Ay evet sorma yeni tanışıyorsun bebek yok mu diğer soru ayyy :)o çevre yok mu zaten adamın sinirlerini yıpratanlar onlar zaten.ben ailelerden uzak yaşıyorum ama yeni tanıştığın biri bile merhaba dedikten sonra ee hani bebek diyo bize.duymazdan geliyorum artık cevap bile vermiyorum.ya da ben çocuk sevmem diyorum o zaman susuyolar
Amenna onu anladım canım zaten. Sadece şunu anlatmak istedim. Evlilik de bir imtihan bekarlikta, evlat sahibi olmak da imtihan olmamak da. Milletin işi gücü işgüzarlık. Sanki evli ve cocuklularin hayatı mükemmel (!) bekar ve evlat sahibi olmayanlara " vah vah tuh tuh yazık " gözüyle bakıyorlar. Halbuki çoğu o kadar mutsuz ki mutluluk rolü yapıyor. Şunların çeneleri sussa zaten dünya daha yaşanılır olacak. Çeneleri kopasıcalar.Çok şükür ki Allaha inancım sonsuz eğer Allah bilir diyemeseydim ne olurdu sonum bilmiyorum bana teselli tek şey Allah ne zaman verirse o zaman olacak demek oluyor :)
Doğru diyorsun canım eğer bu moddan çıkmazsam iyice yatağa yapışacağım artık kalkıp toparlanma vakti iyi ki varsınız kızlar :)@Lices_s kalk silkelen bakalım hadi madem burda hayatı paylaşıyoruz sende yazcan tabi
Aç güzel bir müzik henüz evladın yok ama sana bahşedilen bi hayat var onun tadını çıkar.
Bir var bir yokuz hüzünle geçirme gününü ❤
Valla ne güzel yazmışsın canım aynen durum bu :)Amenna onu anladım canım zaten. Sadece şunu anlatmak istedim. Evlilik de bir imtihan bekarlikta, evlat sahibi olmak da imtihan olmamak da. Milletin işi gücü işgüzarlık. Sanki evli ve cocuklularin hayatı mükemmel (!) bekar ve evlat sahibi olmayanlara " vah vah tuh tuh yazık " gözüyle bakıyorlar. Halbuki çoğu o kadar mutsuz ki mutluluk rolü yapıyor. Şunların çeneleri sussa zaten dünya daha yaşanılır olacak. Çeneleri kopasıcalar.
sorma valla bi de ısrarla soruluyo bazen e niye yapmıyosunuz yapın bence .ulan olmuyo işte ne üsteliyonAy evet sorma yeni tanışıyorsun bebek yok mu diğer soru ayyy :)
Ben de asla sormam canım eltimin de olmadı 6 sene bir kez ağzımı açıp sormadım tüp bebekle oldu onun şimdi o beni sorguluyor neden yapmıyorlar diye işte insanoğlu yaşadığını çabuk unutuyorsorma valla bi de ısrarla soruluyo bazen e niye yapmıyosunuz yapın bence .ulan olmuyo işte ne üsteliyon
yok ya insanlarda ince düşünce sıfır.bak ben kimseye çocuk var mı falan diye sormam.hele niye yapmıyonuz diye hayatta soramam.aile özelidir sonuçta
Selam canım.bak sana bişe anlatim.benim çok yakınının çocuğu olmuyordu.ben evlendiğimde 10 yıllık falan evlilerdi.bu kimse her ay regl olduğunda evde kıyamet kopuyordu.kaynanası bi ton laf ediyordu.sanki kadının elindeydi.sonra tüp bebek yaptırılan ve çocukları oldu .herşey bundan sonra ço kötü gelişti.yakınının kocası çocuk daha 2 yaşı dayken kanser oldu ve çok gećmeden öldü.bu sefer kaynana Allahım keşke bu çocuģu vermeseydin diye isyan eti.yakınım kocası öldükten sonra psikolojisi bozuldu.ve çocuk için ağlayan yakınım çocuğu görmek bile istemiyo.sürekli görümcesine yolluyo.asla çocuģa tahammül edemiyo.yani içini karartmayım herşey bi imtihan.çocuğun yoksa yok diye imtihan olur .olsa dertleri imtihan olur.o yüzden hiç canını sıkma canımNasipten öteye gidilmiyor elbette canım inşallah ikimizin de olur hayırlısıyla. Beni yoran hep aynı şeyleri yaşıyor olmam tüp bebekte hiç embriyom oluşmuyor sebebi de belli değil bir de çevre baskısı eşimin tarafından bir sürü saçma salak şeyler işte
ne zaman darlanırsan yaz canım çekinme hiç.sadece temizlik iş yazmıyoz burda :))Kızlar hepinize çok teşekkür ederim iyi ki varsınız başınızı şişirdim kusura bakmayın biran içimi döktüm şimdi kalkıp işlerime bakacağım hayat devam ediyor :)
öyle öyle insanlar kendine düşünceli ,başkalarına çok düşüncesiz oluyoBen de asla sormam canım eltimin de olmadı 6 sene bir kez ağzımı açıp sormadım tüp bebekle oldu onun şimdi o beni sorguluyor neden yapmıyorlar diye işte insanoğlu yaşadığını çabuk unutuyor
Ayyy canım ya çok zor Allah yardımcısı olsun gerçekten durumu çok zormuşSelam canım.bak sana bişe anlatim.benim çok yakınının çocuğu olmuyordu.ben evlendiğimde 10 yıllık falan evlilerdi.bu kimse her ay regl olduğunda evde kıyamet kopuyordu.kaynanası bi ton laf ediyordu.sanki kadının elindeydi.sonra tüp bebek yaptırılan ve çocukları oldu .herşey bundan sonra ço kötü gelişti.yakınının kocası çocuk daha 2 yaşı dayken kanser oldu ve çok gećmeden öldü.bu sefer kaynana Allahım keşke bu çocuģu vermeseydin diye isyan eti.yakınım kocası öldükten sonra psikolojisi bozuldu.ve çocuk için ağlayan yakınım çocuğu görmek bile istemiyo.sürekli görümcesine yolluyo.asla çocuģa tahammül edemiyo.yani içini karartmayım herşey bi imtihan.çocuğun yoksa yok diye imtihan olur .olsa dertleri imtihan olur.o yüzden hiç canını sıkma canım
Çok sağ ol canım :) :)ne zaman darlanırsan yaz canım çekinme hiç.sadece temizlik iş yazmıyoz burda :))
Aynen canım bunu bizzat yaşadık yani. O yüzden hiç canını sıkma Allaha bırak hiç moralini bozma tamam canım.hakkımızda neyin hayırlısı olacağını biz kulları bilemeyiz malesef.öptüm canımAyyy canım ya çok zor Allah yardımcısı olsun gerçekten durumu çok zormuşhalime hep şükrederim rabbim başka dert vermesin derim.Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey çok üzüldüm o kişiye de
dur kız kahve içiyomHadi kızlar kalkın bakalım.
Çooook teşekkür ederim canım :)Aynen canım bunu bizzat yaşadık yani. O yüzden hiç canını sıkma Allaha bırak hiç moralini bozma tamam canım.hakkımızda neyin hayırlısı olacağını biz kulları bilemeyiz malesef.öptüm canım
Ya bu enerjine bayılıyorum :)dur kız kahve içiyom