Düzenli Evimiz & Hayatımız

Balkonum kocaman ama uzunlamasına🤣 öne doğru geniş olsun isterdim.Bitsin atarım balkonu.Demirlerin falan boyanması lazımda işte beyimin keyfi yeterse🤣

Olsun uzun saksıda olur.
Ora çok soğuk olmasa begonvil al diycemde soğukta donar mı bilmem denemek lazım.
Belkide kışın sera gibi sarmak lazım.
Fidanlık heralde dediğin yer

Yaa manevi bir değeri var mı bilmiyorum ama çok var çam.
Annemin şu an olduğu yerde büyük amcasıda var. O rahmetli mezarın olduğu yola boylu boyunca iki taraflı çam dikmiş çok eskiden sıra sıra öyle güzelki 30 seneden fazla olmuş kocaman ağaçlar şimdi.

O zaman boş olan yerler dolmuş tabi herkes nasiplenmiş.
Gül çok iyi diye biliyorum oda zikrediyor çünkü.
Mezarın üstünde biten otu bile koparmamak gerekiyormuş.Hepsi kıymetlidir,bütün mahlukat kendince zikrediyor işte

Olsun uzun saksıda olur.
Ora çok soğuk olmasa begonvil al diycemde soğukta donar mı bilmem denemek lazım.
Belkide kışın sera gibi sarmak lazım.
Fidanlık heralde dediğin yer
Sivasa gitmez o sanmam.Aslında sarmaşık gülü çok seviyorum ben,kokusu muhteşem oluyor

Aynen öyle,gelmiyorlar ki canım🤣 kk da bile onlarca konu var şu dönemde misafirlikle ilgili.Ah ah ne diyeyim,Allah sonumuzu hayretsin
Ben bugün bi markete gittim devletin esneklik konusunda dalga geçer gibi davranmasına halkta aynı şekilde karşılık vermiş gibiydi şok olmaya doymuyorum.
Çok kalabalık bir ilçedeyim çocuk doluydu sokak oynuyolardı.
Eve geldim kızları aldım yürüttüm 15 dk.
Bi benimkilere mi yasak vardı bugün?

Ben bugün bi markete gittim devletin esneklik konusunda dalga geçer gibi davranmasına halkta aynı şekilde karşılık vermiş gibiydi şok olmaya doymuyorum.
Bahçede oynuyor benimkiler,sokağı unıttular artık.Burda da öyle,kaç defa polis arabası geçti,kaçışıyorlar geri çıkıyorlar

Bir salgının kontrol altında olması için nüfusun %80i yaptırmalı ve bu çoğunluğa ulaşılabilir ki ulaşılmaya bile büyük çoğunluğun yaptırması çok çok önemli ama dediğin gibi cahillik çok bebeklerine bile asi yaptırmayan insanlar var bunun bile onu alınamıyor. Bu çocuklar hastalanıp ölse ya da yine bir salgına neden olsa kimse demez bu bizim suçumuz valla söylenecek o kadar çok şey var ama düşününce yoruluyorum bunalıyorum sinirleniyorum cahille tartışmak için cahil olmak lazım derler ya o yüzden bazen susmak insanın kendisi için en iyisi

Gerçekten cok haklısınız.. Yani muğla öyle bi doldu ki.. bu millet o yoldan buraya nasil ceza yemeden geldi gelebildi anlamadim. Herkes mi is dolayisiyla buraya geldi yasagin ilk gunu tesadüf mü bu yani.. keske daha katı önlemler alınabilseydi.
Her iki taraf da suclu benim gözümde zaten de. Olan bizlere oluyo iste insanin psikolojisi kalmiyo bi süre sonra. O kadar kapandım ki artik virüs bitti deseler bile çıkasım gelmicek o derece psikopata bagladim😅

Bahçede oynuyor benimkiler,sokağı unıttular artık.Burda da öyle,kaç defa polis arabası geçti,kaçışıyorlar geri çıkıyorlar
Yok ya ne kaçması nego ekip şov için geçiyor.

Bizim bahçeye şerit çekildi giremiyoruz site yönetmeliğine girdiği için yoksa hep iniyoduk ve çocuklar bilinçlendi hep tenhaya gidiyolar.
Boşalınca salıncağa gidiyolar

Masa yok bende,koltuk var. Yere seriyorum birde kilim.Sana da atarım ama unurtturma cidden çok unutkan oldum😅
Aa tamam at bene:KK8:
Viledayla mi siliyosun yazin nasil yapiyosun? Ben yikamayinca olmuyo gibi geliyo çok fazla tüy toz geliyo 😔 bende de kilim var yazin tam iskence tek tek hepsini kaldır yika tekrar ser taşı😅

Yok ya ne kaçması nego ekip şov için geçiyor.

Bizim bahçeye şerit çekildi giremiyoruz site yönetmeliğine girdiği için yoksa hep iniyoduk ve çocuklar bilinçlendi hep tenhaya gidiyolar.
Boşalınca salıncağa gidiyolar
Burda kaçıyorlar canım,anons yapıyor gençler eve diye😬 polis ne yapacak bonus,afedersin de biz kedi köpek miyiz irademiz aklımız yok mu,illaki tasma mı takılacak? Ben niye çıkmıyorum,benim çocuklarım niye çıkmıyor? Polis vs niye beni ikaz etmek zorunda kalmıyor? Allah akıl vermiş kullanıyorum çok şükür.Herkes kullansın bir zahmet,eskimez.

Aa tamam at bene:KK8:
Viledayla mi siliyosun yazin nasil yapiyosun? Ben yikamayinca olmuyo gibi geliyo çok fazla tüy toz geliyo 😔 bende de kilim var yazin tam iskence tek tek hepsini kaldır yika tekrar ser taşı😅
İlk serince yıkıyorum,duvar falan.Sonra hep siliyorum,su israf olmasın diye😊

Gerçekten cok haklısınız.. Yani muğla öyle bi doldu ki.. bu millet o yoldan buraya nasil ceza yemeden geldi gelebildi anlamadim. Herkes mi is dolayisiyla buraya geldi yasagin ilk gunu tesadüf mü bu yani.. keske daha katı önlemler alınabilseydi.
Her iki taraf da suclu benim gözümde zaten de. Olan bizlere oluyo iste insanin psikolojisi kalmiyo bi süre sonra. O kadar kapandım ki artik virüs bitti deseler bile çıkasım gelmicek o derece psikopata bagladim😅
Yazlıkları vardır,para yok ya açlar hani ama yazlık var😏

Burda kaçıyorlar canım,anons yapıyor gençler eve diye😬 polis ne yapacak bonus,afedersin de biz kedi köpek miyiz irademiz aklımız yok mu,illaki tasma mı takılacak? Ben niye çıkmıyorum,benim çocuklarım niye çıkmıyor? Polis vs niye beni ikaz etmek zorunda kalmıyor? Allah akıl vermiş kullanıyorum çok şükür.Herkes kullansın bir zahmet,eskimez.

Ya orası öyle tövbe est hayvan gibi bağlanmamız mı gerekiyor durmamız için?

Ama halkta ayar yoksa gelen ekibin yaptırımı olursa geri kalan herkes korkar.
Aman gelse nolur ceza yazmıyoki diyoruz hepimiz.
Market açık diye o parklar kaynadı ya çoluk çocuk taşıdı hep virüsü.

İşlek caddede kamera açıkken ceza kestiler haberlerde göstermelik ama ara sokakta hiç bişey yapmadılar.

Başından beri her kurala uydum vicdanım rahat şimdi boşu boşuna çocuğu sıkmıyorum hava alıp geliyoruz kimseyle yakınlaşmadan üçümüz.
Sizinde allahtan bahçe var.

Bakalım bittiğinde nolucak.

X