- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Tam kapanamayabilirimdirebilir.
Hoş geldin nasılsın canım ☺
Hoşbuldum limonsuzum işten yeni geldim azcık yorgunum.sen nasılsınHoş geldin nasılsın canım ☺
Yorgun savaşçıHoşbuldum limonsuzum işten yeni geldim azcık yorgunum.sen nasılsın
Emziriyorum canım. Ağrı kesici alıyorum sadece. Evet 2saat uzaktalar.En azından hemen gelebilmişler emziriyor musun ilaç falan alabilecek misin
Allah kolaylık versin her ilaç hatta güçlü ağrı kesiciler kullanamazsın o daha da üzücü aman ağrı hafifledi falan diye ayağa kalkma daha da uzun sürmesinEmziriyorum canım. Ağrı kesici alıyorum sadece. Evet 2saat uzaktalar.
Allah iyilik versin canomYorgun savaşçıçok şükür iyim canım oturuyorum
Afiyet olsunAllah iyilik versin canomben de süt içtim uzanıyom
Allah kolaylık versin her ilaç hatta güçlü ağrı kesiciler kullanamazsın o daha da üzücü aman ağrı hafifledi falan diye ayağa kalkma daha da uzun sürmesinEmziriyorum canım. Ağrı kesici alıyorum sadece. Evet 2saat uzaktalar.
Çamaşırları da topladım.Bugğn bi ortalık topladım çamaşır yıkadım astım hala toplamadımbir de ders çalıştım
29 aylık daha küçücük minicik :))Kaç yaşında ki canım ?
Çok geçmiş olsun canımNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Tam kapanamayabilirimdirebilir.
Dert etme canım hazır olacağınız bir zamanda öğrenir inşallah bizimki 36 aylık öğrendi29 aylık daha küçücük minicik :))
Benim kız hâlâ kelebekten karınca dan herşeyden korkuyorne güzel ya. benimki de eve karınca gelir dedim diye her yere börek koyuyokarıncalar eve gelsin diye. sirk kuracak heralde
Canım onlarıda düşündüm ama benimkilerin in araları gitmiş oyuk oyuk o yüzden kızların dediği derzmatikten aldım onu deneyeceğim ama hangi ara yaparım bilmiyorum bugün çok yorucu bir gün olduTunaydın kızlar
Sabah oğlanla oyalandim, işleri hallettim, şimdi daha yeni oturuyorum. Çok şükür iyice hareketlenmeye başladı, iki hafta sonra tekrar nöroloji kontrolümüz var, bakalım gelişimi nasılmışonu öyle hareketli gördükçe başından ayrilasim gelmiyor
Akşam iki sepet ütü birikmisti, onları hallediverdim.
Bugün de dörtte Kur'an dersim var, bu iş yüzüne derslerimi de aksattim biraz ama çok şükür yine de epey ilerleme kaydettim, çok rahat okuyorum artıkderse kadar önce bı banyoyu halledeceğim, şöyle ufaktan detaylı bir temizleyeyim diyorum.
Ay çok ozlemisim burayı
Nnnadal'cim derz temizleyiciler var böyle yag çözücü gibi, ben eve ilk tasindigimizda ondan kullandım, sıkar sıkmaz daha ovmadan beyazlatiyordu valla. Bizim hol fayans, o derzlerde hep ayakkabı lekeleri olmuştu eşya taşınırken, hepsini geçirdi.
Canım çookk geçmiş olsun annenin gelmesine sevindimNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Dert etme canım hazır olacağınız bir zamanda öğrenir inşallah bizimki 36 aylık öğrendi
Aynen yaa 3-4 güne bitecek şey uzar erken yapınca kimsenin gazına gelme