- 25 Temmuz 2013
- 8.101
- 17.424
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız sen hamilesin zaten yeter yaptıklarıEv süpüruldu,
Tozlar alındı
Yerler silindi.
Mutfak toplandi,bulaşık Makinesi açıldı.
Örümcek ağları alındı(tavan tahta ve bahçe tarafı olunca sürekli ağ oluyor )
Banyo dolabını sildim
Şimdi de ayaklarımı uzattim.. dinlenme zamanı
Kızım ve kedi bey olunca , süpürge hergun açılıyor zaten mecburi,. Önceden günde 3kere falan süpürge açıyordum.. önceden gece gündüz temizlik yapardim..kız sen hamilesin zaten yeter yaptıkları
Bu mu kız canını düşündüğün hâl ? Öyleyse öncesini düşünemiyorum.Kızım ve kedi bey olunca , süpürge hergun açılıyor zaten mecburi,. Önceden günde 3kere falan süpürge açıyordum.. önceden gece gündüz temizlik yapardim..
Sonrasi bazı şeyler yaşadım ve değmez deyip canımı düşünmeye karar verdim
Burası beni fena gaza getiriyorBu mu kız canını düşündüğün hâl ? Öyleyse öncesini düşünemiyorum.
Yinede yavas ol kuzum daha cok minnos bebegin. Ben o gazi son hafralarimda kullanip dogum temizligi yapmistim anammm ne gazdi oBurası beni fena gaza getiriyor
Nego buzdolabını ve bazı dolapları sildim hafta sonu. Hatta dolap ici düzenleyicisi aldım. Sadece baharatların olduğu kısım kaldı. Oraya da düzenleyici alsın eşim, sonra düzelteceğim.Nego
@malii
@Bonus
yorgun anneanne
@Stockholm
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
@Limonsuzzcay
@D e f n e
@bellok
@dstn33
@CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
@Eymenliakifli
@istanbula
beybisi35
Canım çekirgelerim, temizlik, düzen neferlerim
Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz
Ben ilk hamileligimde de böyleydim. İlk aylar perişan geçti. Sonra kendime geldim doğuma kadar temizlik yapıp durdum.Yinede yavas ol kuzum daha cok minnos bebegin. Ben o gazi son hafralarimda kullanip dogum temizligi yapmistim anammm ne gazdi o
Ellerine sağlıkay süper bende bu gün temizlemeye başlamıştım zaten ödev olarak mutfak dolabını üstünü sildim halen mutlaktayım kızlar
Tabi geçtin, kahveye evet ama ben sigaraya karşıyımfoto atayım bari öğretmenim sınıfı geçti mi kahve ve sigara molası ama sigara zamlandı ya
Ellerine sağlık örümcek ağı bizde de var, bahçeli çünkü apartman, her yerde açık oluncaEv süpüruldu,
Tozlar alındı
Yerler silindi.
Mutfak toplandi,bulaşık Makinesi açıldı.
Örümcek ağları alındı(tavan tahta ve bahçe tarafı olunca sürekli ağ oluyor )
Banyo dolabını sildim
Şimdi de ayaklarımı uzattim.. dinlenme zamanı
Ellerinize sağlık, aferin enişteye, yormasın seniBalkonlar balkon camları tamam
Çiçekler sulandı
Salon komple sil süpür toz alma tamam
2 perde yıkandı 1i Asıldı digeri beklemede oda oda yapıyoruz temizliği kocis pek yavaş ama temiz yapıyor maşallah
Biz baya bayram temizliği yapıyoruz sanki
Ya benim kafama çok yattı içime de çok sindi, diyim ben sana hislerimi biliyorsunSabah beri o site senin bu video benim izliyorum.param yok ama ruhum girişimci
Bana kalsa hemen alırım tez canlıyım da, kocam ağır ayak getirirse atarım canımNego alirsan banada resim atar misin bende bulayim ondan
Ooo bugün çok hamaratsın eline sağlıkKahvaltı yapıldı masa toplandı
Yataklar ve etraf toplandı
Iki sepet çamaşır katlandı
Balkon halıları yıkandı
Iki saatlik akraba ziyareti yapıldı.
Yemek kaldı, bir de ödevim.
Oh ne güzel eline sağlık, canım verdiğim ödevi yeni yapmışsan zaten o ödevden muaf oluyorsunNego buzdolabını ve bazı dolapları sildim hafta sonu. Hatta dolap ici düzenleyicisi aldım. Sadece baharatların olduğu kısım kaldı. Oraya da düzenleyici alsın eşim, sonra düzelteceğim.
Burayı keşfettikten sonra dolap içlerini baza altlarını hep yaptım. Sanki siz göreceksinizOh be güzel eline sağlık, canım verdiğim ödevi yeni yapmışsan zaten o ödevden muaf oluyorsun
Yaa hep olumsuz şeyler yazıyor kuzum şevkim kırıldı bi de benim herifi biliyon o konularda hep çekingen.önceden kaç kere dükkan batırmış.allah yürü ya kulum dese o zaman derdi diyoEllerine sağlık
Tabi geçtin, kahveye evet ama ben sigaraya karşıyım
Ellerine sağlık örümcek ağı bizde de var, bahçeli çünkü apartman, her yerde açık olunca
Ellerinize sağlık, aferin enişteye, yormasın seni
Ya benim kafama çok yattı içime de çok sindi, diyim ben sana hislerimi biliyorsun
Bana kalsa hemen alırım tez canlıyım da, kocam ağır ayak getirirse atarım canım
Ooo bugün çok hamaratsın eline sağlık