olan bir dolap üzerini sildim yatak odasının dolaplarıni komple silerek..
Yatak odası süpürdüm sildim toz aldım.
Buzdolabimi yakın zamanda 1 gün ayırarak temizlemiştim mutfak temizligimi yarına bırakayım beraber yapalım:)
Benimde bugün öyle, birden kandırdım evi bir sürü iş var, arada oğlanı kurstan alıcam, kışlık hazırlık da varBugün benim temizlik zor biter gibihicte halim yok ama iş çok, koltuklarla ilgili bi problem var belki eşim birini getirip yaptırıcak insallah .
Cocuklar la işler baya uzuyor, habire birsey istiyorlar.
Ne zamandir bende buzdolabini düzenlemek istiyordum işte o gün bugun
Şeffaf örtüler çıkmış canım şimdi, Annem yeni almış, eşime sipariş verdim bende, unutmazsam bugün alırKizlarrr nasil bi ortu kullaniyosunuz buzdolabina
Yapar annesi hepsini yaparSağolun kızlar,beklemedeyim.11inci ayın içindeyiz.mama sandalyesine oturtuyorum mesela ama çok çabuk sıkılıyor.kaldırmamı itiyor.sürekli yerde.yuvarlanıyor sürünerek emekliyor.ama normal emeklemeye geçemedik bir türlü.akranları tutunarak yürümeye başladı ayrıca anne baba diyor bizimkinde tık yok.her çocuk bir değil demekki.inşallah benim minnoşum da bir an önce ayaklanır.çok mutlu olurum.yanyana yatmayı çok istiyorum onunla.beşikle sallanmadan uyumuyor
Aynen canım bir yerden başka gelir gerisiVallahi buzdolabım çok batıktı kuzum,tamam yarın buzdolabı temizliyorum.her gün böyle temizlik adına ödevlendirilmek cok güzel valla.insan nerden başlayacağını bilemiyor çoğu zaman
ay süper bende bu gün temizlemeye başlamıştım zaten ödev olarak mutfak dolabını üstünü sildim halen mutlaktayım kızlarNego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
@Kmsl Hnd
O1deren87
@Babayani
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35