Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben süt ürünlerini çok seviyorum yiyecek bir şey yoksa ve açıkmışsam aklıma ilk gelen peynir,yoğurt ,süt
Küçükken şekerli süte ekmek doğrar öyle yerdik

Ben süt ürünlerini çok seviyorum yiyecek bir şey yoksa ve açıkmışsam aklıma ilk gelen peynir,yoğurt ,süt
Küçükken şekerli süte ekmek doğrar öyle yerdik

Ekmek doğramazdık ama hep şekerli verirdi annem bebekken de çok severmişim.
Şekeri tuzu tatmasın diyen yok o zaman daha da iyiydik

Ekmek doğramazdık ama hep şekerli verirdi annem bebekken de çok severmişim.
Şekeri tuzu tatmasın diyen yok o zaman daha da iyiydik
Şimdinin mısır gevreği işte sabah sütcümüz gün aymadan sütü bırakırdı kalkdığımızda süt kokusu evi sarardı hemen annem sıcak sıcak kayseye koyardı ekmek doğrardık bu olur mu olmazmı deme yok bayıla bayılada yerdik şeker ekmeğin tadını bastırırdı çok güzel olurdu bende çocukluğumdan beri yemedim bazen yapayım diyorum sonra bir o eksikti zaten diyip yemiyorum

Ay maşallah ne güzel Benimde gözümde çok büyüyor. Bi denedim yazın söylüyor ama bitmeden bitti diye kalkıyor. Ya da az az yapıyordu tutuyordu kalanı. Bide büyük tuvaleti yapınca korktu ayağa kalktı bakmaya falan dedim yok olmayacak bağladım. Şimdi çıkar bezi falan dioda gözüm yemiyor

Benim anneminde kalbinde ritim bozukluğu var yıllardır ilaç kullanıyo kan sulandırıcı kullanıyo 72 yaşında senin annen daha çok genç miş Allah şifalar versin tez zamanda

Dua ederiz tabiki canım Rabbim kalıcı şifalar versin bütün hastalara da, anneciğinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…