- 13 Mart 2019
- 12.881
- 41.596
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay arkada ki örülen şeyin renkleri çok hoşşşTopikte nazara gelecek bir şeyim varsa oda kahvemdi
Ay arkada ki örülen şeyin renkleri çok hoşşş
Ne örüyorsun Bonus
Ayy ellerine sağlık çok güzel görünüyorŞal örüyorum gönül etol gibi dikdörtgen
Ben süt ürünlerini çok seviyorum yiyecek bir şey yoksa ve açıkmışsam aklıma ilk gelen peynir,yoğurt ,sütBide öyle denerim inşallah
Zaten süt bana pek yaramıyor
Hele geceleri midemi bir ağrıtıyor kii
Bi kere şu elden neyin var neyin yok bakan birine denk geldim
Sana süt ürünleri yaramaz demişti gerçekten de doğru hep şişiriyor hazmedemiyorum
Ayy ellerine sağlık çok güzel görünüyor
Baya zor gibi Hee
Tam sonbahar renkleri
Peyniri bende çok severimBen süt ürünlerini çok seviyorum yiyecek bir şey yoksa ve açıkmışsam aklıma ilk gelen peynir,yoğurt ,süt
Küçükken şekerli süte ekmek doğrar öyle yerdik
Ben süt ürünlerini çok seviyorum yiyecek bir şey yoksa ve açıkmışsam aklıma ilk gelen peynir,yoğurt ,süt
Küçükken şekerli süte ekmek doğrar öyle yerdik
zor bi örnek gibi duruyorYok kız o kadar basit ki.
Bir renk daha olabilirdi içinde turuncu bordo gibi
Yoğurda en yakışan mısır ekmeğiPeyniri bende çok severim
Yoğurtta severim
Ama bazen yoğurt çok uzak geliyor neden bilmem
Som günlerde aramız iyi ama
zor bi örnek gibi duruyor
Benim bildiğim tek örnek dolgu kutu dur o yüzden bana göre zor
Ama renkleri güzel bence çok rebk olunca da çok karışık duruyor
Bu aralar yediğim tek ekmek tam buğdayYoğurda en yakışan mısır ekmeği
Bir dene açıkırsan aklına ilk gelen olur
Hee evet evet köşe yerlere yapıyordum sanki Trabzan ay örmeyi çok severdim bendeSık iğne ve trabzandan yapılıyor.
Dolgu dediğin trabzan işte.
Şimdinin mısır gevreği işte sabah sütcümüz gün aymadan sütü bırakırdı kalkdığımızda süt kokusu evi sarardı hemen annem sıcak sıcak kayseye koyardı ekmek doğrardık bu olur mu olmazmı deme yok bayıla bayılada yerdik şeker ekmeğin tadını bastırırdı çok güzel olurdu bende çocukluğumdan beri yemedim bazen yapayım diyorum sonra bir o eksikti zaten diyip yemiyorumEkmek doğramazdık ama hep şekerli verirdi annem bebekken de çok severmişim.
Şekeri tuzu tatmasın diyen yok o zaman daha da iyiydik
Eğer diyeteysen fazlaya kaçmadan arada mısır ekmeği yiyebilirsin beyaz ekmek yemekten iyidirBu aralar yediğim tek ekmek tam buğday
Ay maşallah ne güzel Benimde gözümde çok büyüyor. Bi denedim yazın söylüyor ama bitmeden bitti diye kalkıyor. Ya da az az yapıyordu tutuyordu kalanı. Bide büyük tuvaleti yapınca korktu ayağa kalktı bakmaya falan dedim yok olmayacak bağladım. Şimdi çıkar bezi falan dioda gözüm yemiyorÇok kolay değildi ama benim gözümde aşırı büyümüştü
Büyüttüğüm kadar da olmadı çok şükür
Kurban Bayramının ikinci günü ani bi kararla başladım
İlk hafta güzeldi
İkinci hafta büyük tuvaleti bi türlü tutturamadık yaz günü baya nefsime zor gelmişti
Ama sonra alıştı çok şükür
Şimdi arada yine ufak ısltmalar olabiliyor
Özellikle anaokulu na ilk başladığında okulda tutuyordu geceleri bile ıslatma başlamıştı
Onu çözüyoruz yavaş yavaş
Bezi çıkardım ve bi daha asla takmadım
Ne gündüz nede gece
Benim anneminde kalbinde ritim bozukluğu var yıllardır ilaç kullanıyo kan sulandırıcı kullanıyo 72 yaşında senin annen daha çok genç miş Allah şifalar versin tez zamandacanım aslında yoktu ama rıtım bozuklugu vardı ve artmıs.
sanırım koah da tetıkledı
yarın daha detaylı ogrenecegız ama rahmetlı dedem ani kalpten 49 yasında vefat ettı. benım bıle kalbım, 115 kılo iken bile sorunlu olmadı, su anda da yok ama mesela damarları ınceymıs, o yuzden konusurken ya da korkunca ya da heyecanlanınca sanki nefesim zorlanıyor gıbı hssedıyorum ya da yokus cıkarken sanki 100 kilo gıbı oluyorum. akcıggerlerıme de bakıldı benım. onda da sorun yok mesela.
yani benım kaynanam hafta boyu ve her ogun et turu yese , kolestrolu yok 81 yasında ama mesela anneannemi annem, teyzelerım sebze agırlık beslenen ınsanlar. anneannem, kaynanamdan kucuk. annem teyzelerım cocugu yasında ama bıldım bılelı kolestoral var. hatta bu sene bende de cıktı .
o yuzden umarım dedemden genetık bır olumsuz kalmamıstır annemın kalbınde. rıtım bozuklugu vardı 5-6 sene once. stent takılmadı, anjıyo yapılmadı. subat ayında 61 olacak annem.
evet canım ben izin aldım, sabah gıdeceğiz, degısık bır anjıyo olacakmış. sanal anjiyo dıye gecıyormus sımdı, aksam onlara gıdecektık, orda kalacagım, detaylı anlatır artık. telefonda yormak ıstemedım , zaten zor nefes alıyor bır haftadır
benım kaynanam da 2 sene once, kalp krızı gecırdı hemen anjıyo aldılar stent takıldı 3 tane. annemınki bıraz daha degısık bır surecte tabi şu an. bir de doktor demiş 6 sene once anjıyo yapıldıgında, rıtım ıcın sana kalp ılacı baslanması lazımdı nıye vermemısler demıs ve hemen baslatmıs anneme bugün.
ya eşin demek anjiyo oldu. cok gecmıs olsun canım. Allah beterınden korusun genc yasta ya. kaynanam cuma aksamı, agva ya gıderken dıyor ki esıme ve bana.. ıscıler sekerlerı atıp duruyor, bız atamıyoruz mıllet valla nasıl atıyor dıyor. 3 senedır seker hastası, goz damarı catlamıs, gozunden ıgneler yedı, hatta amelıyat oldu 2 sene once, yas 81 . kadın dıyor kı caya seker atamıyoruz adamlar atıyor. adamların yası, genc usta olup calısıyor olmalarını bıle algılayamayan, daha 7 ayda mahallede 11 yasında kanserden ölen cocugu bıle kendıne ornek almayan, sonsuza kadar hastalık yasamadan ve genc yasta kalacagına ınanarak ve oyle olmak ısteyen ve buna sureklı hayıflanan ve benı sınır eden biri ıste. kendı cocugu 50 yasında kalp damarı degısmıs ama 3 sene once stent takıldı dıye herkese anlatan bırı, kendını en hasta sanıyor, kardesım cocukluktan berı seker hastası ama kardesıme bıle dıyor ki ah ben ne cekıyorum bu sekerden bır bılsen. sadece hap kullanıyor. kardesım , gunde 4 tane ınsulın... 38 yaşında
çüşşşş derler yani
ay neyse Allah yaslının da , hastanın da kolay olanını nasip etsın herkese valla
Dua ederiz tabiki canım Rabbim kalıcı şifalar versin bütün hastalara da, anneciğinedekızlar ben yarın gıremem ama papatyamm 'a haber veririm. dua edin lütfen, annemin anjiyo süreci güzel geçsin, daha detaylı bir şeye gerek kalmadan, hayati risk olmadan ilaçlar ile yaslılıgını rahat gecırsın bari. zaten bu zamana kadar yaşlı bir insan gibi cekmedıgı hastalık kalmadı, bundan sonra daha da ezıyetlı olmasın yaslılık gunlerı insallah
hasta olan, hastası olan herkese annemle bırlıkte dua edıyor olacagım ben de...