Çok yoruldun dimicumartesi günlerinden nefret ediyorum.pazar sokağa çıkma yasağı var diye savaş çıkacakmış gibi hunharca alışveriş yapıyolar.
Topladım şükür canım bin muhteşem güneşi okuyorum ayaklarımı uzatmışDıt dı dı dıttttttttt
Hadi mutfaklar toplansın,bekletmeyelim,bekledikçe aklımıza yük.Hadi toplamamış olanlar kalkın pişman olmayacaksınız,toplamadan yatınca olacaksınız ama
Bööööderim karışmam @samdan
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA
Toplıycam canım, çay içiyorum ödül olarak kendime filim hedefi koydumDıt dı dı dıttttttttt
Hadi mutfaklar toplansın,bekletmeyelim,bekledikçe aklımıza yük.Hadi toplamamış olanlar kalkın pişman olmayacaksınız,toplamadan yatınca olacaksınız ama
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA
Tpladim mutfagi topladımDıt dı dı dıttttttttt
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA
Oh süpersinTopladım şükür canım bin muhteşem güneşi okuyorum ayaklarımı uzatmış
Hangi filmToplıycam canım, çay içiyorum ödül olarak kendime filim hedefi koydum
Inşallah ise yararAaaa tamam deneyeyim o zaman çok sağol canım
Çay içiyoruz onun dışındaki herşey toplandı temizlendi mis gibiyizDıt dı dı dıttttttttt
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA
Çok mu yoruldun bugün,az geliyorsun artık burayaTpladim mutfagi topladımama kendimi toplayamadim kalkamadım yerimden
Sen hiç ateşböceği gördün müOh süpersinbende çay içiyorum
Hangi film
Afiyet olsun,ramazanı orda geçireceksin dimiInşallah ise yarar
Çay içiyoruz onun dışındaki herşey toplandı temizlendi mis gibiyiz
Dışarı çıkamadığınız için aksayan işler var yapılması gereken bazı zorunlu şeyler oluyor onlar yapılamıyor diye bende biraz sıkıntı duyuyorum ama keşke herşey gerçekten olması gerektiği gibi olsa ve bunlara çok ihtiyaç olmasa yoksa gerçekten bir çok insan keyfe keder gezip tozuyor olan diğer evde kalan ya da ihtiyacı olup karsilayamayan insanlara kalıyor ne yazık kiBu tam kapanmayı niye bu kadar abarttılar (evde sıkıldık diyenler için diyorum) benim gibi zaten virüs yüzünden keyfi gezmeyenler için değişen hiç bir şey yok,evdeydim zaten,evde olmaya devam ediyorum.
Millet sokak da zaten,balkonu düzenlerken sokaktan geçenlere kötü kötü baktım bütün günelimde telefon gören biri de hızlı hızlı yürümeye başladı
Fatma dizisinin konusu dikkatimi çekti.Ramazan sonrası bakayımSen hiç ateşböceği gördün mü
Niyetim bu akşam seyretmek. dün fatma dizisini 6 bölüm peşpeşe seyrettim
Evet annemle birlikte geçireceğim bayramın hemen ertesine dönücez bir aksilik olmazsa inşallah ve annenin yanında bir ev kadını ya da anneden çok bir evlat olmanın lüksünü yaşıyorum çok şükürAfiyet olsun,ramazanı orda geçireceksin dimi
Benim şebboyun kokusu gidiyomuş karanfil sanmış sordu işte ne diye bulursan al dedi aldım bendeHer gün yaptıklarımdan gönderiyordurum işte nooolsuno da gönderir
Ne çiçeği aldın
Dıt dı dı dıttttttttt
Bööööderim karışmam
kk birinci noteri
terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
Ayla-
Limonsuzzcay
Birtekefem
N nnnadal
Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA
Beğendin miTopladım şükür canım bin muhteşem güneşi okuyorum ayaklarımı uzatmış
İşte herkes kurallara kendi iradesi ile tam riayet etseydi bu kapanmalara lüzum kalmayacaktı.Elektronik kelepçe takılsa onu söküp yinede ev gezmesi yapacak insanlar var.Onların keyfi yüzünden herkes mağdur oluyor.Söylesek kimse üstüne alınmıyor acayip bir ruh hali.Bu kadar insanın mağdur olması tüm sorumsuzların boynuna,idrak etmeleri için hastalığın sıkıntısını yaşamaları gerekiyor diyeceğim de o da beyhude.Dışarı çıkamadığınız için aksayan işler var yapılması gereken bazı zorunlu şeyler oluyor onlar yapılamıyor diye bende biraz sıkıntı duyuyorum ama keşke herşey gerçekten olması gerektiği gibi olsa ve bunlara çok ihtiyaç olmasa yoksa gerçekten bir çok insan keyfe keder gezip tozuyor olan diğer evde kalan ya da ihtiyacı olup karsilayamayan insanlara kalıyor ne yazık ki