Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çok geçmiş olsun

Kızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikin bana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum

Bazen tekken zor oluyor ama kafada rahat oluyor güzel haberini bekliyoruz inşallah hepimiz bir sürü ablan kardeşin

Anneciğine çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun

Sen güçlü bir kadınsın hz Meryemi düşün yaşadığı onca şeyin üzerine Allahın yardımıyla doğumum yapmadımı bizde o güç doğuştan var sen kendine bebeğine odaklan boşver sağı solu eğer gelip canın sıkıp seni daraltacaksalar tek başına kafan rahat gitmen daha önemli
Sen bir anne olarak 9 ayının her sanyesini yaşadığın bir mücizenin asıl karekterirsin sakın korkma o sancıdan bir mücize dünyaya gelecek her anın tadını çıkar önce Allahın yardımıyla bu süreci bebeğin ve sen yöteceksin bunu unutma birtanem

Son düzenleme:
Allah kolaylaştırsın canımcım, inşallah su gibi yolunda gitsin her şey
İyi olurdu birileri ama Bonusun da dediği gibi kafa rahat olur öyle düşün en azından.

Hadi bakalım, gelsin minnak kız

Dualarımızla yanındayız canım benim bir avazda yavrunu kucağına al inşaAllah Allah a emanetsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…