Düzenli Evimiz & Hayatımız

Son düzenleme:
Dıt dı dı dıttttttttt🔊🔊🔊🔊🔊🔊
Hadi mutfaklar toplansın,bekletmeyelim,bekledikçe aklımıza yük.Hadi toplamamış olanlar kalkın pişman olmayacaksınız,toplamadan yatınca olacaksınız ama:KK37:
Böööö👻👻 derim karışmam:KK53::KK53:@samdan
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
Topladım şükür canım bin muhteşem güneşi okuyorum ayaklarımı uzatmış

Hadi mutfaklar toplansın,bekletmeyelim,bekledikçe aklımıza yük.Hadi toplamamış olanlar kalkın pişman olmayacaksınız,toplamadan yatınca olacaksınız ama:KK37:
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
Toplıycam canım, çay içiyorum ödül olarak kendime filim hedefi koydum🤩

terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
Tpladim mutfagi topladım 🤭😂😂 ama kendimi toplayamadim🤭 kalkamadım yerimden

Bu tam kapanmayı niye bu kadar abarttılar (evde sıkıldık diyenler için diyorum) benim gibi zaten virüs yüzünden keyfi gezmeyenler için değişen hiç bir şey yok,evdeydim zaten,evde olmaya devam ediyorum.
Millet sokak da zaten,balkonu düzenlerken sokaktan geçenlere kötü kötü baktım bütün gün😏 elimde telefon gören biri de hızlı hızlı yürümeye başladı🤣🤣

Aaaa tamam deneyeyim o zaman çok sağol canım 🤗🤗
Inşallah ise yarar
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA
Çay içiyoruz onun dışındaki herşey toplandı temizlendi mis gibiyiz

Bu tam kapanmayı niye bu kadar abarttılar (evde sıkıldık diyenler için diyorum) benim gibi zaten virüs yüzünden keyfi gezmeyenler için değişen hiç bir şey yok,evdeydim zaten,evde olmaya devam ediyorum.
Millet sokak da zaten,balkonu düzenlerken sokaktan geçenlere kötü kötü baktım bütün gün😏 elimde telefon gören biri de hızlı hızlı yürümeye başladı🤣🤣
Dışarı çıkamadığınız için aksayan işler var yapılması gereken bazı zorunlu şeyler oluyor onlar yapılamıyor diye bende biraz sıkıntı duyuyorum ama keşke herşey gerçekten olması gerektiği gibi olsa ve bunlara çok ihtiyaç olmasa yoksa gerçekten bir çok insan keyfe keder gezip tozuyor olan diğer evde kalan ya da ihtiyacı olup karsilayamayan insanlara kalıyor ne yazık ki

Afiyet olsun,ramazanı orda geçireceksin dimi
Evet annemle birlikte geçireceğim bayramın hemen ertesine dönücez bir aksilik olmazsa inşallah ve annenin yanında bir ev kadını ya da anneden çok bir evlat olmanın lüksünü yaşıyorum çok şükür

Böööö👻👻 derim karışmam:KK53::KK53:

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
UcanSupurge UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
E Elif2780
K klbk33
74FRIDA 74FRIDA

Yoh toplamamışım gece gelcen mi :KK14:

Dışarı çıkamadığınız için aksayan işler var yapılması gereken bazı zorunlu şeyler oluyor onlar yapılamıyor diye bende biraz sıkıntı duyuyorum ama keşke herşey gerçekten olması gerektiği gibi olsa ve bunlara çok ihtiyaç olmasa yoksa gerçekten bir çok insan keyfe keder gezip tozuyor olan diğer evde kalan ya da ihtiyacı olup karsilayamayan insanlara kalıyor ne yazık ki
İşte herkes kurallara kendi iradesi ile tam riayet etseydi bu kapanmalara lüzum kalmayacaktı.Elektronik kelepçe takılsa onu söküp yinede ev gezmesi yapacak insanlar var.Onların keyfi yüzünden herkes mağdur oluyor.Söylesek kimse üstüne alınmıyor acayip bir ruh hali.Bu kadar insanın mağdur olması tüm sorumsuzların boynuna,idrak etmeleri için hastalığın sıkıntısını yaşamaları gerekiyor diyeceğim de o da beyhude.
Sayelerinde okula gidemeyen,evde çıldırmış gibi hareket eden çocuklarımın hakkını Allah sorsun diyorum umursamayanlardan.

X