Düzenli Evimiz & Hayatımız

kız sen hamilesin zaten yeter yaptıkları

kız sen hamilesin zaten yeter yaptıkları
Kızım ve kedi bey olunca , süpürge hergun açılıyor zaten mecburi,. Önceden günde 3kere falan süpürge açıyordum.. önceden gece gündüz temizlik yapardim..
Sonrasi bazı şeyler yaşadım ve değmez deyip canımı düşünmeye karar verdim

Balkonlar balkon camları tamam
Çiçekler sulandı
Salon komple sil süpür toz alma tamam
2 perde yıkandı 1i Asıldı digeri beklemede oda oda yapıyoruz temizliği kocis pek yavaş ama temiz yapıyor maşallah
Biz baya bayram temizliği yapıyoruz sanki

Bu mu kız canını düşündüğün hâl ? Öyleyse öncesini düşünemiyorum.

Nego buzdolabını ve bazı dolapları sildim hafta sonu. Hatta dolap ici düzenleyicisi aldım. Sadece baharatların olduğu kısım kaldı. Oraya da düzenleyici alsın eşim, sonra düzelteceğim.

Yinede yavas ol kuzum daha cok minnos bebegin. Ben o gazi son hafralarimda kullanip dogum temizligi yapmistim anammm ne gazdi o
Ben ilk hamileligimde de böyleydim. İlk aylar perişan geçti. Sonra kendime geldim doğuma kadar temizlik yapıp durdum.

ay süper bende bu gün temizlemeye başlamıştım zaten ödev olarak mutfak dolabını üstünü sildim halen mutlaktayım kızlar
Ellerine sağlık
foto atayım bari öğretmenim sınıfı geçti mi kahve ve sigara molası ama sigara zamlandı ya
Tabi geçtin, kahveye evet ama ben sigaraya karşıyım
Ellerine sağlık örümcek ağı bizde de var, bahçeli çünkü apartman, her yerde açık olunca
Ellerinize sağlık, aferin enişteye, yormasın seni
Sabah beri o site senin bu video benim izliyorum.param yok ama ruhum girişimci
Ya benim kafama çok yattı içime de çok sindi, diyim ben sana hislerimi biliyorsun
Nego alirsan banada resim atar misin bende bulayim ondan
Bana kalsa hemen alırım tez canlıyım da, kocam ağır ayak getirirse atarım canım
Kahvaltı yapıldı masa toplandı
Yataklar ve etraf toplandı
Iki sepet çamaşır katlandı
Balkon halıları yıkandı
Iki saatlik akraba ziyareti yapıldı.

Yemek kaldı, bir de ödevim.
Ooo bugün çok hamaratsın eline sağlık

Nego buzdolabını ve bazı dolapları sildim hafta sonu. Hatta dolap ici düzenleyicisi aldım. Sadece baharatların olduğu kısım kaldı. Oraya da düzenleyici alsın eşim, sonra düzelteceğim.
Oh ne güzel eline sağlık, canım verdiğim ödevi yeni yapmışsan zaten o ödevden muaf oluyorsun

Hanımlar dolap içine organizer dediysem, evde ne varsa o olur, misal renkli karton bardaklar, içine kabartma tozu vs koyuyorum ben, şeffaf küçük saklama kaplarını da öyle değerlendiriyorum, sebzeler için ekstra dikdörtgen büyük iki saklama kabım var onları kullanıyorum gerekince. Kendiniz de üretebilirsiniz yani

Oh be güzel eline sağlık, canım verdiğim ödevi yeni yapmışsan zaten o ödevden muaf oluyorsun
Burayı keşfettikten sonra dolap içlerini baza altlarını hep yaptım. Sanki siz göreceksiniz
  1. Yapılması gerekenler;
Perdeleri yıkamam lazım
Halıları kaldırıp dip köşe yapmam lazım
Koltukları silmem lazım.
Ama birisinin benim küçük cimcimeyi bakması lazım ki yapayım.

Yaa hep olumsuz şeyler yazıyor kuzum şevkim kırıldı bi de benim herifi biliyon o konularda hep çekingen.önceden kaç kere dükkan batırmış.allah yürü ya kulum dese o zaman derdi diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…