Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bu topik böyle gaz veriyor insana yani temizlik düzen topikleri. Ben bir ara bırakmıştım takibi katılımı, iyice zıvanadan çıkmıştım çünkü düzen diye diye

Dimi..
Hani sanki gelip kontrol edecekler. O yüzden burası çok iyi oldu..

Bende perdeleri ve koltuk örtülerini yikicam,kılıflar falan...
Bu akşam herkes uyuduktan sonra halimi silicem insaAllah..

Yaa hep olumsuz şeyler yazıyor kuzum şevkim kırıldı bi de benim herifi biliyon o konularda hep çekingen.önceden kaç kere dükkan batırmış.allah yürü ya kulum dese o zaman derdi diyo
Hiç kırılmasın şevkin, aslında tam sana göre iş. İyice araştırır doğru kararı verirsin sen

Benim perdeler temiz kızlar iki ay bile olmadı, bir mutfağı yıkarım o kadar.
Halı falan silmiyorum artık, boyun fıtığı ve düzleşmesi çıkınca hemen yıkamaya veriyorum, iki halım az önce geldi. Eskiden ne gerek var diyen kocam arttı bir şey diyemiyor. Koltuklara da strec örtülerden bir alsam, onları da yıkamam daha. Boyun ağrım bir tuttu mu en az bir hafta fenayım. Canım daha değerli

Streç örtü de ne ki

Görev tamamlandi Buzdolabının üstünü sildim
Mutfak komple toz alındı parlatıldı
Diğer yıkanan perde asıldı
Wc çamaşır suyu döküldü temizlemeyi bekliyor
Şuan dinlenmeye geçtim bebiş için 1 bardak süt ve kekimi yedim birazdan kalkıp devam edicem
kocis işlerini bitirdi çöpleri attı ekmek alıp geldi yemek için biseyler hazirlicak

Markete gidilip bir kaç alışveriş yapıldı
Mutfak perdeleri çıkartıldı makinaya atıldı
Yeni perde yikandı ve takıldı masa üstü toplanıp yeni örtüsü serildi

Daha temizlenip supurulup silinecek çok işim var çooook
Önce damla sakızlı kahvemi içelim birde vitamini enerji lazım

Bende ödevimi yaptım.buzdolabını temizleyicince buzdolabının üstünü sildim.bütün günümü aldı ya buzdolabı.güya temizdi.pis olsa geceye kadar sürerdi heralde.ama ne güzel oldu.örtüleride değiştim.mis gibi oldu.evi süpürdüm. Salonun tozunu aldım.ortalığı topladım.wc lavoboyu yîkadım. Bide şu kızım sıkılmasa.hep sıkılır of

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…