Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay evet sorma yeni tanışıyorsun bebek yok mu diğer soru ayyy :)

Günaydın hamarat hatunlar
kahvaltı yapıldı mutfak toplandı
kocis evde bugün bütün agir işleri ona kitlemeyi düşünüyorum
Şimdi kalkıp gönlü olsun diye kahve yapicam
Sonra halılar kalkicak
süpürge yapılacak
paspas yapılacak
Toz alınacak
Wc temizlencek
Balkonlar yikancak
Biraz ütüm var akşam serinliğinde onlar yapılacak
Dip köşe temizlik için kocisi bekliyorum
riskli başlayan bir hamileligim var da

Çok şükür ki Allaha inancım sonsuz eğer Allah bilir diyemeseydim ne olurdu sonum bilmiyorum bana teselli tek şey Allah ne zaman verirse o zaman olacak demek oluyor :)
Amenna onu anladım canım zaten. Sadece şunu anlatmak istedim. Evlilik de bir imtihan bekarlikta, evlat sahibi olmak da imtihan olmamak da. Milletin işi gücü işgüzarlık. Sanki evli ve cocuklularin hayatı mükemmel (!) bekar ve evlat sahibi olmayanlara " vah vah tuh tuh yazık " gözüyle bakıyorlar. Halbuki çoğu o kadar mutsuz ki mutluluk rolü yapıyor. Şunların çeneleri sussa zaten dünya daha yaşanılır olacak. Çeneleri kopasıcalar.

Doğru diyorsun canım eğer bu moddan çıkmazsam iyice yatağa yapışacağım artık kalkıp toparlanma vakti iyi ki varsınız kızlar :)

Valla ne güzel yazmışsın canım aynen durum bu :)

Ay evet sorma yeni tanışıyorsun bebek yok mu diğer soru ayyy :)
sorma valla bi de ısrarla soruluyo bazen e niye yapmıyosunuz yapın bence .ulan olmuyo işte ne üsteliyon
yok ya insanlarda ince düşünce sıfır.bak ben kimseye çocuk var mı falan diye sormam.hele niye yapmıyonuz diye hayatta soramam.aile özelidir sonuçta

Ben de asla sormam canım eltimin de olmadı 6 sene bir kez ağzımı açıp sormadım tüp bebekle oldu onun şimdi o beni sorguluyor neden yapmıyorlar diye işte insanoğlu yaşadığını çabuk unutuyor

Selam canım.bak sana bişe anlatim.benim çok yakınının çocuğu olmuyordu.ben evlendiğimde 10 yıllık falan evlilerdi.bu kimse her ay regl olduğunda evde kıyamet kopuyordu.kaynanası bi ton laf ediyordu.sanki kadının elindeydi.sonra tüp bebek yaptırılan ve çocukları oldu .herşey bundan sonra ço kötü gelişti.yakınının kocası çocuk daha 2 yaşı dayken kanser oldu ve çok gećmeden öldü.bu sefer kaynana Allahım keşke bu çocuģu vermeseydin diye isyan eti.yakınım kocası öldükten sonra psikolojisi bozuldu.ve çocuk için ağlayan yakınım çocuğu görmek bile istemiyo.sürekli görümcesine yolluyo.asla çocuģa tahammül edemiyo.yani içini karartmayım herşey bi imtihan.çocuğun yoksa yok diye imtihan olur .olsa dertleri imtihan olur.o yüzden hiç canını sıkma canım

Ayyy canım ya çok zor Allah yardımcısı olsun gerçekten durumu çok zormuş halime hep şükrederim rabbim başka dert vermesin derim.Allah kimseye yaşatmasın böyle bir şey çok üzüldüm o kişiye de

Aynen canım bunu bizzat yaşadık yani. O yüzden hiç canını sıkma Allaha bırak hiç moralini bozma tamam canım.hakkımızda neyin hayırlısı olacağını biz kulları bilemeyiz malesef.öptüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…