Düzenli Evimiz & Hayatımız

Aynen öyle yazılabilecek her şeyi ne de güzel yazmışsın en çokta çocuklarımıza yazık ama bir yandan da söyle ki keşke aşıları herkes yaptirabilse ülke olarak bu konuda çok kötüyüz keşke herşey biran önce yoluna girse öyle ya da böyle ya da nasıl olursa hiç farketmez ama bitsin artık Rabbim nasil sınıyor bizi

Sinirim cidden bozuldu,küçük oğlum iki aydır gidiyordu ana okuluna,her şeyi göze alıp gönderdim.Çocuğum artık tabiri caizse zıvanadan çıkmıştı.. Bu sefer öğretmenini arkadaşlarını da çok sevmişti,nasıl mutluydu.3 gündür okul kapandı diye hırçınlaştı,çocuk asosyal bir varlık oldu çıktı.
Şimdi ben ne yapayım,bu çocuk akran istiyor,benle oyun istemiyor ki artık, bıktı haklı...

Halk olarak evet kötüyüz,sorumsuzuz,cahiliz. Bu maalesef böyle.Aşı herkese gelse bile yaptırmak istemeyen çok kişi var,yani aşının tedarik edilmesi de bir yere kadar.Olmayacam zorla mı diyene ne yapabilirsin ki?

Yasaklar kalksın inşallah bi gidersin bakarsın öyle bayılası bir mor rengi ve öyle hoş kokusu var ki
Yaa gitmek istiyordum,babamın mezarına da almak istiyordum hatta,yasak çıktı.Abim güller dikti sağolsun,bende alacaktım bir şeyler.Özene bezene uğraştığı çimenler nasıl güzel çıkmış bahçede,annem görüntülü arayıp gösterdi yeşili,ağacı çiçeği çok seviyordu..

Cok sukur topladim canim az önce
Ayy resmen yaz geldi buraya aniden. Daha gecen hafta firtina vardi. Simdi tüm camlar acik giydik kısa kolluları halbuki daha ince yazlik kiyafetlere hazir değildim

Bizde gül diktik bide tırnak çiçeği gibi bi sarmaşık var ondan dikmiş kardeşim onlar sarıcak orayı.
Ne diyim canım benim içimin cız ettiği yerde hissediyorum senin hissettiğini

Bizde gül diktik bide tırnak çiçeği gibi bi sarmaşık var ondan dikmiş kardeşim onlar sarıcak orayı.
Ne diyim canım benim içimin cız ettiği yerde hissediyorum senin hissettiğini
İşte gidersem şu çiçek satan büyük yerlerin adı neydi ya,kaç gündür aklıma gelmiyor iyi mi bakarım,sorarım ne uygun olursa alırım.Çam da dikersek güzel olur.Babam bütün vefat eden büyüklerine yakınlarına eliyle yetiştirip çam dikmişti..

Balkon büyükse olur tabi çok güzel olurda domates çok uzuyo nasıl olucak bağlıycakmısın? Yada küçük domates mi?
Evet çubuk dikip ona bağlıycam.Geçen yaz bahçeye dikti kp,bir sürü yemiştik.Bende balkona istiyorum oğluna dedim yine yaz bitince aklına gelir almak demiştim dün bir baktım bana almış kp

Cok sukur topladim canim az önce
Ayy resmen yaz geldi buraya aniden. Daha gecen hafta firtina vardi. Simdi tüm camlar acik giydik kısa kolluları halbuki daha ince yazlik kiyafetlere hazir değildim
Bende tişört giydim bugün balkonu temizledim

Halk olarak evet kötüyüz,sorumsuzuz,cahiliz. Bu maalesef böyle.Aşı herkese gelse bile yaptırmak istemeyen çok kişi var,yani aşının tedarik edilmesi de bir yere kadar.Olmayacam zorla mı diyene ne yapabilirsin ki?
Bir salgının kontrol altında olması için nüfusun %80i yaptırmalı ve bu çoğunluğa ulaşılabilir ki ulaşılmaya bile büyük çoğunluğun yaptırması çok çok önemli ama dediğin gibi cahillik çok bebeklerine bile asi yaptırmayan insanlar var bunun bile onu alınamıyor. Bu çocuklar hastalanıp ölse ya da yine bir salgına neden olsa kimse demez bu bizim suçumuz valla söylenecek o kadar çok şey var ama düşününce yoruluyorum bunalıyorum sinirleniyorum cahille tartışmak için cahil olmak lazım derler ya o yüzden bazen susmak insanın kendisi için en iyisi

Valla ben de bugün balkondan bi baktim maşallah herkes dışarda bide bazilarinda ne maske var ne bisey. Tam kapanmanin pek de bi farki olmadi gezen hala geziyo benim gibi evde kafayi yiyenler de hala balkondan onlari izliyo.
Bir de herkes birbirini sucluyo.. özellikle gezenlere sorsan aman zaten bi teyzemle bi dayimla bir de komsularimla görusuyorum diyo. E ne kaldı geriye komsularin 20 kisi zaten. Bir de üstüne sen misafir kabul etmiyosun evden çıkmıyosun diye yabani etiketi yiyosun abartiyo etiketi yiyosun. En kötüsü de o tin tin gezenlere hicbir sey olmuyo masallah. Onlar bi gecirse bu hastaligi dicem de diyemiyorum yine de. Buyukluk bende kalsın.

Balkon büyükse olur tabi çok güzel olurda domates çok uzuyo nasıl olucak bağlıycakmısın? Yada küçük domates mi?
Balkonum kocaman ama uzunlamasına öne doğru geniş olsun isterdim.Bitsin atarım balkonu.Demirlerin falan boyanması lazımda işte beyimin keyfi yeterse

Yaa manevi bir değeri var mı bilmiyorum ama çok var çam.
Annemin şu an olduğu yerde büyük amcasıda var. O rahmetli mezarın olduğu yola boylu boyunca iki taraflı çam dikmiş çok eskiden sıra sıra öyle güzelki 30 seneden fazla olmuş kocaman ağaçlar şimdi.

O zaman boş olan yerler dolmuş tabi herkes nasiplenmiş.
Gül çok iyi diye biliyorum oda zikrediyor çünkü.

Aynen öyle,gelmiyorlar ki canım kk da bile onlarca konu var şu dönemde misafirlikle ilgili.Ah ah ne diyeyim,Allah sonumuzu hayretsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…