Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet ya biz dikkat ettikce bazılarının sorumsuzluğu canımı sıkıyor. O yüzdeb bu kapanma iyi oldu diyebilirim. Ama maalesef denetim sıkı olmazsa bizim milletimiz yine bildiğini okur gezer.

Evet ya biz dikkat ettikce bazılarının sorumsuzluğu canımı sıkıyor. O yüzdeb bu kapanma iyi oldu diyebilirim. Ama maalesef denetim sıkı olmazsa bizim milletimiz yine bildiğini okur gezer.
Gezer canım gezer,parklar,sokaklar çocuk dolu.Yasak da markete gidiyorum diye yalan söyleyip gezen dolu her yer.Evde oturan bir biziz,ne diyeyim Allah ıslah etsin hakka girip yayılmasına vesile olanları.

Gezer canım gezer,parklar,sokaklar çocuk dolu.Yasak da markete gidiyorum diye yalan söyleyip gezen dolu her yer.Evde oturan bir biziz,ne diyeyim Allah ıslah etsin hakka girip yayılmasına vesile olanları.
Amin canım. Bi an önce bitsin biz evde oturanlarda sosyal yaşantımıza dönelim artık.

Günaydın, hayırlı mutlu sabahlar
Çok sevindim Kuran da ilerlemene
Maşallahh miniğe işler yoluna girdi mi?
Ben de negoo'cum, şu anda ne gorsem okumaya çalışıyorum küçük çocuklar yolda giderken tüm tabelalari okur ya, ben de aynı öyleyim şu an
Işler daha yolunda gibi, burda size anlattığım durumları konuştum isyerimle açıkça, ama tabi çok bir anlamı oldu mu, bana sorarsan olmadı. Yine zor durumda kalsalar yine ben öne sürülen kişi olurum gibime geliyor canım. Konuşmalardan onu anladım.
Eşim de işten çıkmam konusunda daha ılımlı şu an, o yüzden kafa olarak da daha rahatım çok şükür. Boğa burcu olmanın ekmeğini yiyorum biraz, sonsuz sabrimla katlaniyorum bakalım ne zaman taşacak
Anladım canım benim olsun temiz temiz çekersin daha iyi olur

Çok geçmiş olsun ya

Ya çok geçmiş olsun siteye gün içinde girmeyince kaçırmışım mesajı

Neler yaptım

Yatakları düzelttim
Küçüğümün karnını doyurup okula gönderdim
Ocağı,ocağın arkasını sildim
Buzdolabını sildim düzenledim
Çıkan bulaşıkları elde yıkadım
Bulaşık makinesini boşalttım
Evi havalandırdım

İşim çok yapacak enerjim yok,kolay gelsin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…