Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar
Çok yogun bir gündü.
Sabah kalktık evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım ocak davlumbaz dolap kapaklarını sildim.
Kahve makinesinin parçalarını yıkadım
Makineye çamaşır attım.
Çıktı kurutmaya attım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı hazırlandık çıktık. Eve gelirken babamı aramıştım annem evde fenalaşmış tansiyonu düsmüs yığılmış yere Allahtan arkadaşı varmış yanında hastaneye gittik annemi aldık geldik yemek hazırladım yediler gittiler. Bisey cıkmamıs çok şükür biraz enfeksiyon varmıs sanırım.
Simdide kücük oglanı uyuttum. Çay içcez insallah
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Sabaha kadar sürecekmiş
Çok heçmiş olsun canımTeşekkür ederim
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim
Kızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikinbana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum
İyi akşamlar kızlar
Çok yogun bir gündü.
Sabah kalktık evi topladım
Kahvaltı yaptık
Mutfagı topladım ocak davlumbaz dolap kapaklarını sildim.
Kahve makinesinin parçalarını yıkadım
Makineye çamaşır attım.
Çıktı kurutmaya attım
Evi süpürdüm
Tuvalet lavabolar yıkandı hazırlandık çıktık. Eve gelirken babamı aramıştım annem evde fenalaşmış tansiyonu düsmüs yığılmış yere Allahtan arkadaşı varmış yanında hastaneye gittik annemi aldık geldik yemek hazırladım yediler gittiler. Bisey cıkmamıs çok şükür biraz enfeksiyon varmıs sanırım.
Simdide kücük oglanı uyuttum. Çay içcez insallah
Sen güçlü bir kadınsın hz Meryemi düşün yaşadığı onca şeyin üzerine Allahın yardımıyla doğumum yapmadımı bizde o güç doğuştan var sen kendine bebeğine odaklan boşver sağı solu eğer gelip canın sıkıp seni daraltacaksalar tek başına kafan rahat gitmen daha önemliKızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikinbana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum
Allah kolaylaştırsın canımcım, inşallah su gibi yolunda gitsin her şeyKızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikinbana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum
Bonusun da dediği gibi
Büyüğümsün, saygıdanHep böyle onayla işte aferin
Gızmayayım büyüklüğümden yoksa yaşını unuttuğum falan yokBüyüğümsün, saygıdan
Daha iyiyim şükür
Dualarımızla yanındayız canım benimKızlar hala gitmedim ağrım hafif ama gidicem artık sanırım. Aşırı aşırı duygusalim annem falan gelemedi insan bir abla bir kardeşe ihtiyaç duyuyor gerek yok diyordum ama su saatten sonra coktu icime bir bosluk. Attım.kendimi buraya. İçim dökim gidim artikinbana dua edin sabaha inşallah fotolarim buraya sizi seviyorum