Balkonum kocaman ama uzunlamasınaöne doğru geniş olsun isterdim.Bitsin atarım balkonu.Demirlerin falan boyanması lazımda işte beyimin keyfi yeterse
Benimki de öyle cok sinir bozucu yazin masa koyunca her yere carpa carpa bi hal oluyorumBalkonum kocaman ama uzunlamasınaöne doğru geniş olsun isterdim.Bitsin atarım balkonu.Demirlerin falan boyanması lazımda işte beyimin keyfi yeterse
Mezarın üstünde biten otu bile koparmamak gerekiyormuş.Hepsi kıymetlidir,bütün mahlukat kendince zikrediyor işteYaa manevi bir değeri var mı bilmiyorum ama çok var çam.
Annemin şu an olduğu yerde büyük amcasıda var. O rahmetli mezarın olduğu yola boylu boyunca iki taraflı çam dikmiş çok eskiden sıra sıra öyle güzelki 30 seneden fazla olmuş kocaman ağaçlar şimdi.
O zaman boş olan yerler dolmuş tabi herkes nasiplenmiş.
Gül çok iyi diye biliyorum oda zikrediyor çünkü.
Fidanlık dimi evet yaOlsun uzun saksıda olur.
Ora çok soğuk olmasa begonvil al diycemde soğukta donar mı bilmem denemek lazım.
Belkide kışın sera gibi sarmak lazım.
Fidanlık heralde dediğin yer
Sivasa gitmez o sanmam.Aslında sarmaşık gülü çok seviyorum ben,kokusu muhteşem oluyorOlsun uzun saksıda olur.
Ora çok soğuk olmasa begonvil al diycemde soğukta donar mı bilmem denemek lazım.
Belkide kışın sera gibi sarmak lazım.
Fidanlık heralde dediğin yer
Ben bugün bi markete gittim devletin esneklik konusunda dalga geçer gibi davranmasına halkta aynı şekilde karşılık vermiş gibiydi şok olmaya doymuyorum.Aynen öyle,gelmiyorlar ki canımkk da bile onlarca konu var şu dönemde misafirlikle ilgili.Ah ah ne diyeyim,Allah sonumuzu hayretsin
Masa yok bende,koltuk var. Yere seriyorum birde kilim.Sana da atarım ama unurtturma cidden çok unutkan oldumBenimki de öyle cok sinir bozucu yazin masa koyunca her yere carpa carpa bi hal oluyorum
Bahçede oynuyor benimkiler,sokağı unıttular artık.Burda da öyle,kaç defa polis arabası geçti,kaçışıyorlar geri çıkıyorlarBen bugün bi markete gittim devletin esneklik konusunda dalga geçer gibi davranmasına halkta aynı şekilde karşılık vermiş gibiydi şok olmaya doymuyorum.
Çok kalabalık bir ilçedeyim çocuk doluydu sokak oynuyolardı.
Eve geldim kızları aldım yürüttüm 15 dk.
Bi benimkilere mi yasak vardı bugün?
Bir salgının kontrol altında olması için nüfusun %80i yaptırmalı ve bu çoğunluğa ulaşılabilir ki ulaşılmaya bile büyük çoğunluğun yaptırması çok çok önemli ama dediğin gibi cahillik çok bebeklerine bile asi yaptırmayan insanlar var bunun bile onu alınamıyor. Bu çocuklar hastalanıp ölse ya da yine bir salgına neden olsa kimse demez bu bizim suçumuz valla söylenecek o kadar çok şey var ama düşününce yoruluyorum bunalıyorum sinirleniyorum cahille tartışmak için cahil olmak lazım derler ya o yüzden bazen susmak insanın kendisi için en iyisi
Gerçekten cok haklısınız.. Yani muğla öyle bi doldu ki.. bu millet o yoldan buraya nasil ceza yemeden geldi gelebildi anlamadim. Herkes mi is dolayisiyla buraya geldi yasagin ilk gunu tesadüf mü bu yani.. keske daha katı önlemler alınabilseydi.Ben bugün bi markete gittim devletin esneklik konusunda dalga geçer gibi davranmasına halkta aynı şekilde karşılık vermiş gibiydi şok olmaya doymuyorum.
Çok kalabalık bir ilçedeyim çocuk doluydu sokak oynuyolardı.
Eve geldim kızları aldım yürüttüm 15 dk.
Bi benimkilere mi yasak vardı bugün?
Yok ya ne kaçması nego ekip şov için geçiyor.Bahçede oynuyor benimkiler,sokağı unıttular artık.Burda da öyle,kaç defa polis arabası geçti,kaçışıyorlar geri çıkıyorlar
Aa tamam at beneMasa yok bende,koltuk var. Yere seriyorum birde kilim.Sana da atarım ama unurtturma cidden çok unutkan oldum
Burda kaçıyorlar canım,anons yapıyor gençler eve diyeYok ya ne kaçması nego ekip şov için geçiyor.
Bizim bahçeye şerit çekildi giremiyoruz site yönetmeliğine girdiği için yoksa hep iniyoduk ve çocuklar bilinçlendi hep tenhaya gidiyolar.
Boşalınca salıncağa gidiyolar
İlk serince yıkıyorum,duvar falan.Sonra hep siliyorum,su israf olmasın diyeAa tamam at bene
Viledayla mi siliyosun yazin nasil yapiyosun? Ben yikamayinca olmuyo gibi geliyo çok fazla tüy toz geliyobende de kilim var yazin tam iskence tek tek hepsini kaldır yika tekrar ser taşı
Tır çarpmışa döndükÇok yoruldun dimi
Yazlıkları vardır,para yok ya açlar hani ama yazlık varGerçekten cok haklısınız.. Yani muğla öyle bi doldu ki.. bu millet o yoldan buraya nasil ceza yemeden geldi gelebildi anlamadim. Herkes mi is dolayisiyla buraya geldi yasagin ilk gunu tesadüf mü bu yani.. keske daha katı önlemler alınabilseydi.
Her iki taraf da suclu benim gözümde zaten de. Olan bizlere oluyo iste insanin psikolojisi kalmiyo bi süre sonra. O kadar kapandım ki artik virüs bitti deseler bile çıkasım gelmicek o derece psikopata bagladim
Güldüm affetTır çarpmışa döndükhani penguenler sağa sola badi badi yürür ya öyle yürüyoduk ah uh çekerek marketten çıkarken
Burda kaçıyorlar canım,anons yapıyor gençler eve diyepolis ne yapacak bonus,afedersin de biz kedi köpek miyiz irademiz aklımız yok mu,illaki tasma mı takılacak? Ben niye çıkmıyorum,benim çocuklarım niye çıkmıyor? Polis vs niye beni ikaz etmek zorunda kalmıyor? Allah akıl vermiş kullanıyorum çok şükür.Herkes kullansın bir zahmet,eskimez.
Ayy başım ağrıdı yeter.Gülecek bir şey yok mu yav
Yav he hee.elin kırbısında aç olan varsa o da biziz.heriflerin cüzdanında balyayla para var hala geçinemiyoz diye ağlıyolar utanmadanİnsanlar aç aç ne kızıyon