Evet ya biz dikkat ettikce bazılarının sorumsuzluğu canımı sıkıyor. O yüzdeb bu kapanma iyi oldu diyebilirim. Ama maalesef denetim sıkı olmazsa bizim milletimiz yine bildiğini okur gezer.Bu virüsün ne zaman biteceği belli değil,olan çocukların eğitimine,sosyal hayatına,psikolojisine oldu.Gezen tozan istifini bozmadan geziyor,cidden artık canım çok sıkılıyor.
Kolojen takviye olarak daha iyi olur tabi
Gezer canım gezer,parklar,sokaklar çocuk dolu.Yasak da markete gidiyorum diye yalan söyleyip gezen dolu her yer.Evde oturan bir biziz,ne diyeyim Allah ıslah etsin hakka girip yayılmasına vesile olanları.Evet ya biz dikkat ettikce bazılarının sorumsuzluğu canımı sıkıyor. O yüzdeb bu kapanma iyi oldu diyebilirim. Ama maalesef denetim sıkı olmazsa bizim milletimiz yine bildiğini okur gezer.
Günaydın iki gözümün çiçeğeGünaydın,sağlıklı,mutlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2835224
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
Benim ihtiyacım var ama gözüme çok büyüyo,27 nisan ödevi
Buzdolabı silmek,düzenlemek (ihtiyacı olanlar için)
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
Yakın mı annengilAnnemin görevi olsun bari:)) zaten temizlicektim buzluğu düzenlicektim de şimdi sebzeleri götürcez. Bozulacak böceklenecek erzaklarıda dolaba yerleştircez
Amin canım. Bi an önce bitsin biz evde oturanlarda sosyal yaşantımıza dönelim artık.Gezer canım gezer,parklar,sokaklar çocuk dolu.Yasak da markete gidiyorum diye yalan söyleyip gezen dolu her yer.Evde oturan bir biziz,ne diyeyim Allah ıslah etsin hakka girip yayılmasına vesile olanları.
Benimde büyüyor sormaBenim ihtiyacım var ama gözüme çok büyüyo,
Evet canım 2saat uzaklıktayız. Dün aradım hemen çıktılar ben hastaneden eve geçtiğimde gelmişlerdiYakın mı annengil
Allah yokluklarını göstermesinEvet canım 2saat uzaklıktayız. Dün aradım hemen çıktılar ben hastaneden eve geçtiğimde gelmişlerdi
Ben de negoo'cum, şu anda ne gorsem okumaya çalışıyorumÇok sevindim Kuran da ilerlemene
Maşallahh miniğeişler yoluna girdi mi?
Anladım canım benim olsun temiz temiz çekersin daha iyi olurCanım onlarıda düşündüm ama benimkilerin in araları gitmiş oyuk oyuk o yüzden kızların dediği derzmatikten aldım onu deneyeceğim ama hangi ara yaparım bilmiyorum bugün çok yorucu bir gün oldu
Canım çookk geçmiş olsun annenin gelmesine sevindim
Çok geçmiş olsun yaNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
Canım beni çıkar istersen listeden çok giremiyorum artık siteye.27 nisan ödevi
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
GünaydınGünaydın,sağlıklı,mutlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2835224
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
İhtiyaç var da yapacak derman yok bugün daha iyiyim evi zorlamadan süpürsem çok iyi olacak27 nisan ödevi
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
UcanSupurge
malipina
@Ayla-
Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
BereliPenguen
E Elif2780
@klbk33
Ya çok geçmiş olsunNur topu gibi 1kırık 2çatlakla geldim aranıza:) sabah bişe yapmıcaktım güya. Sonra baktım hava çok sıcak yavrularda yanıyo kıyafetlerle. Dedim çıkarayım yazlıklarını. Onlarda dolabın en üst rafında hurçtalar. Onu sandalyeye çıktım çekip yere düşğrcektim. Üstüme düştü bende dengemi kaybettim o kadar sert yere düştüm. Ayak bileğimde kırık var. Alçıya aldılar şimdi 3hafta kalacakve çok fena canım yanıyo.
İstemem,neden gelmiyorsun kiCanım beni çıkar istersen listeden çok giremiyorum artık siteye.