- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.215
İnşaallah canım bir gün muradına erersinYok canım hiç öyle dua etmiyorum biliyor musun hep hayırlı sağlıklı evlat diliyorum Rabbimden diyorum rabbim bir tane hayırlı sağlıklı olsun razıyım bazen istrmsizce sorguluyorum sadece ama asla isyan etmek istemiyorum o kadar çok şey yaşadım ki şu beş yılda artık gücüm kalmadı sanırım rabbim başka dert vermesin diyorum hep benim de sınavım bu sanırım
Aynı o arkadaşın gibiyimTamamen katılıyorum. Veren de Rabbim vermeyen de. Bir tanıdığım bana aynen şunları söyledi: ' babayani ben geç evlendim. Evlendikten sonra bir müddet çocuğum olmadı. 5 sene sonra tüp bebekle ikizlerim oldu. Bekarlığın da imtihanını yaşadım, evliliğinde. Çocuksuz olmanın imtihanını da yaşadım çocuklu olmanın da. Hiçbiri birbirinden kolay değil. Hatta imtihanım gittikçe zorlaştı diyebilirim. En güzeli her şeyi Allah'a bırakmak."
Günaydın, eline sağlık canımGünaydın hamarat hatunlar
kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
kocis evde bugün bütün agir işleri ona kitlemeyi düşünüyorum
Şimdi kalkıp gönlü olsun diye kahve yapicam
Sonra halılar kalkicak
süpürge yapılacak
paspas yapılacak
Toz alınacak
Wc temizlencek
Balkonlar yikancak
Biraz ütüm var akşam serinliğinde onlar yapılacak
Dip köşe temizlik için kocisi bekliyorum
riskli başlayan bir hamileligim var da
Başımızı şişirmedin, istediğin zaman yaz canımKızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız başınızı şişirdim kusura bakmayın biran içimi döktüm şimdi kalkıp işlerime bakacağım hayat devam ediyor :)
Sinir oldum eltineBen de asla sormam canım eltimin de olmadı 6 sene bir kez ağzımı açıp sormadım tüp bebekle oldu onun şimdi o beni sorguluyor neden yapmıyorlar diye işte insanoğlu yaşadığını çabuk unutuyor