Düzenli Evimiz & Hayatımız

İnşaallah canım bir gün muradına erersin
Aynı o arkadaşın gibiyim
Günaydın, eline sağlık canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız başınızı şişirdim kusura bakmayın biran içimi döktüm şimdi kalkıp işlerime bakacağım hayat devam ediyor :)
Başımızı şişirmedin, istediğin zaman yaz canım
Ben de asla sormam canım eltimin de olmadı 6 sene bir kez ağzımı açıp sormadım tüp bebekle oldu onun şimdi o beni sorguluyor neden yapmıyorlar diye işte insanoğlu yaşadığını çabuk unutuyor
Sinir oldum eltine

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız başınızı şişirdim kusura bakmayın biran içimi döktüm şimdi kalkıp işlerime bakacağım hayat devam ediyor :)
Merhaba canım yazdıklarını okudum da çok tanıdık geldi 14 yıl sonra 3. Tup bebek denememizde çok şükür hamile kaldım öncesinde 2 ameliyat ve tonla iğne ilaç kullanımları hepsi boşa gitmisti rabbim zamanını biliyor asla pes etmek yok hedefimiz öyle güzelki herşeye katlanılır allahın izniyle olacak inşallah sen güçlü ol ki bebeğin daha güçlü olsun

hoşgeldin :)

Günaydın. Sadece kahvaltı masası hazırladım birde yatak topladım şuana kadar. Oğlumun heyheyleride bizimle birlikte uyanmış bugün zorla yemek yedirdim geri uyutmaya geldim odaya. Sonra iştahım kalırsa ben kahvaltımı yapacağım daha ha birde makineye çamaşır attım.

En kisa zamanda ummadigin anda olur insallah rabbim kucaginizi bos bjrakmasin

Ben 2. Cocuk olunca markete gitmeyi unuttum ne lazimsa esim aliyor buyuk alisverisede o gider cocuklarimi zaptedeyim alisveris mi yapayim dusuncesiyle gitmiyorum artik

Nego sabah sabah içimdeki bakkal amca yönüm kıpraştı
bakkal dükkanı açasım var.herife desem herif bana 30 40 bin borç ver bakkal açcam desem satırla kovalar mı acep beni
Yaa kuzum bu gerçekten çok iyi fikir neden olmasın ki, valla tuttum ben bunu
kız içerden yeni çıktın bi rahat dur
Burdakilere değil ya, ailevi şeyler, canım sıkkın yazarım sonra sana koca ayı yüzünden değil merak etme

Nego
@malii
Bonus
yorgun anneanne
Skyler White
@Lices_s
Kmsl Hnd
O1deren87
Feslegen Kokulu Nane
Limonsuzzcay
D e f n e
@bellok
D dstn33
CocoChanelmademoiselle
Psikolojik Deliii
-SWEET MOM-
Eymenliakifli
Nayro
beybisi35

Canım çekirgelerim, temizlik, düzen neferlerim
Malumunuz bayram geliyor, bayram temizliksiz olmaz, ben mutfağa başlıycam, hep beraber yaparsak motive de oluruz. Yarından itibaren mutfakla ilgili ödevler vericem.
Yarının ödevi buzdolabı temizliği mesela, güzelce temizleyelim, örtü yoksa alıp serelim, organizer kutular koyalım. Temiz düzenli dolaplarımız olsun ne dersiniz

geçen rafları duvarlarını silmiştim.gene silerim komple.
mutfak bana uyar

Olleey dün almıştım örtüleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…