Düzenli Evimiz & Hayatımız

Enişteyle ayni hisleri paylasiyoruz o zaman ben de tam bir meyve asigiyimdir
Keske ölcülü yeme gibi bi mecburiyet olmasa bi çuval meyveyle gecirsem günlerimi yemek yerine
Onun ölçülü yeme gibi mecburiyeti hiç yok cüvcüv bir kilo muz yiyebilir tek seferde
Bizde ucundan koklasak kilolu alırız

Çok sevindim Kuran da ilerlemene
Maşallahh miniğe işler yoluna girdi mi?

Nur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacak ve çok fena canım yanıyo.

Ay çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım ya

Aaaa tüh tüh ya çok geçmiş olsun napıcaksın peki kim yardım edecek sana,yürüyemezsin de

Çok geçmiş olsun çok ağrısı oluyo kırıkların

kk birinci noteri Benim kızlar senin çocukla çok güzel oynarlar.
Uğur böceği salyangoz topluyolar bahçede ve ne yer diye bana soruyolar beslemek için

valla eşimle bizde ufak bı akvaryum alıp salyangoz besleyelim diye konuştuk sonra kaldı gitti. kesinlikle aynı kafadayiz bonus buluşalım biz senle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…