Yasakta nasıl hazırlık yapılcak kiBen yine giremedim cumadan beri
Yigenim hasta oldu karantinaya aldılar kovid şüphesinden
Kız kardeşim nikah tarihî almış 31 Mayıs'a
18 Mayıs'ta nişanı var
28 Mayıs'ta abimler geliyor herşey birbirine karıştıbayramda yasak diye kıyafet falan da almadık
Nası nası
iş yapmaya temizlige kaptirdim kendimi buraya giremedim diyorum söyletcen illaNası nası
Kolay gelsin sizin işler yoğun, bence bir an evvel geri iade olabilecek sitelerden netten bakıp kıyafet almanız iyi olur. en azından gelmesi olmasa geri iade süreleri anca yetişirBen yine giremedim cumadan beri
Yigenim hasta oldu karantinaya aldılar kovid şüphesinden
Kız kardeşim nikah tarihî almış 31 Mayıs'a
18 Mayıs'ta nişanı var
28 Mayıs'ta abimler geliyor herşey birbirine karıştıbayramda yasak diye kıyafet falan da almadık
Biraz paldir küldür olacak galiba hemen 17 Mayıs'ta yüzük kiz isteme olsun demişler hooop Didim bari kıyafet alayımYasakta nasıl hazırlık yapılcak ki
Çok sağolasın canım Nasıl yapicaz ne yapicaz hiç bilemedik beynimiz durdu şuan boş boş bakıyoruz annemle birbirimize.Kolay gelsin sizin işler yoğun, bence bir an evvel geri iade olabilecek sitelerden netten bakıp kıyafet almanız iyi olur. en azından gelmesi olmasa geri iade süreleri anca yetişir
iş yapmaya temizlige kaptirdim kendimi buraya giremedim diyorum söyletcen illa
Sana akşam bulaşığı dürtmelerimden şart o zamançok ayıp ama yazayım bende
sabah dün akşamdan kalan bulaşıkları yıkadım ve ocak hala kirliii ben yaptım siz yapmayın pişmanım zaten bir gün önceden bulaşık kalınca o gün ziyan oluyor nerdeyse ....
balkonu topladım çamaşırları renklerine göre ayırdım, yıkananları serdim şimdi dışarı çıkacağım geldiğimde yemek yaparım anca diye düşünüyorum
Evet evetSana akşam bulaşığı dürtmelerimden şart o zaman
her kaynana tarif sormaz heeYok yaaa sıcakta balkonla uğraşmak oruç oruç yormadı
Kayınvalideme de börek sardım,yapıp göndermiştim geçen gün çok beğenmişler tarif sordu,nasıl yapılıyor göstersen dedi,bende hepsini sarmış oldumhayırlı gelin mode
Yok yaaa sıcakta balkonla uğraşmak oruç oruç yormadı
Kayınvalideme de börek sardım,yapıp göndermiştim geçen gün çok beğenmişler tarif sordu,nasıl yapılıyor göstersen dedi,bende hepsini sarmış oldumhayırlı gelin mode
Aaa yok hem sorar hem öve öve bitiremezher kaynana tarif sormaz hee
Her gün yaptıklarımdan gönderiyordurum işte nooolsunBende çiçek almışım kv ye
Ayrıca salata ve helva göndermişimdir.
Yorumlar gelmedi daha
Buna katılıyorumher kaynana tarif sormaz hee